Arnika 20.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dziewczyny.... Już naprawdę straciłam rachubę która przyjeżdża,...... Potrzebne jest to dla wiedzy ile przygotować mam jedzenia ... Czy na 10- albo na 40 osób.... To jest spora różnica... Jeśli możecie napisać to bym poprosiła, bo jutro rano jadę na zakupy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Czy kogoś nie zapisałam na listę.... Zuza +1 Lidszu +.Wynajęty http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Markotka +...? ?????????? Wusia Pasie +...? Nitubaga+...? Kasia +...? Elena + 1 Mario +...? Irma .... Proszę zabrać Irmę, bo jest bezautkowa Efi + Luby Mysza + 1 Malka +.1 Nelisza + mąż Kluczmonia Nie dojedzie Skaba Nie dojedzie Neferka Nie dojedzie Czy którąś z dziewczyn pominęłam? Czy ktoś nie dostał zaproszenia osobistego a ma ochotę przyjechać? Zapraszam Odezwać się proszę Czy wszystkie macie adres i tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 arnika mi napisz tylko jak sie nazywa ta przecznica w którą się zjeżdża z głównej na złamanie karku do ciebie, jak bede to wiedzieć to już trafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wiecie, że śnieg z deszczem pada za oknem.....Przecierałam oczy ze zdziwienia, czy ja dobrze widzę..... Brrrrrrrrrrrrrrr zimno i wietrznie..... nieprzyjemnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Kasia+ niespodzianka Ale to nie będzie mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wynajęty?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Zuza +1 Lidszu +.Wynajęty Markotka +...? ?????????? Wusia Pasie +...? Nitubaga+...? Kasia +.Niespodzianka Elena + 1 Mario +...? Irma .... Proszę zabrać Irmę, bo jest bezautkowa Efi + Luby Mysza + 1 Malka +.1 Nelisza + mąż Kluczmonia Nie dojedzie Skaba Nie dojedzie Neferka Nie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wynajęty?????????? nope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 No... Lidszu z wynajętym przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mnie niestety mzesz skreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 trzeba zrobić połówce martkotki kocówe. tyle wam powiem. o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 trzeba zrobić połówce martkotki kocówe. tyle wam powiem. o! chętnie się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzień dobry Monia będziesz? Efi... masz racje... To tak jak pępkowego nie można by było zrobić w piątek, albo w inną sobotę.... Ten nas termin to ok. 20-0 osobom musi pasić... nie sądzę, że na pępkowym będzie więcej osób .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Arniczko bardzo mi przykro ale niestety musimy walczyć od soboty dalej ze styropkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Szkoda... ale rozumiem... dlatego, abyśmy nie robili tego w dwa miesiące sami.... to wzięliśmy ekipę.... Oni z klejem zrobili to w 7 dni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Szkoda... ale rozumiem... dlatego, abyśmy nie robili tego w dwa miesiące sami.... to wzięliśmy ekipę.... Oni z klejem zrobili to w 7 dni..... nawet mnie nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie denerwuję....Jak wróciłam z rehabilitacji 3 września.... to w domu bez włączonego ogrzewania było..... 14*CTrzęśliśmy się jak nie wiem... Od razu mąż włączył podłogówkę... i rozpoczęliśmy sezon grzewczy.Nie wyobrażam sobie, że nie mam ciepło w domu.... a teraz jest ciepło, pomimo, iż połowa stropu jeszcze została do ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 U nas gaz hula od 1,5 miesiąca..... Do dupy z tym klimatem polskim. Na zachodzie nawet to mają lepsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nooo to tak jak u nas ....Palimy już od 3 września..., albo 4.... już nie pamiętam....I codziennie trzeba palić.... Codziennie.... I popiół wynosić i drewna przynieść, i węgla..... Oj... nie mamy innego wyjścia... bo u nas gazu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts