Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo dwa razy to Ty masz w sumie kawałek..... To nie rób sobie kłopotu....

A sama nie wiem ile dziewczyn dokładnie przyjedzie, czy przyjadą z panami swoimi....

Ja ze swojej strony zapewnię coś dobrego do jedzonka, ale tak naprawdę to nie wiem co ma specjalnego zrobić.....

Jakie trunki.... No bo ja to się na np winach nie znam... wódka to normalna.... Ale wina....

Czy Któraś z Was / Któryś ma jakąś specjalną dietę.... Może czegoś absolutnie nie może zjeść....

I proszę zabrać ze sobą materace i karimaty i śpiworki bo aż tylu miejsc do spania nie mam....

A hotele są dwa Anna i Cumulus...

Czy Wszyscy wiedzą gdzie przyjechać? Czy mam od głównej drogi strzałki zapodać?

http://www.cumulushotel.pl/

http://www.hotelanna.cba.pl/

Kawałek trzeba dojechać... Choć Anna bliżej wytłumaczę gdzie....

To jam mam postawić tylko się nie znam na winie... Proszę o propozycje....

A jak masz materac to zabierz Zuza... U nas sporo miejsca jest, to może być nawet ciekawie :)

Po co jeździć po hotelach... a tak chociaż się nagadamy...

Oj jak mi bardzo Was brak... jak nie mogę się doczekać.....

arnika ja się też w tym tygodniu postaram doprecyzować co, jak i z kim.. tyle, że dzisiaj dowiedziałam się, że 21 i 22 mam być nad morzem i jeśli małż zapragnie do mamy zajrzec to pewnie zostaniemy na weekend na Mazurach, bo jest okazja podjechać.. no i ten wspólny podbyt nad morzem też mnie kusi.. tym bardziej, że on nie był w tym roku nigdzie na urlopie, a teraz znowu nam wyjazd w góry nie wypalił.. zobaczymy..

Arnika, a czy do duszaczków dodaje się mąkę? :rolleyes:

Ja tez pierwszym razem nie zatrybiłam co to doduszaczki , u nas nazywa se to pieczonki. To ziemniaki , kiełbaska, boczek, cebula, buraki (w wersji ekstrawaganckiej - marchewka), wszystko to przykryte lisćmi kapusty i zapieczone na ognisku w miniaturze kotła piekielnego :D

a w ogóle dobry wieczór :)