Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elena OKi

Znalazłam wątek Rasi ... już miałam napisać coby nie zapomniała do mnie przyjechać... w końcu była kierowniczką zamieszania sufitu w salonie... I go skasowałam.... Już nie mam siły szukać... Jak wysyłałam priv to pisało po anglijsku... jakbym Polką nie była... - że nie moe wysłać wiadomości.... Noż kuźwa... rasia odezewij się.....

Odzywam się... po polskiemu...;) Skrzynkę wyczyściłam.:D Buziaki zostawiam...

Już mam przyklejone kafelki w łazience... Niestety jedna obok pękła i trzeba było sztukować... bo poprzyklejana jest umywalka, baterie itd.... Więc po co je było ruszać... Pan musiał dosztukować.... :(

Ale to i tak będzie za meblami wiec rybka mi to.....

Kończą się wszystkie prace i szlifowanie.... Będzie pan szlifował ściany, sufity z gipsu itd...

Już mam dość tego syfu.....

Już mam przyklejone kafelki w łazience... Niestety jedna obok pękła i trzeba było sztukować... bo poprzyklejana jest umywalka, baterie itd.... Więc po co je było ruszać... Pan musiał dosztukować.... :(

Kończą się wszystkie prace i szlifowanie.... Będzie pan szlifował ściany, sufity z gipsu itd...

Arnika, ale pomyśl, że to już ostatnie syfy - trza zacisnąć zęby i przetrzymać, bo innego wyjścia nie ma:hug:

a tak w ogóle to dziś okazało się, że w poniedziałek mam wyjazd służbowy do Katowic więc zastanawiam się czy jest sens od Ciebie wracać do Wawy... mogłabym potem od razu do hotelu jechać. tylko wówczas musielibyśmy do Ciebie jechać dwoma autami, bo mąż musi wracać... ale jechać na dwa auta to też przegięcie :rolleyes: muszę to przemyśleć ...

noooooo to Ty mnie bardzo nie lubisz jeśli chcesz bym i ja mieszkała w takim syfie u siebie ;)

Witam sie z rana...

Chłopcy wyszykowani do dobrodziejstwa szkoły... Jak ja kocham szkołę :lol:

Minka... Kominek to tylko zwykły wkład ... Może kiedyś będzie obudowany... ale pomysłu nie mam i na razie kasy brak..... Ale dzięki :)

Elena u nas miejsca pod dostatkiem a do Katowic 15 min samochodem :) wiec OK.... Możesz zostać.. Zawsze będzie miejsce u którejś z dziewczyn w aucie to męża gdzieś tam wysadzą... Zawsze to bliżej i bez sensu rzeczywiście jechać na dwa auta.... .. Ostatecznie pociągi też jeżdżą i szybciej i bezpieczniej.... Więc nie ma to tamto.....

Nituś lubię Cię lubię... Tylko jak masz wszystko to by już można było, ale jak masz gdzie mieszkać, jest dobrze , wygodnie i stać na dwa domy utrzymywać... to ja bym też posiedziała w swoim i przeprowadziła sie na gotowo i czysto....

tylko nikt nie zagwarantuje , że nie będzie potrzeba czegoś przerabiać, chyba, ze jest aż tak bardzo przemyslane... z drugiej strony miałaś tyle czasu... ,, więc nie podejrzewam Cie o to abyś coś robiła tak jak ja - spontanicznie i na szybko....

Dziewczyny.... mam już wszystko zrobione.... Oj jak ja się cieszę.... wkońcu wszystko poszlifowane, popoprawiane, pokute i zaklejone, woda już dobrze spływa wszędzie i z umywalki i z wanny.... Co mnie niezmiernie cieszy . Cieszy mnie taki drobiazg, że po kąpieli mogę opłukać wannę i nie trzeba kombinować.... Oj jak mnie cieszy, że mogę pranie zamoczyć i wszystko normalnie zleci... OJ jak bardzo....

I wszystkie jakieś niedociągniecia większe lub mniejsze są zrobione....

Zostało jeszcze duuużo do zrobienia... A to gniazdka do odkurzacza centralnego, a to szufelki ( dziury są takie jak kosmos...) a to pełno różnych kołeczków trzeba wywiercić zeby zawisły różne ozdabiacze... Oj.... można by wymieniać... to na długie zimowe wieczory....

I wreszcie o garderoby trzeba sie postarać.... I o meble do łazienki....

Wczoraj dowiedziałam się , że nie do wszystkich dziewczyn dotarło na priv moje zaproszenie na parapetówę....

Zapraszam więc wszystkie / wszystkich sympatyków mojego domku ( i nas ) do nas na parapetówę, która odbędzie się 23 Października 2010r

Ponieważ już straciłam rachubę do kogo pisałam , do kogo nie , to odezwijcie się, jeśli ma ktoś ochotę przyjechać.... To tak dla określenia ilości osób i organizacji.

Ponieważ miejsca mam dość, ale nie dysponuję tyloma łóżkami... to bardzo proszę zabierzcie ze sobą materace i może jakiś śpiwór....

Jedną nożną zwykłą pompkę do materaca mam, ale jak któraś ma taką elektryczną to też poproszę zabierzcie ze sobą, bo długo może potrwać pompowanie..... Piżamki/ koszulki obowiązkowe... i szczoteczki też :lol:

Już nie mogę się doczekać Waszego przyjazdu.....

Edytowane przez Arnika
Zmiana rozmiaru trzcionki