Arnika 21.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ale muszę Wam powiedzieć, że takie tam mają buty, że ... z butów wyrywało...No i młody wyszedł z takim bananem.... No.... buty cieplutkie, z prawdziwym kożuchem, zapinana na suwak, i jeszcze pani powiedziała, że w Łodzi schodzą jak ciepłe bułeczki bo biorą je na kłady i krosy do jeżdżenia...Jak młody urósł, jaki był Happy.....Tylko wyprodukować je muszą.... I doślą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no widzisz Wusia do mnie nie dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Arniczko, my najprędzej na 20.00 dotrzemy, no może na 19.00 się cudem uda, ale nami się nie przejmuj nic a nic. Wiesz, ja się już nie mogę doczekać na to spotkanie z Tobą i całą forumową rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Markotka nie wiesz gdzie najwiecej buciarzy??No nie gadaj.....I to jakie niekture firmy robią buty...A krisbut? Słyszałaś, a Oskar? Słyszałaś... a wiele wiele innych... Tylko tyle, że specjalizują sie w męskich butach... Po damskie ponoć do Częstochowy... ale ja tam o wózkach słyszałam i tam młodemu jeden wózek kupiłam.... A w Koziegłowach znowu choinki robią.... Nie słyszałać....???????????? No to teraz już wiesz....Są i duże zakłady, ale i są szewcy, co to w garażach klepią buty... co drugi dom bym powiedziała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 OK Nelcia postaram sie zostawić Wam conieco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.10.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja też nie wiem, gdzie to zagłębie butowe, ale ja jakby nie z tych stron. Chciałabym się jednak tam przejechać skoro tak Arniczka zachwala, bo kurde rodzinkę trzeba przyodziać na mrozy Kupiłam telefon na Allegro na prezent ślubowo-rocznicowy, a tu mój małżon się oburza, no też coś Chyba mamy konflikt Muszę go czym prędzej udobruchać, bo mnie do Ciebie Arni nie zawiezie jeszcze, a tego był nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Kurde Arnika jakbym slyszala to bym sie nie pytala o choinkach slyszalam i wozkach Ty tez chyba nie wiesz wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 pokój między chrześcijany;) do mnie po butki trza przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nooo pewnie że nie wiem wszystkiego.... Całe życie się człowiek uczy.... Nelka... zachwalam, bo ja mam bzika, że buty muszą być skórzane.... A na młodego to jest tak... dziecięca rozmiarówka dużo za mała, męska za duże, 38 - 39 są damskie, wiec ja tu chłopaka wystroić w babskie buty, a jeśli już jest coś na rynku... to wiesz... plastikowe... a później dziecku nogi zepsuję, i już nic nie pomoże.....Więc nie ma jak skórzany but....Tylko ja bez butów zostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nieee Wusia do Ciebie nie....Ale do wsi Twojej to tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aaa to jak się na mojej wsi jest to korona ze łba spadnie jak się i do mnie wstąpi tak:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nieeee...Pisałam, że nie byłam sama...A Piotruś chorzutki... A Marcin zasuwa... albo go jeszcze nie było....To jak zajechać.... Osoby trzecie co to z nimi byłam Trzeszczały... Oj jak bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no na dodatek Go biedaka jeszcze jelitówka rozłożyła chwilę temu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Właśnie wróciłam od wujka... W końcu zajrzałam do chrzestnego młodego, bo się im urodził w czerwcu drugi syn.... jeszcze nie byłam, bo i nie było kiedy ... Zaraz po urodzeniu chciałam aby młoda mama doszła do siebie, a później miałam zakichane oskrzela, a później wyjechałam, a teraz ocieplałam... Wiec krótki wyjazd był, i u tego kuzyna dziecka miały przedwczoraj jelitówkę..... To tam Wasza okolica jakaś zakażona jest..... Nooo i zdrówka Piotrusiowi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 siostrzenica ze szkoły przywlekła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Baby dajcie znac czy wpadniecie do mnie jutro na kawe bo nie bede sprzatac nadaremno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Baby dajcie znac czy wpadniecie do mnie jutro na kawe bo nie bede sprzatac nadaremno To choć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Cześć Dziewczyny Właśnie wróciłam z zakupów... Jestem padnięta... Mój mąż strasznie się zdziwił, że można cały dzień być na zakupach.... I cały czas za czymś.... Najchętniej bym poszła spać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zapraszam do mojego wątku bo mały problem z projektem kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts