Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Dziewczyny proszę Was napiszcie o której mniej więcej będziecie? Dlatego, że nie chciałabym robić duszaków na 16.00, a Wy dojedziecie na 18.00..... bo będą po prostu zimne....

Zastanawiam się nad sensem robienia dwóch garów, gdyż co jakiś czas dostaję wiadomość, że któraś z Was nie dojedzie.... Od kilku wcale nie dostałam jakiejkolwiek informacji....

Więc wstawianie i gotowanie jak dla wojska mija się z celem, ale tylko wtedy, gdy wiem, na ile osób mam szykować jedzenie i napitki....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo śmiej się Wusia...

Garnek 10 litrowy okazał się być za mały na to co gotuje... więc jadę na dwa garnki.... A tu co jakiś czas... priv... nie przyjadę :(

Jak mąż zobaczył jakie ilości kupuję to się załamał... Dobrze, że byliśmy na zakupach Trafikiem......

Więc nie ma sensu dwóch garnków duszonek robić....

Na którą godzinkę mam się Was spodziewać.....

Wiolu, ja będę z P., tak jak pisałam wczoraj między 19.00 a 20.00 bo godzinę musimy jechać, w wcześniej jeszcze zawieźć dzieci do teściowej. I zjem baardzo dużo(jak mi coś jeszcze zostanie, ale z tego, co piszesz, to chyba tak) :) bo uwielbiam JEŚĆ :lol:

Arnika ja sobie tak mysle ze lepiej sie przygotowac na 2 garnki o ile to dla ciebie nie problem, czesc mozesz zuzyc na sniadanie albo nawet zamrozic odgrzac na obiad czy na kolacje taie odgrzewane a razcej odpiekane na patelni sa pycha

Neli Ty??????????? I jedzenie :eek:

:yes:

Wiolcia pozory mylą często takie chudziaczki jedzą więcej jak chłop ;)

Arnika ja sobie tak mysle ze lepiej sie przygotowac na 2 garnki o ile to dla ciebie nie problem, czesc mozesz zuzyc na sniadanie albo nawet zamrozic odgrzac na obiad czy na kolacje taie odgrzewane a razcej odpiekane na patelni sa pycha

Marta... Tylko tyle, że ja nie same kartofle robię... I naprawdę boję się, że nie będziecie mogły spróbować drugiej potrawy, czy trzeciej... itd.... Jak same ziemniaki będą....

Już z jednej zrezygnowałam, po tym jak dziewczyny zaniemogły przyjechać.....

Kasia o której będziesz...?

Lidzia o której będziesz?

Rasia o której będziesz?

Pasie o której będziesz?

Nitka o której będziesz?

Zuza o której będziesz?

Irma o której będziesz?

Elena o której będziesz?

Malka o której będziesz?

Efi o której będziesz?

Maryś o której będziesz?

Jak kogoś pominęłam to proszę się dopisać.....

.... i proszę odpisać......