Arnika 25.10.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Zastanawiam się na co mam kasiorkę przeznaczyć..... : 1*) Lustra do łazienki....2*) Listwy przypodłogowe drewniane do salonu i przedpokoju i kuchni....3*) Komoda Malm okleina brzoza z Ikei do sypialni...? Proszę o propozycje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Arnika, nie dawaj białego lakieru do stellidaj drzwiczki merbaukonfiguracja to juz jak tam sobie chcesz i karnisz srebrna satyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Arnikajeśli komoda nie jest ci pilnie potrzebna to ja jestem za listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja za lustrami do łazienki, bo mam jeszcze nadzieję, ze biały kolor gdzieniegdzie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 to ja powinnam byc za komoda zeby Arnika miala jasna sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Komoda nie jest potrzebna na już...Opcja jest jeszcze czegoś takiego jak wózek z wyciskaczem do mycia podłóg..... Irma... mówisz drzwiczki Merbał....?Białego lakieru nie dawać?A ja myślałam, ze biały lakier drzwiczki + blat z Merbału....? I że będzie OK..... A gdzie nabyć drzwiczki merbał? No to teraz mam zagwozdke.... Powiadasz karnisze srebrna satyna....? Też mi się podobają... i w tej kwestii miałam dylemat.... I na jeden czy na dwa drążki? Jaki wybrać wzór firan do salonu? krótkie i długie boki.... czy tylko długie i bez boczków, czy jakież typu ekran jakby rzymska roleta... Takie proste też mi się podobają....I jaki kolor ścian........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 No toś Marta teraz dowaliła Teraz to dopiero wiem, ze nic nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 to może ja uzasadnie co by nie było że głosuje dla głosowania - brak listew to była najbardziej rzucająca się u ciebie rzecz ze spraw niedokończonych. cała reszta jest tylko brakiem zagospodarowanego miejsca. przy wykończeniu podłóg wszystkie pomieszczenia baaaardzo zyskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nooo Efi.... to mnie przekonuje. Irmy propozycja też jest dla mnie ważna, bo brak luster mnie wkurza, booooo wszyscy zadają dziwne pytanie... co tu będzie... Noooo jakby nie wiedzieli, ze lustra..... A inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 To ja moze też uzasadnie - Efilo ma rację, gdyby nie to, ze uważam, że biały kolor wszędzie to u Ciebie niekoniecznie najlepsze rozwiązanie, też bym obstawiała listwymogąłbyś pomalować salon i korytarze przynajmniej w jakimś kawałku na kolor kremowy lub brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A w którym kawałku?I na jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja bym pierdyknęła cały salon na ciemny beż i którekolwiek dwie długie sciany korytarza na ten sam kolor. bedziesz mogął wieszać na nich obrazki. reszta ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 http://www.sarahrichardsondesign.com/sites/default/files/imagecache/room_1_portrait_large/sarahs-cottage-dining-room-image1.jpgi kolorówhttp://www.sarahrichardsondesign.com/sites/default/files/imagecache/room_4_portrait_large/sarahs-cottage-living-room1-image1.jpga tu masz inspirację apropos kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Irmy propozycja też jest dla mnie ważna, bo brak luster mnie wkurza, booooo wszyscy zadają dziwne pytanie... co tu będzie... Noooo jakby nie wiedzieli, ze lustra..... A inne propozycje? wypraszam sobie. ja nie pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wszyscy... nie znaczy Ty czy inne dziewczyny z FM... bo Wy to już wiecie po co ja mam tą dziurę zostawioną.... Ale " obce".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) Arnika, popatrz przy okazji na okna w tych domach. Mniej więcej o coś takiego mi chodziło. Takie gęsto marszczone, albo na przelotkach, ale też gęste. Z tym, ze uciebie raczej jeszcze coś w oknach, albo udawane roletki, albo delikatne firany. Od razu zrobi się przytulniej. No i oczywiście KOLOR NA ŚCIANACH Edytowane 25 Października 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 http://4.bp.blogspot.com/__2Qs7QMwA8w/SDtL6_o3CqI/AAAAAAAABIA/et1ry57WAYc/s800/Kelly+Hoppen_Murmuri_1.jpg super okna, w ogóle świetne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 przy okazji zobacz ze 'prawie' identyczne kandelabry do tych moich :D:D p.s. zasłon nie rób w przelotkach tylko jak już na karnisz to zrób w tunelach albo jeszcze lepiej w ukrytych szelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 miłego inspirowania sięhttp://www.kellyhoppenretail.com/zwłaszcza zakładka traditional home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 To W Ikei są takie.A żyrandol jest na liście zakupowej.. ten czarny wygrał, więc do czasu będzie tylko żarówka... Bardzo ładnie ubrane okno... ale zastanawiałam się czy to jest salon, gabinet czy sypialnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts