wu 02.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 no znaczy musi zarąbiście dobrą kawę dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 chiba tak, no innego wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór Arnika wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dobry Wieczorek Właśnie pół godzinki temu wróciłam. .......kawa nieźle smakuje.... , ale w domu o wiele więcej wypijam kawki Drogowcy zaspali , zaskoczyły ich opady śniegu... Jeszcze drogi krajowe jako takie, tak inne są białe i lód pod nimi.... Średnia prędkość , żadna..... czasami 40km/h jechałam.... Dawno się nie widzieliśmy... jakieś 5-6 lat temu... Teraz mieszka w Anglii, żona jego wyjechała w Sylwestra, on musi pozałatwiać jakieś sprawy..... i potem znowu wyjedzie... Nie wiadomo jak długo się znowu nie będziemy widzieć.... Fajny chłopak z niego... A swoją drogą nieźle się przejechaliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry w jakim sensie się przejechaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry w jakim sensie się przejechaliście Tzn. daleko przejechaliśmy się na tą kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry w jakim sensie się przejechaliście Tzn. daleko przejechaliśmy się na tą kawkę my na drinka do Warszawki smigalim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 hejka w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no ale to była wyjątkowa okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to widzę Malka, że jesteśmy obie pozytywnie zakręcone Witaj Zuza Cze Wusia. A jaka to wyjątkowa okazja była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to ci kawa była , można by rzec, niezapomniana chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Arniko Twoja była okazja bo pisałaś że za granicę wyjeżdżali zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kuzyn jest tam parę lat .. jakieś 5-6, żona z synem dojechała do niego 1,5 roku temu. Teraz zajechali na święta, więc chcieliśmy się z nimi spotkać. Z tond ta wyprawa. A swoją drogą pod Lublin bliżej niż do Anglii, wiec ja praktyczna troszkę byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no a ja dlatego napisałam że to była wyjątkowa okazja i warto było jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja tu czekam na jakies relację z prac a tu tylko gadanie i gadanie Do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No tak masz racje Jak to baby tylko plotkują A jak zapisywałam się do FM to myślałam, że tu tylko o budowaniu się klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Z budowlanych wieści to codziennie palimy w kozie i suszymy tynki... A temp w domu jest na plusie, ale tylko tylko powyżej zera. Teraz będziemy brali się za instalacje... Wszystkie.... bo mamy tylko prąd pociągnięty.... A dla nas to nie lada wyzwanie. Jak zrobi się cieplej to będziemy wylewki robić.... oczywiście jak rurki rozłożymy na podłodze i wodę i kanalizę i centralny odkurzacz.... A jak tu teraz robić jak ziąb... Ja bym zamarzła.... ja ciepłolubna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry Arnika ciesz się że masz już prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No mam taki budowlany z przedłużacza Ale jest. Ale z kabelków jeszcze nie popłynął I żarówek jeszcze nie ma czym zaświecić O tym za chwilę w dzienniku.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 sie wprosilam. dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts