Arnika 22.10.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dziewczyny proszę Was napiszcie o której mniej więcej będziecie? Dlatego, że nie chciałabym robić duszaków na 16.00, a Wy dojedziecie na 18.00..... bo będą po prostu zimne.... Zastanawiam się nad sensem robienia dwóch garów, gdyż co jakiś czas dostaję wiadomość, że któraś z Was nie dojedzie.... Od kilku wcale nie dostałam jakiejkolwiek informacji....Więc wstawianie i gotowanie jak dla wojska mija się z celem, ale tylko wtedy, gdy wiem, na ile osób mam szykować jedzenie i napitki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 jakby ci to miało pomóc w decyzji to ja będę najprawdopodobniej bez lubego bo nam sie kruszka rozchorowała za to co do godziny jestem elastyczna i dostosuje sie do warszafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wioluś co się martwisz jak braknie to się dorobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Nooo śmiej się Wusia... Garnek 10 litrowy okazał się być za mały na to co gotuje... więc jadę na dwa garnki.... A tu co jakiś czas... priv... nie przyjadę Jak mąż zobaczył jakie ilości kupuję to się załamał... Dobrze, że byliśmy na zakupach Trafikiem...... Więc nie ma sensu dwóch garnków duszonek robić.... Na którą godzinkę mam się Was spodziewać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wioluś ja jeszcze raz się melduję że około 18 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wiolu, ja będę z P., tak jak pisałam wczoraj między 19.00 a 20.00 bo godzinę musimy jechać, w wcześniej jeszcze zawieźć dzieci do teściowej. I zjem baardzo dużo(jak mi coś jeszcze zostanie, ale z tego, co piszesz, to chyba tak) bo uwielbiam JEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Pamiętam..... A Dziewczyny z Warszawy... to o której się mniej więcej pojawią???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Neli Ty??????????? I jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja mam tylko nadzieję że jutro będziecie się dobrze bawić i za moją elewację wypijecie bo od jutro znowu startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wiolcia pozory mylą często takie chudziaczki jedzą więcej jak chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Monia róbcie róbcie mój małżon też się z zimą ściga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Arnika ja sobie tak mysle ze lepiej sie przygotowac na 2 garnki o ile to dla ciebie nie problem, czesc mozesz zuzyc na sniadanie albo nawet zamrozic odgrzac na obiad czy na kolacje taie odgrzewane a razcej odpiekane na patelni sa pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Neli Ty??????????? I jedzenie Wiolcia pozory mylą często takie chudziaczki jedzą więcej jak chłop Arnika ja sobie tak mysle ze lepiej sie przygotowac na 2 garnki o ile to dla ciebie nie problem, czesc mozesz zuzyc na sniadanie albo nawet zamrozic odgrzac na obiad czy na kolacje taie odgrzewane a razcej odpiekane na patelni sa pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Marta... Tylko tyle, że ja nie same kartofle robię... I naprawdę boję się, że nie będziecie mogły spróbować drugiej potrawy, czy trzeciej... itd.... Jak same ziemniaki będą....Już z jednej zrezygnowałam, po tym jak dziewczyny zaniemogły przyjechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kasia o której będziesz...? Lidzia o której będziesz? Rasia o której będziesz? Pasie o której będziesz? Nitka o której będziesz? Zuza o której będziesz? Irma o której będziesz? Elena o której będziesz? Malka o której będziesz? Efi o której będziesz? Maryś o której będziesz? Jak kogoś pominęłam to proszę się dopisać..... .... i proszę odpisać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 My się zapowiadamy między 17-18. Musimy najpierw podjechać do Wusi ze strażakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ok... czyli 17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.10.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 MIŁEGO POPOŁUDNIA a ja lecę oklejać chałupkę MALKA NIE ZAPOMNIJ DAĆ LIDCE WIESZ CZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 MIŁEGO POPOŁUDNIA a ja lecę oklejać chałupkę MALKA NIE ZAPOMNIJ DAĆ LIDCE WIESZ CZEGO no dobra, ale ciągle nikt się mnie nie zapytał, czy ja to zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Noooo ciasto wyszło... nie będzie zakalca Laseczki jedziecie już???? Mąż właśnie skończył poprawki malowania.... Biorę się za sprzątanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts