Arnika 11.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ty Wusia nie licz, żeby do 19 zostało coś....... no proszę Cie.... A miałaś wpaść wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wioluś jak małż się zdecyduje przyjechać ze mną to wcześniej to ja mogę wpaść i pomóc i gnać do domu ale Piotrusia będę mogła zostawić z mamą dopiero kole wpół siódmej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Noooo dwa razy to Ty masz w sumie kawałek..... To nie rób sobie kłopotu....A sama nie wiem ile dziewczyn dokładnie przyjedzie, czy przyjadą z panami swoimi.... Ja ze swojej strony zapewnię coś dobrego do jedzonka, ale tak naprawdę to nie wiem co ma specjalnego zrobić..... Jakie trunki.... No bo ja to się na np winach nie znam... wódka to normalna.... Ale wina.... Czy Któraś z Was / Któryś ma jakąś specjalną dietę.... Może czegoś absolutnie nie może zjeść.... I proszę zabrać ze sobą materace i karimaty i śpiworki bo aż tylu miejsc do spania nie mam.... A hotele są dwa Anna i Cumulus... Czy Wszyscy wiedzą gdzie przyjechać? Czy mam od głównej drogi strzałki zapodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Arnika, ja zadzwonię jutro odnośnie hotelu bo zupełnie zapomniałam o tym drobnym szczególe chyba że masz juz linki z propozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ja dostarczę przetworzony chmiel i winogrono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wioluś wszystko zależy jak się ten mój mułek opierać będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 http://www.cumulushotel.pl/ http://www.hotelanna.cba.pl/ Kawałek trzeba dojechać... Choć Anna bliżej wytłumaczę gdzie.... To jam mam postawić tylko się nie znam na winie... Proszę o propozycje.... A jak masz materac to zabierz Zuza... U nas sporo miejsca jest, to może być nawet ciekawie Po co jeździć po hotelach... a tak chociaż się nagadamy... Oj jak mi bardzo Was brak... jak nie mogę się doczekać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 To może go tak bardzo nie namawiaj... to i dłużej będziesz mogła zostać .... Żartowałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Arnika to gdzie mam przyjechać ( sama będę ) i na którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 arnika ja się też w tym tygodniu postaram doprecyzować co, jak i z kim.. tyle, że dzisiaj dowiedziałam się, że 21 i 22 mam być nad morzem i jeśli małż zapragnie do mamy zajrzec to pewnie zostaniemy na weekend na Mazurach, bo jest okazja podjechać.. no i ten wspólny podbyt nad morzem też mnie kusi.. tym bardziej, że on nie był w tym roku nigdzie na urlopie, a teraz znowu nam wyjazd w góry nie wypalił.. zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A o której chcesz?Może 16-17.....Tak myślę, że duszaczki będą gotowe na 17-18.... może być......? To mam nadzieję, że wszystkie panie z panami już dotrą....Kasia już posyłam namiar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Skabusia rozumiem Ale co się odwlecze.... Wpadnij chociaż kiedyś na kawkę... Do mnie zawsze po drodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 arnika jeszcze trochę pokombinuję, bo bardzo chciałabym do ciebie zajrzeć i wszystkich razem zobaczyć może uda mi się przesunąć ten wyjazd.. temat wylazł dzisiaj, ale do końca tygodnia już bedę na 100% wiedziała co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 no zaczynam się zastanawiać czy właśnie tak nalegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Arnika, a czy do duszaczków dodaje się mąkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 bo Elena nie może jej jeśc, więc daruj sobie Arniko mąkę-jeśli idzie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Myszko, ja tylko pytam bo nigdy duszaczków nie jadłam (przynajmniej nie kojarzę) nie bedę się Arnice w gary wtrącać ani innym gościom swoich ograniczeń narzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wiola, ja poproszę o dokładny adres i numer telefonu do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Arnika, a czy do duszaczków dodaje się mąkę? Ja tez pierwszym razem nie zatrybiłam co to doduszaczki , u nas nazywa se to pieczonki. To ziemniaki , kiełbaska, boczek, cebula, buraki (w wersji ekstrawaganckiej - marchewka), wszystko to przykryte lisćmi kapusty i zapieczone na ognisku w miniaturze kotła piekielnego a w ogóle dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A w ogole to wszedzie zajrzala, a do mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts