Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Komoda nie jest potrzebna na już...

Opcja jest jeszcze czegoś takiego jak wózek z wyciskaczem do mycia podłóg.....

Irma... mówisz drzwiczki Merbał....?

Białego lakieru nie dawać?

A ja myślałam, ze biały lakier drzwiczki + blat z Merbału....? I że będzie OK.....

A gdzie nabyć drzwiczki merbał?

No to teraz mam zagwozdke....

Powiadasz karnisze srebrna satyna....? Też mi się podobają... i w tej kwestii miałam dylemat.... I na jeden czy na dwa drążki?

Jaki wybrać wzór firan do salonu? krótkie i długie boki.... czy tylko długie i bez boczków, czy jakież typu ekran jakby rzymska roleta... Takie proste też mi się podobają....

I jaki kolor ścian........?

to może ja uzasadnie co by nie było że głosuje dla głosowania - brak listew to była najbardziej rzucająca się u ciebie rzecz ze spraw niedokończonych. cała reszta jest tylko brakiem zagospodarowanego miejsca. przy wykończeniu podłóg wszystkie pomieszczenia baaaardzo zyskają.

To ja moze też uzasadnie - Efilo ma rację, gdyby nie to, ze uważam, że biały kolor wszędzie to u Ciebie niekoniecznie najlepsze rozwiązanie, też bym obstawiała listwy

mogąłbyś pomalować salon i korytarze przynajmniej w jakimś kawałku na kolor kremowy lub brązowy

Arnika, popatrz przy okazji na okna w tych domach. Mniej więcej o coś takiego mi chodziło. Takie gęsto marszczone, albo na przelotkach, ale też gęste. Z tym, ze uciebie raczej jeszcze coś w oknach, albo udawane roletki, albo delikatne firany. Od razu zrobi się przytulniej. No i oczywiście KOLOR NA ŚCIANACH Edytowane przez kaśka maciej