wu 16.10.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 chyba golonka z piwem potrzebna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 do uzbepieczenia domu np w hestii jest oc przy 4 osobach na 200tys to wlasnie w razie uszkodzenia komus czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 O warto wiedzieć.... A inne ubezpieczalnie też maja coś takiego?myślę, że Emil by czegoś podobnego nie zrobił, ale np rowerem może wjechać komuś w auoto... choć na naszej ulicy musiałby wjechać komuś na podwórko.... I bardzo się postarać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 chyba golonka z piwem potrzebna;) Golonka.... ale na piwie... bo samo piwo niezdrowe na jelita... lepiej kieliszek wódki.... A Ty wiesz, ze mi się nie chce i golonki i piwa.... Może trwon byłby dobry ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 tylko potem może być kac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Wypiłam biało kawowy napitek, zjadam czekoladę z orzechami i leczę stersa..... W TV nic nie widzę, żeby było..... wiec siedzę na necie i oglądam.... samochody..... ale mnie wzięło.... Sprzątać mi się nie chce.... śmieci wywieźć mi się nie chce.... a trzeba by było..... Oj deprecha jakaś mnie bierze... Czyżby jesień.... Zastanawiam się nad meblami do łazienki i nad garderobami... Trzeba w końcu zrobić.... Powiedzcie mi jak powinna wyglądać wygodna garderoba? W końcu wczoraj przysłali odszkodowanie za bliskie spotkanie mojego męża z drzewem.... Oj długo to trwało i omalże nie skończyło się w sądzie... Ale jest... wiec będzie na garderoby..... Arnika, jak to nic nie ma w tiwi? włącz jedynkę - na Daniela Craiga miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 tylko potem może być kac;) Chyba moralny po trwonie..... Ale ja nie mam pojęcia jaką kupkę kasy ze sobą zabiera się jak idzie się na trowon... Oj najbardziej to bym wyjechała na ciepłe baseny, albo na zwiedzanie... bez facetów średni i młody.... Jakiś rzym, Praga, może być i Polska .... Ale tak fajnie żeby było... Jakiś masaż ze trzy godzinki, jakiś relaks, muzykoterapia..... Oj zamknąć oczy i odlecieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Mąż zawładną TVN czy Polsat.....Idę luknąć..... A Ty jesteś i tu i tu??????? Wszystko wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 jak ma się małe mieszkanie to się ma wszystko na raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Mąż zawładną TVN czy Polsat..... Idę luknąć..... A Ty jesteś i tu i tu??????? Wszystko wiesz? u mnie mąż dziś zarządził jedynkę ja podzielną uwage mam zwłaszcza że film już widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 No to ja centrum dowodzenia mam w pokoju Emila... a TV w salonie to kawałek jest... ale echo niesie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 u mnie póki co to U Pana Boga leci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 u mnie mam talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Wiesz Mohag czasami takiej osobie jakiś mężczyzna musi powiedzieć dość... to są moje walizki Głośno i stanowczo... I widać było, że matka wcale, a wcale sobie nie radzi z facetem.... uhu wiem, dlatego napisalam ze reakcja obcego moze przyniesc lepsze rezultaty ale ... no wlasnie ale - u nas to nie dziala i temu obcemu moze sie "dostac" przy okazji dlatego wole dmuchac na zimne ps ja mam takie ubiezpieczenie w PZU dolozone do ubezpieczenia domu - i naszych szkod wyrzadzonych osobom trzecim. Edytowane 16 Października 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 u mnie teraz 007:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ja oglądałam 007 ale teraz się biją i krew leci... Te wcześniejsze widoki Bahamas mi jak najbardziej leżały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 uhu wiem, dlatego napisalam ze reakcja obcego moze przyniesc lepsze rezultaty ale ... no wlasnie ale - u nas to nie dziala i temu obcemu moze sie "dostac" przy okazji dlatego wole dmuchac na zimne ps ja mam takie ubiezpieczenie w PZU dolozone do ubezpieczenia domu - i naszych szkod wyrzadzonych osobom trzecim. U nas też nie działa... ale nie jest agresywny w stosunku do obcych i nie niszczy nikomu nic..... Ile lat ma Twoja pociecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 U nas teraz tez jest w miare spoko, ale wczesniej byla ekstrema Junior to juz stary kon - 23 lata skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 u mnie "boogiman" - dla tych co się lubia bać , rewelka a ja idę sprzątać kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 hm... czyli wychodzi, ze jak nie niszczy niereagować... a jak niszczy raczej się nie mieszać bo różnie może być? Kurcze jakoś ciężko to wypośrodkować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts