wu 30.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ale że co to zarzut Kobieto jeszcze mi podziękujesz jak sobie za lat parę wspomnisz jak to tynki schły i koza paliła wyglądają na równe fajnie masz ja jeszcze czekać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Miałaś wcześniej dom postawiony i okna wstawione....Tobie postoi domek i ruszysz pełną parą i mnie przegonisz, a ja będę truchlała, czy tynki nie odpadną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 spokojnie nie przegonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Z jednej strony to nie wyścigi, z drugiej to nie mam zamiaru tkwić w tej ciasnocie za taką kasę, a i Ty też masz ciasno, więc dla nas wszystkich szybka przeprowadzka jest jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 oo żebyś wiedziała a właśnie się dowiedziałam że jutro zamiast 1 goscia będę miec na Sylwestrze 4 sztuki dodatkowe w tym dwoje dzieci odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy .......kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fototube.pl/pictures/happynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszytkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był lepszy niż ten mijający, a przynajmniej by gorszy nie był i spełnienia choć kilku marzeń http://2.bp.blogspot.com/_T9Nh65MTx9o/R3qzjmWjldI/AAAAAAAAAWQ/DwjTVRXnLyA/s320/Wall+Street+New+Years.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Coby Wam się dobrze działo budowało meblowało i mieszkało!!! Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dzień dobry i jak po Sylwestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dzień dobry - no właśnie - jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Przyjemności w dotyku,Słodkości w przełyku,Szelestu w kieszeni i słońca promieni,Oraz by Nowy Rok, był po prostu wspaniały! http://us.123rf.com/400wm/400/400/beawolf/beawolf0909/beawolf090900003/5515557.jpg http://www.zeglowanie.net/photos/fajerwerki.jpg Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku życzy Arnika Dziękuję Wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam po sylwestrowo... Noworocznie Wjechaliśmy z mężem do przyjaciół na sylwestra do Łodygowic (koło Żywca). Kupili tam dom dwa lata temu, teraz dopiero się przeprowadzili przed świętami na stałe (z Katowic na wieś..... ale mają fajnie, całe górki wszędzie widać)... Było cudownie..., tańce, śpiewanie i nawet kolędowaliśmy ze skrzypcami do rodziny pana domu po siostrach i bracie ze śpiewem kolęd i innych piosenek Nawet prawie nietrzeźwi wróciliśmy z tego spacerku A mieliśmy się tylko przewietrzyć Mieliśmy się tylko przejść po wsi na spacer Następna część wieczoru przebiegła niesamowicie wesoło ze śpiewem, tańcami i kawałami, od których nas bolą brzuchy. Karaoke też było, a jak. Nowy Rok też niesamowicie wesoły. Przyjechaliśmy wieczorkiem dzisiaj. Jak cudownie mieć wesołych przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Coś na Nowy Rok: Hrabia przeprowadził się do nowej dzielnicy i dzwoni do klubu miliarderów o przyjęcie do klubu pytają się go: -hrabio masz może 2-u piętrową willę z basenem??? -no...nie -a hrabio masz może najnowsze BMW??? -no...nie -a hrabio masz kolię obsadzaną 456karatowymi rubinami i diamentami na szyi??? -no... nie -no to jak chcesz być przyjęty do stowarzyszenia jak nie masz tego??? Zadzwoń jak to będziesz miał. Wkurwiony hrabia mówi do lokaja: -Janie zburz 3 piętra naszej willi, sprzedaj naszego najnowszego i najzajebistrzego cadillaca i kup to gówno którym wszyscy jeżdżą, aaa... i przy okazji zdejmij burkowi obrożę!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 to jeden z niewielu kawałów, które pamiętam, ale zawsze mnie smieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dzień dobry wywalają mnie z kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dzień Dobry. Jak humorki w styczniu? Wszyscy się wyspali? Dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ja się wyspałam dość dobrze, dziękuje. Jesli jedziesz do Lublina to zycze szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No jest biało.....Drogowcy zaspali czy nie_ Ciekawa jestem........ I pomyśleć ze tylko na kawę jedziemy... (350km.)Idę się wykapać, i szykować....Jak zwykle popakować rodzinkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts