Arnika 27.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nooo lepsze takie, niż żadne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ooooo Wusia ma racje. Wusia kto ma z Twojej wsi firanki? Mario, Kasia i kto jeszcze? Zdjęć potrzebuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Arnika ty masz az tyle ciuchow ze musisz zrobic polki na wszytskich scianach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiolcia no i pewnie jeszcze z 1/3 mojej wsi ale nie znam osobiście:) tyle wiem co i Ty że na bank Kasia i Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Markotka... to co w garderobie + kilka worków jest jeszcze w garażu + kilka worków jest u znajomego... Od niego jeszcze nic nie przewieźliśmy...Wiesz ja mam rozmiary... od 38-44... bo tak tyję i chudnę... wiec muszę je mieć.... Noooo i żal wyrzucić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A Ty Wusia masz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Arnika przegladnij ciuchy jak w ktoryms nie chodzilas juz 5 lat to wywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ... ja mam tak samo, ale zawężam do 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja tez tak mam z rozmiarami, ale zaczelam wywalac i dobrze mi z tym. Moda sie zmienia, lepiej na biednych oddac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiola nie ma bo jak się wprowadzałam do mieszkania to mi kasy brakło na firanki a potem wymyśliliśmy budowę to szkoda było inwestować w nowe firanki;) ale byłam tam kilka razy i nooo piękne mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nooo wusia... ładne mają... tylko to co mi się podobało toooo drooooogie było. Do jednego okna 700zł.....Dobrze, ze ślubny był, widział i słyszał.... To przynajmniej nie będzie zgrzytał jak zapłacę... kiedyś...... Dziewczyny... jestem po dwóch przeprowadzkach... to co , myślałyście, że do Caritasu nic nie wyniosłam.....? Tam dopiero zbledli jak się przeprowadzałam... Ile firan poszło, ile ciuchów i kożuszki, i kurtek.... masakra.... Sama byłam zdziwiona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiola Ty wiesz że masz przerąbane prawda:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Aaaaa Ty myślisz, że po co dzwoniłam.... Ale Ty w pracy byłaś....Później myślałam, że w drodze powrotnej zajedziesz do sklepu i siłą argumentu nas zabierzesz... ale nic takiego się nie stało.... W sklepie gadałam, oglądałam chyba z godzinę......No to myśląc i widząc, że jesteś w pracy... pojechałam do wujka na Cz. i dopiero teraz weszłam do domu.....Zmarzłam Wiesz..... Butów nie mam.... a mój młody wskoczył w nowe butki i jest wniebowzięty... Wiesz, że lepsze są od Bartka..... Nawet prawdziwy kożuch mają..... Kuźwa jak mi zimno...... Idę rysować garderobę...../ garderoby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ja zdaje mi się mówiłam Ci żebyś się zameldowała jak skończysz w sklepie tak:mad: a Ty co zlałaś mnie:( ja z pracy wyszłam 15.50 więc spokojnie mogłaś mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a w kominku się paliło o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ty wiesz ja z dwoma facetami byłam.... I mówiłam, że byś musiała użyć siły argumentu... Młody chciał, ale starszy się trzaskał.....Za tydzień starszy będzie po buty jechał to może wtedy wpadnę... Ale z drugiej strony to daleko i nie wiem czy pani mi ich po prostu nie przyśle... Zrobili na dziś o numer za duży but.... więc poczeka jeszcze... Starszy ma zimowe buty... młody nie miał wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wiesz co jak było dwa na jednego to nie mów że nie miałaś siły przebicia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 tak wygladala moja gaderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ale masz naukową tą garderobę... Nie mogłaś zdjęcia wkleić...?I Tobie to wystarczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to jedna ze scian, zdjecia sa w galerii leniwcu u adam druga sciana taka sama u mnie druga troche inna bo mialam inny uklad scian, wlasciwie mi to wystarcza mam jeszcze jeden drazek po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts