Arnika 18.10.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wiecie, że ja już straciłam rachubę kto z kim przyjeżdża i ile osób będzie..... Czy z mężami, czy z wynajętymi, czy same czy z koleżanką....Nie będę robić list już żadnych... bo się pogubiłam... Nawet nie wiem... No tak .......naprawdę to nic nie wiem..... Ale duszonki, duszaki, prażonki, kartofle w dym czy jak tam kto nazwie to będę robić jak najwięcej... Będą gotowe około 17-18.00... Już nie później bo się spalą, a zimne niedobre są... Więc proszę jakoś tak po ludzku zajechać coby jeszcze troszkę widno było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no a wszystkich chętnych zanim do Wioli dotrą to ja na zwiedzanie do siebie zapraszam;) kto telefona do mnie nie ma a chętny to wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czy Wszyscy mają adres i telefon do mnie? Jak co to proszę powiedzieć komu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Arnika, ja wybieram się z własnym mężem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No to się cieszę bardzo A Tobie jaki mam chleb kupić i gdzie? I co przygotować do jedzonka..... Bez mąki to już wiem... i co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Przywieźli mi dzisiaj 2 tony węgla ( pewnie nie było tyle.... ale jak zważyć.... ) mąż o zmroku zaczął wwozić do garazu ten węgiel... Emil to zobaczył i dalej ... poleciał " tatowi" pomagać .... Lekcje beeee... później zrobię.... tata potrzebuje pomocy... załadował około 10 taczek sam węgla łopatą.... Namachało się dziecko jak nie wiem.... Przyszedł do domu wykończony... Zjadł i padł... Lekcje nieodrobione.... I znowu będę oczami świecić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ja telefon mam a adres to sobie przedzwonię dla przypomnienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ja tez zapraszam do mnie, moze wusia i ty wreszcie sie u mnie pojawisz, Kaska ty tez, niemal sasiadki a jeszcze nie byly ani na kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czy Wszyscy mają adres i telefon do mnie? Jak co to proszę powiedzieć komu brakuje ja prosiłam o przesłanie namiarów i numeru tel. ale nie dostałam, więc się przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ale Martusiu przynajmniej byłam u drzwi Twoich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 wuska to sie jakby troche nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no ale to już dobry początek jest nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 to moze wrszcie zaliczysz i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No to się cieszę bardzo A Tobie jaki mam chleb kupić i gdzie? I co przygotować do jedzonka..... Bez mąki to już wiem... i co jeszcze? Nie kłopocz się - ja swoje pieczywo zawsze zabieram ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 eee ale jak to tak tylko mam szansę na jeden raz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a co ze niby konca nie mozna zaliczac kilka razy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no nie wiem tak to jakoś ostatecznie zabrzmiało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no poczatek tez juz zaliczalas ze 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Elena OKi Znalazłam wątek Rasi ... już miałam napisać coby nie zapomniała do mnie przyjechać... w końcu była kierowniczką zamieszania sufitu w salonie... I go skasowałam.... Już nie mam siły szukać... Jak wysyłałam priv to pisało po anglijsku... jakbym Polką nie była... - że nie moe wysłać wiadomości.... Noż kuźwa... rasia odezewij się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A Wusia i Markotak swoje....No jedźcie do siebie..., popatrzcie.... i luzik... Jakby baaardzo daleko było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts