pasie 12.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Pierwszy raz tu zajrzałam bo od Mysi z komentów idę i moment trafiłam taki, że :jawdrop: Arniczko jest trochę sposobów, żeby takim Panom życie zatruć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 To bardzo proszę o propozycje.... Sił już brak..... Nie wspomnę, że kasy też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A w ogóle cześć Pasiula... dawno, albo wcale Ciebie u mnie nie było:) Wiec zapraszam , bo do mnie zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 o ja pierdziu Arniś.chyba jednak dziewczyny powinny robić wykończeniówke, jakby z syfonu zajeżdzało to by chociaż tamponem zapchały, a z tamponu to chociaż sznurek wystaje. To tak dla chwilowego rozładowania napięcia. Tak na serio to ja nie wiem jak taka banda bezmózgowców na świecie jeszcze istnieje i nie wymarła bezpowrotnie. Nad takimi matołami to trzeba stać i pokazywać palcem co i jak mają robić, bo toto samo nie pomyśli, a jeszcze patrzy na inwestora jak na głupka, który nie ma o niczym zielonego pojęcia. Nie dość,że nie pomyśli to jeszcze na koszta i stresy naraża, a przecież to praca ważna jak każda inna. Jest mi strasznie przykro, ze musisz teraz się z tym wszystkim znowu borykać, ponosic kolejne wydatki, tracić czas na poprawki i mieszkać...na budowie.Tacy partacze, to potrafią zatruć atmosferę i radość z mieszkania w wymarzonym domu.Mam nadzieje, ze masz kogoś, kto z troską poprawi to co zostało spierniczone i komu będziesz jeszcze mogła zaufać, bo to Twój dom i jest wart starań. Trzymaj się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No poplułam monitor.....Ten tampon mnie rozwalił..... Zjadłam całą czekoladę młodemu po kryjomu przed domownikami i młodym... I jeszcze mi się chce..... Oj jak bardzo..... I torta...... Będzie jakiś czas to wszystko odkryte, bo musi wyschnąć ściana i wylewka..... Nie iwem jak długo będzie schło... Czy na parapetówę zdążę zrobić..... tak se myślę, budowałam dom...., z i majstrami rządziłam, wiedziałam wszystko, w wykończeniówce wiem dużo, na rące jak patrzyłam to robili... ale skarzyli i nażekali , że upierdliwa jestem... No to przestałam patrzeć... Niech robią jak uważają i ma być dobrze.... Jest źle od samego pocztku......Ciekawę jakie kwiatki jeszcze mnie spotkają...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ciekawę jakie kwiatki jeszcze mnie spotkają...... Ty masz juz limit wyczerpany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 A Ty nie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 a coś mi jeszcze wróżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 NIE Ty też limit wszelaki wyczerpałaś... Dlatego rozumiem ten 2032r....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no bo to tak jest- zwracasz uwagę to gledzą, ze im w kompetencje wchodzisz, nic nie mówisz, dajesz zaufanie, to robią co chcą i jak chcą. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich wykonawców, ale mało jest takich naprawdę solidnych, którzy robią dobrze i z szacunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Po wczorajszych atrakcjach trzeba przejść do rzeczywistości... Czyli zacząć szorować dom, bo pod stopami........... piach i kurz..... Oj ile kurzu znowu mam...... Nie mam siły już pucować tych podług.... Matkotka - kiedyś pisałaś o dobrym mopie z Viledy... co to za jeden? Masz linka? Co i jaki środek użyć, żeby podłogi w końcu się świeciły i kurz nie wychodził... milion pięćset sto dziewięćset razy nie pomaga mycie... Z drugiej strony.... zaczynam domywać i robimy znowu kurz.... a to sufit, a to anemostaty, a to kafelki w WC dwa razy - a co miało być prosto i tanio... Nie absolutnie nie... Dostałam na priv dwie propozycje.... Dzięki dziewczyny Czy któraś ma jeszcze jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ja mam ultraspeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Markotka nie chodziło mi o system mopa + wyciskarka i wiadro , tylko jak się nazywa ta wkładka myjąca na mopa? Ja mam zwykły mop płaski czerwony z Viledy i kupiłam zapas wymienny, ale jakoś mi się widzi, że on wcale dobry nie będzie. Drugi wcześniej kupiłam i robi duże zacieki na podłodze.. Chyba służy tylko do ścierania kurzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) ale jak nie masz ultraspeed to ci nic nie da nazwa wkladu bo one sa inne ja mam taki bialo szary Edytowane 13 Października 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kupiłam Active max mop... i robi mazy, mam stary, ale już kiepsko myje, więc wczoraj zakupiłam jeszcze super pucer classic i się zastanawiam czy jest jakiś, który świetnie myje i nie robi maz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wioluś na wyłażący non stop pył to woda z octem doooobrze robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wiem Wusia... Tylko tak mi je..ie w domu octem,, że masakra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ocet wcale nie ma złego zapachu. nie narzekaj. a lepszego środka na pył nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ale to nie trzeba dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 No tak... wiem... tylko, że ja nienawidzę octu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts