Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuźwa...... przecież zawsze mówiłam, że tylko dwa:lol:

Noooo dobra.... oglądam...., myślę..... I myślę......

Ale najbardziej zdziwiły mnie te meble z merbału... kiedyś się zastanawiałam nad ciemnymi... i właśnie nad merbałem... , ale później zaczęłam się zastanawiać nad białymi.... No bo za to jaśniutko by było... I teaz wiem, że juz niec nie wiem....

Lakierowane jak to skąd.... Z fabryki....... co prawda małej ale fabryki..... I to jest płyta pażdzieżowa i powlekana chyba folią i lakierowana......

Markotka .... to jest łazienka i duuuuuuuużo pary wodnej....... Fornir nie da rady....

Przejrzałam domek Kasi.... Mówiłyśmy o tych samych firankach, z tym, że Kasia ma rolety zewnętrzne, a ja muszę czymś okno zasłonić...... Przed przechodniami i gapiami z lasu :)

Kasia jak możesz to napisz mi jakie masz karnisze.... Jakieś specjalne, czy takie zwykłe rurki z kółkami i żabkami tylko zapinasz te prościutkie firanko panele... Ja za taką opcją obstawiam, bo któreś zdjęcie to pokazywało.... Dzięki za nie. I czy masz dwie rurki czy jedną....?

Kupowałaś te firanki w Wusiowym mieście?

I ile zapłaciłaś? To na priv....

Kasia jak możesz to napisz mi jakie masz karnisze.... Jakieś specjalne, czy takie zwykłe rurki z kółkami i żabkami tylko zapinasz te prościutkie firanko panele... Ja za taką opcją obstawiam, bo któreś zdjęcie to pokazywało.... Dzięki za nie. I czy masz dwie rurki czy jedną....?

Kupowałaś te firanki w Wusiowym mieście?

I ile zapłaciłaś? To na priv....

Karnisze zwykłe, najzwyklejsze, podwójne. Mam żabki na kółkach. Ale te "roletki" mają takie specjalne haczyko-agrafki, które zapinam na kółka, tak więc żabek nie widać wcale

Materiał akurat na te pasiaste kupowałam w Leroyu, na te poprzednie już u pań z Wusiowej WSI ( jakie to miasto hahahaha ;) )

Cena zależy od tego czy masz swój materiał, czy ich. Cena za uszycie firanki z ich materiału to od 50zł. Z powierzonego drożej.

I tak jak dziewczyny pisały, możesz do tego dopasowac zasłony, którymi ZASŁONISZ okna na noc. Będziesz miała i krótkie firanki i zasłonięte okna, słowem: pełnia szczęscia