Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karnisze zwykłe, najzwyklejsze, podwójne. Mam żabki na kółkach. Ale te "roletki" mają takie specjalne haczyko-agrafki, które zapinam na kółka, tak więc żabek nie widać wcale

Materiał akurat na te pasiaste kupowałam w Leroyu, na te poprzednie już u pań z Wusiowej WSI ( jakie to miasto hahahaha ;) )

Cena zależy od tego czy masz swój materiał, czy ich. Cena za uszycie firanki z ich materiału to od 50zł. Z powierzonego drożej.

I tak jak dziewczyny pisały, możesz do tego dopasowac zasłony, którymi ZASŁONISZ okna na noc. Będziesz miała i krótkie firanki i zasłonięte okna, słowem: pełnia szczęscia

za to;)

Noooo to fajnie.... Ja też :)

Wiesz już gdzie jechać jakby co.... I nawet w nocy wiadomo gdzie i GPS-y są nie potrzebne.

Na którą byłaś?

Pan kuchenny powiedział mi cenę za garderoby.... lekko mnie zmroziło, ale .... czy można taniej?

W sumie dwie garderoby mu wyszły 4600zł... trochę sporo, i pleców one nie maja tylko moja ściana....

Nooo w sumie kilka płyt pionowych i kilkanaście półek i kilka drążków.... Nie wiem co o tym sądzić.....

Kiedyś Mario garderobę oglądałam na zdjęciach... Podobała mi się.....

Ale jak zwykle podziałam gdzieś galerie.....

Kuźwa.... Mąż trzaska się o te półki... chce jakieś ciuchy... a one w dolnym worku... Nooo nie może znaleźć sobie kilku swetrów i byłby spokój.....

Efi... a Ty zamawiałaś u jakiegoś stolarza... Masz gdzieś zdjęcia swojej garderoby?

Czy w garderobie też musi być jakiś podział....? Bo jakoś tak mi się wcale myśleć nie chce.....

Jadę na 16.00 na zebranie do młodego.... Oby mnie nie zlinczowali.....

I 290 I

I I

I 165 I165

I I

I________ ____I

160 38

Garderoba nasza w sypialni

I 217 I

I I

I 170 I170

I I

I____ _______I