markoto 18.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 wusia to ma poprowadzic wycieczke do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Elena OKi Znalazłam wątek Rasi ... już miałam napisać coby nie zapomniała do mnie przyjechać... w końcu była kierowniczką zamieszania sufitu w salonie... I go skasowałam.... Już nie mam siły szukać... Jak wysyłałam priv to pisało po anglijsku... jakbym Polką nie była... - że nie moe wysłać wiadomości.... Noż kuźwa... rasia odezewij się..... Odzywam się... po polskiemu... Skrzynkę wyczyściłam. Buziaki zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 To Ci adres posyłam i wiem, że musisz być na parapetówie u mnie w sobotę.... Już wszędzie krzyczę , a ty milczysz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Rasia .... to Ty czujna jesteś.... I nic nie piszesz, i czasami zastanawiałam się czy żyjesz... Twoje komenty mi się zgubiły w czeluściach nowego FM... i znaleźć je to muszę nieźle szukać.... Oj nieźle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 To Ci adres posyłam i wiem, że musisz być na parapetówie u mnie w sobotę.... Już wszędzie krzyczę , a ty milczysz..... No przecież właśnie dałam głos... hał, hał... Jeszcze tylko szczeknę, że się postaram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Oki to szczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ale Was dzisiaj na zwierzaki wzięło, gdzie nie zajrzę to albo mrauczą albo szczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Rasia Ty się dobrze postaraj wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Wpadła do mnie dziś Malcia w odwiedzinki Dzięki Malka i proszę o jeszcze... dlaczego nasze dzici tak szybko kończą szkołę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Już mam przyklejone kafelki w łazience... Niestety jedna obok pękła i trzeba było sztukować... bo poprzyklejana jest umywalka, baterie itd.... Więc po co je było ruszać... Pan musiał dosztukować.... Ale to i tak będzie za meblami wiec rybka mi to..... Kończą się wszystkie prace i szlifowanie.... Będzie pan szlifował ściany, sufity z gipsu itd... Już mam dość tego syfu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 19.10.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dawno mnie tu nie było. Kominek bardzo ciekawy :D Współczuję tej demolki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Już mam przyklejone kafelki w łazience... Niestety jedna obok pękła i trzeba było sztukować... bo poprzyklejana jest umywalka, baterie itd.... Więc po co je było ruszać... Pan musiał dosztukować.... Ale to i tak będzie za meblami wiec rybka mi to..... Kończą się wszystkie prace i szlifowanie.... Będzie pan szlifował ściany, sufity z gipsu itd... Już mam dość tego syfu..... Arnika, ale pomyśl, że to już ostatnie syfy - trza zacisnąć zęby i przetrzymać, bo innego wyjścia nie ma:hug: a tak w ogóle to dziś okazało się, że w poniedziałek mam wyjazd służbowy do Katowic więc zastanawiam się czy jest sens od Ciebie wracać do Wawy... mogłabym potem od razu do hotelu jechać. tylko wówczas musielibyśmy do Ciebie jechać dwoma autami, bo mąż musi wracać... ale jechać na dwa auta to też przegięcie muszę to przemyśleć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 arnika mam już potwierdzenie mojego wyjazdu.. ruszamy jutro w nocy i powrót dopiero w niedzielę, albo w najlepszym przypadku w sobotę późnym wieczorem niestety nie dotrę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Arnika jeszcze tylko chwilka - pomyśle że to wszystko przede mną ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Już mam przyklejone kafelki w łazience... Niestety jedna obok pękła i trzeba było sztukować... bo poprzyklejana jest umywalka, baterie itd.... Więc po co je było ruszać... Pan musiał dosztukować.... Ale to i tak będzie za meblami wiec rybka mi to..... Kończą się wszystkie prace i szlifowanie.... Będzie pan szlifował ściany, sufity z gipsu itd... Już mam dość tego syfu..... noooooo to Ty mnie bardzo nie lubisz jeśli chcesz bym i ja mieszkała w takim syfie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Elenka a może małża na powrót komuś podrzucisz;) będzie kilka osób od Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Elenka a może małża na powrót komuś podrzucisz;) będzie kilka osób od Was:) Wusia, to jest bardzo dobra pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 no ba ja mam same dobre pomysły;) przeważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam sie z rana... Chłopcy wyszykowani do dobrodziejstwa szkoły... Jak ja kocham szkołę Minka... Kominek to tylko zwykły wkład ... Może kiedyś będzie obudowany... ale pomysłu nie mam i na razie kasy brak..... Ale dzięki Elena u nas miejsca pod dostatkiem a do Katowic 15 min samochodem wiec OK.... Możesz zostać.. Zawsze będzie miejsce u którejś z dziewczyn w aucie to męża gdzieś tam wysadzą... Zawsze to bliżej i bez sensu rzeczywiście jechać na dwa auta.... .. Ostatecznie pociągi też jeżdżą i szybciej i bezpieczniej.... Więc nie ma to tamto..... Nituś lubię Cię lubię... Tylko jak masz wszystko to by już można było, ale jak masz gdzie mieszkać, jest dobrze , wygodnie i stać na dwa domy utrzymywać... to ja bym też posiedziała w swoim i przeprowadziła sie na gotowo i czysto.... tylko nikt nie zagwarantuje , że nie będzie potrzeba czegoś przerabiać, chyba, ze jest aż tak bardzo przemyslane... z drugiej strony miałaś tyle czasu... ,, więc nie podejrzewam Cie o to abyś coś robiła tak jak ja - spontanicznie i na szybko.... Dziewczyny.... mam już wszystko zrobione.... Oj jak ja się cieszę.... wkońcu wszystko poszlifowane, popoprawiane, pokute i zaklejone, woda już dobrze spływa wszędzie i z umywalki i z wanny.... Co mnie niezmiernie cieszy . Cieszy mnie taki drobiazg, że po kąpieli mogę opłukać wannę i nie trzeba kombinować.... Oj jak mnie cieszy, że mogę pranie zamoczyć i wszystko normalnie zleci... OJ jak bardzo.... I wszystkie jakieś niedociągniecia większe lub mniejsze są zrobione.... Zostało jeszcze duuużo do zrobienia... A to gniazdka do odkurzacza centralnego, a to szufelki ( dziury są takie jak kosmos...) a to pełno różnych kołeczków trzeba wywiercić zeby zawisły różne ozdabiacze... Oj.... można by wymieniać... to na długie zimowe wieczory.... I wreszcie o garderoby trzeba sie postarać.... I o meble do łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Wczoraj dowiedziałam się , że nie do wszystkich dziewczyn dotarło na priv moje zaproszenie na parapetówę.... Zapraszam więc wszystkie / wszystkich sympatyków mojego domku ( i nas ) do nas na parapetówę, która odbędzie się 23 Października 2010r Ponieważ już straciłam rachubę do kogo pisałam , do kogo nie , to odezwijcie się, jeśli ma ktoś ochotę przyjechać.... To tak dla określenia ilości osób i organizacji. Ponieważ miejsca mam dość, ale nie dysponuję tyloma łóżkami... to bardzo proszę zabierzcie ze sobą materace i może jakiś śpiwór.... Jedną nożną zwykłą pompkę do materaca mam, ale jak któraś ma taką elektryczną to też poproszę zabierzcie ze sobą, bo długo może potrwać pompowanie..... Piżamki/ koszulki obowiązkowe... i szczoteczki też Już nie mogę się doczekać Waszego przyjazdu..... Edytowane 20 Października 2010 przez Arnika Zmiana rozmiaru trzcionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts