malka 26.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no zdecydowanie za ciasno, otworzysz szufladę i musisz do niej sięgać z boku, mało tego, te prawidła nie mogą byc w tej wąskiej szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiolaszku... masz racje... tylko, że u mnie są dość spore te garderoby... Nie sądzę , że z drzwiami by mi wyszło 2500zł..... Nawet bym sie nie zastanawiała.....Kurcze... nie pamiętam po ile były płyta w sklepie kuchennym i materiałów meblowych... Za nic sobie nie przypomnę, a jechać sprawdzić to troszkę daleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Malcia... nooo mogły by być w tej wąskiej... I szuflady też.... Tylko tyle, że jakieś małe te szuflady by wyszły... tzn mało rzeczy bym do nich upchnęła..... Mario proszę pokaż mi swoją garderobę i wiatrołap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 35 zl za m2 tak mi sie jakos kojarzy zadzwoń do http://www.soma.tychy.pl/index/ i zapytaj Lidzia teoretycznie powinno byc 120 miedzy szafkami kuchennymi i to sie tyczy garderoby niby tez jesli masz szuflady, mozna to zmniejszyc ale jesli masz szuflade to bedziesz do niej musiala z boku siegac, na pewno nie moze byc mniej niz wysuw szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A polki na ubrania nie za glebokie - tak z 35 -40 cm, bo reki brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ale jesli powiazane z drazkiem i wieszakami to raczej na 60 powinny byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Noooo chyba, że zrobić tą szafkę wąska po prawej str. wejscia w szufladach i w prawidłach (2 szt) , ale tam głębokość byłaby 35-38cm, a te po lewej wejścia zrobić same półki o głębokości 50cm i w kształt litery U dalej w lewo... i na wprost zrobić dużo drążków na szerokość 60cm.... Wtedy zyskam więcej półek po lewej, przestrzeń nie musi być wielka, bo nie będzie szuflad.... Może było by dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A Może zrobić to tylko w Literę U... od ściany po lewej stronie... tej o długości 165, później ta ściana na wprost wejścia o długości 290 i obok drzwi wąska szafka do drzwi... wtedy mam kawałek ściany w garderobie... np na lustro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ja jestem za 2 wersja ale w tej wezszej szafce zrobilabym polki a nie szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nooo właśnie.....Bo szkoda mi płacić za prowadnice... czy one będą na głębokość 38, czy 60cm, to tyle samo kosztują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Arnika sprobuje pomyslec wieczorem nad tymi twoimi garderobami i ci cos rozrysowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nooo tak...., tylko mąż trzaska się, że chce już... i go obchodzi.... tylko garderoba na dziś.... i już..... A na dziś.... to nawet Ikea nie ma.... po trzeba przywieźć i zrobić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A może zaraz po lewej za drzwiami dać półki w wąskiej szafce... Po lewej na ścianie półki na głębokość 60..., na najdłuższej ścianie 60cm....., i zaraz za drzwiami... 38cm.... Może też było by dobrze. Bo szkoda też zostawiać mi kawałek ściany w garderobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 nooo z dziś na dziś... to tak dobrze to nawet w erze nie mają cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Arnika zastanow sie bo lustro jest niezbedne albo je zawiesisz na scianie albo na drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Cześć....No co ja zrobię jak On che i jak baba w ciąży... Trzaska sie.... Zamówiłaśśśśśśśś juuuuuużżżżżżżżżżżżżżz????????? Nosz kuźwa, jakby sobie w worku nie mógł pomieszać i znaleźć jakiś sweter......Ja tak robię.... Tylko Emil ma luksus.... Garażowe półki zaadoptowane do jego garderoby...... Nitka... pomyśl coś nad tymi dwoma szafami... Jedna już ma jakąś wizje... Druga chłopców... wcale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Markotka... a można by było na boku szafki? Można... więc będzie git......Na drzwiach odpada... widziałaś moje drzwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 no niby mozna ale tam planujesz zdaje sie 38 cm glebokosc to takie kijowe to lustro bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wyszczuplające:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts