Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wypiłam biało kawowy napitek, zjadam czekoladę z orzechami i leczę stersa.....

W TV nic nie widzę, żeby było..... wiec siedzę na necie i oglądam.... samochody..... ale mnie wzięło....

Sprzątać mi się nie chce.... śmieci wywieźć mi się nie chce.... a trzeba by było.....

Oj deprecha jakaś mnie bierze... Czyżby jesień....

Zastanawiam się nad meblami do łazienki i nad garderobami... Trzeba w końcu zrobić....

Powiedzcie mi jak powinna wyglądać wygodna garderoba?

W końcu wczoraj przysłali odszkodowanie za bliskie spotkanie mojego męża z drzewem.... Oj długo to trwało i omalże nie skończyło się w sądzie... Ale jest... wiec będzie na garderoby.....

Arnika, jak to nic nie ma w tiwi? włącz jedynkę - na Daniela Craiga miło popatrzeć ;)

tylko potem może być kac;)

Chyba moralny po trwonie.....

Ale ja nie mam pojęcia jaką kupkę kasy ze sobą zabiera się jak idzie się na trowon...

Oj najbardziej to bym wyjechała na ciepłe baseny, albo na zwiedzanie... bez facetów średni i młody.... Jakiś rzym, Praga, może być i Polska .... Ale tak fajnie żeby było... Jakiś masaż ze trzy godzinki, jakiś relaks, muzykoterapia.....

Oj zamknąć oczy i odlecieć......

Wiesz Mohag czasami takiej osobie jakiś mężczyzna musi powiedzieć dość... to są moje walizki Głośno i stanowczo... I widać było, że matka wcale, a wcale sobie nie radzi z facetem....

uhu wiem, dlatego napisalam ze reakcja obcego moze przyniesc lepsze rezultaty ale ... no wlasnie ale - u nas to nie dziala i temu obcemu moze sie "dostac" przy okazji :bash: dlatego wole dmuchac na zimne ;)

ps ja mam takie ubiezpieczenie w PZU dolozone do ubezpieczenia domu - i naszych szkod wyrzadzonych osobom trzecim.

Edytowane przez Mohag

uhu wiem, dlatego napisalam ze reakcja obcego moze przyniesc lepsze rezultaty ale ... no wlasnie ale - u nas to nie dziala i temu obcemu moze sie "dostac" przy okazji :bash: dlatego wole dmuchac na zimne ;)

ps ja mam takie ubiezpieczenie w PZU dolozone do ubezpieczenia domu - i naszych szkod wyrzadzonych osobom trzecim.

U nas też nie działa... ale nie jest agresywny w stosunku do obcych i nie niszczy nikomu nic.....

Ile lat ma Twoja pociecha?