Arnika 04.10.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Oooo to podeślij Młody tuż obok chodzi do szkoły..... Tylko rano mąż go zawozi i na pewno nie zajedzie popytać, a po południu to różnie z tym odbieraniem. Ja miałam dzisiaj odebrać to w LM wylądowałam po kafelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 a ja uwielbiam jak pranie pachnie wiatrem i słońcem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ja nie wiem jak to u ciebie jest ale ja mam 2 suszarki pokojowe, pranie suszy sie dzien takie grubsze jak dzinsy czy szlafroki to max 2 dni, nic nie kisnie dziewczyny a jak pachnie wiatr i slonce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Martusia no wiesz to trudno powiedzieć powąchaj takie pranie wysuszone na słoneczku i wysuszone w domu zobaczysz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Oj pachnie............ Jak ładnie Nefcia już wiem po co moje dziecię jedzie do Warszawy.... Jadą pod jakiś pomnik i spod pomnika idą w strojach sportowych do sejmu z petycją do marszałka w sprawie dofinansowania budowy ośrodka/ szkoły dla dzieci niepełnosprawnych. Jak wiadomo kasy brak z UM to i od państwa też by się trochę milionów przydało. A, że szkoła maleńka w jednej klasie uczą się 4 klasy na zmianę... Sala jest przedzielona na pół... Do tego nie ma szatni, nie ma sali gimnastycznej, nie ma miejsca na rehabilitacje, nie ma stołówki, o czytelni nie wspomnę.... Oj ciasno jak nie wiem a klas w trzy i trochę.... Może coś ta jutrzejsza petycja pomoże. Mają wyruszyć o 11.30 pod sejm . Nawet jakieś ugrupowanie im obiad zafunduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ja tam nie wiem jak pachnie słońce ale wiem jak śmierdzi wysuszone wiatrem.... choć wiem, że tez nie zawsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nitka łąką pachnie trawką i słoneczkiem nie zamieniłabym na żaden inny zapach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 kup sobie lenora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Leje białego lenora prawie zawsze..., no chyba, ze mi braknie i pranie z dworu pachnie cudnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 a ja w softlanie-to dopiero pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oj Martusia płyn do płukania i owszem ale i tak nie zastąpi zapachu prania wysuszonego na słońcu i tela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mysza niebieski... , ten niemiecki? Też go używam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A mnie najbardziej podchodzi najtanszy tescowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mysza niebieski... , ten niemiecki? Też go używam.... niebieski, biały i zółty podchodzą mi najbardziej, okazyjnie pomarańczowy i fioletowy. Pachną najdłużej w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mówimy o tych Niemieckich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oj Martusia płyn do płukania i owszem ale i tak nie zastąpi zapachu prania wysuszonego na słońcu i tela;) widze, że każda ma swoje zdanie i niech tak zostanie u nas leci Lenor - ale tylko niebieski.... A wy o jakim płynie mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nituś mąż czasami mi przywozi , znajomy handluje niemieckimi środkami, taki płyn Softlan , ja najbardziej lubię ten niebieski...A jak Lenor to biały, jak już go nie ma to wącham co mi podejdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ... no u mnie z tym "co podejdzie" jakoś kurde nie jest tak łatwo.... tak się juz przyzwyczaiłam do tego zapachu podczas prasowania ubrań, że jak czasem dorzuce coś innego do proszku w pralce - to nawet dzieci mówią, że inaczej pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To masz racje.Ale jak nie ma tego co lubię to szukam czegoś co pachnie bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts