mayland 02.11.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Przy niskim blacie zawsze łatwiej postawić np. jakieś kosze na składane pranie. W Jysku są takie wiklinowe z pokrywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Sie chcialam wypowiedziec ad ustawienia w lazience ale widze ze tu znajece sie na rzeczy sie juz wypowiedzialy to nic tu po mnie - ale wlasnie ustawilabym jak Irma - i dzrwiczki dorobila - jest opcja ze bedzie to denerwowac ze trzeba dzrwiczki przy wkaldaniu otwierac ale przeciez tak znowu czesto sie nie pierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nie mogę dać niżej niż umywalka blatu, bo wszystkie gniazdka i odpływy i podłączenia wody do pralki bym miała w blacie wycinaną dziurę... Mogę co najwyżej zrównać blat z umywalką... A to i też dobre rozwiązanie by było...... OK to będzie najpierw pralka i nad nią wysoka zabudowa, później brudownik i dalej szuflady i szafka pod umywalką... To będzie dobre rozwiązanie. Dzięki Irma Wiecie co... przemalowałabym salon... ale najpierw muszę jakieś szmatki powiesić w oknach.... Czyli wybieram jakieś brązy i beże.... To będzie dobre rozwiązanie. Młody był dzisiaj ze mną u lekarza... angina jak diabli... A mówiłam wczoraj... wypij duomox... nie , bo niedobry ( zawsze po nim go cofa.... ) ale by już działał.... Dziś dostał hikoncil bo jest w kapsułkach.... Nawet tantum verde nie chce psikać... Co za tyfus z niego... a swoje leki od urodzenia pije garść rano i wieczorem i jest dobrze... Mówi , że te leki są dobre..... I bądź tu mądry.... Już wydziwiał dzisiaj.... zostaje do końca tygodnia w domu..... Jak ja kocham szkołę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 To chyba krazy jakies chorobsko - bo moja tez dzsiaj gardlo - poki co angina nie stwierdzona ale jakby goraczka sie utrzymywala do wieczora to antybiotyk niestety - Arnika moja mlodsza to lekomanka jest ale wlasnie tabletki wolo niz jakies syropy czy leki w plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Młody od urodzenia niestety musi łykać tabletki i je je garściami... Więc nie dziwie się, że się buntuje już.... A do tego gorączka jak nie wiem, gardło boli... A tu taka śliczna pogoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.11.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hej:) Przywędrowałam do Ciebie,żeby Nelli nie zaśmiecać naszymi pogaduszkami. Wiesz z tą Ikeą tak może być Ale tam jest zawsze tyle ludzi. Może kiedyś będzie nam dane sie tam właśnie spotkać,fajnie byłoby was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Noooo to nic straconego.... Kiedyś trzeba będzie głośno krzyknąć, że się jedzie na zakupy... i może jeszcze którejś dziewczynie będzie pasowało...Ja w najbliższych dniach będę jechała po prawidła do butów.. te wysuwana do szaf.... Ale kiedy to nie sprecyzuje, bo.... młody chory, ledwie mówi... i gorączkuje... Wiec przymusowe siedzenie.....Ale ja mam w sumie blisko... i jak będę miała chwilkę to wpadnę..... Dziewczyny jak któraś potrzebuje turkusowe lub szare ręczniki to są teraz w promocji w Lidlu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.11.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja mam około 60 km Więc też nie tak strasznie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja 15-20 to wszystko... Wiec sama widzisz.... zawierci mi się , będę miała chwilkę, będzie potrzeba to już jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Efi... znalazłam do Kruszkowej sypialni firankę.... albo dla innej dziewczynki... może dla Lidszu...... http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaPro.php?aucId=416696&id=d7c47a34d8e754f8.htmlhttp://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaPro.php?aucId=416696&id=460af1fee1999c53.html http://allegro.pl/firanka-firana-firanki-organza-kresz-ekri-i1303375866.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wiola jak będziesz w Ikei kup mi przeciskacz do czosnku cooo taki cały metalowy i fajnisty;) coby miał jak najmniej rozbieralnych części:) bo mnie ciągle nie po drodze do Ikei:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Oki ... kupię Ci A byłaś popatrzyć na cenki tych firanek i zasłonek.... Młody się rozchorował, hajcuje do 39,5*C ... a jak usnął to pojechałam biegusiem wymienić oponki w autkach moim i mężowym, bo kolejek nie ma.... a jutro pojutrze to już trzeba będzie stać..... .. A w tym czasie miałam dzwonić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 pamiętałam Wioluś ale dzisiaj robiłam do 16 i musiałam biegusiem gnać do domu bo za opiekunkę dziecków dzisiaj robiłam:( ale jutro podjadę na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Oki Nooo to popytaj się o te cenki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 popytam:) bo może się ruszysz do mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mąż będzie jechał po swoje buty... albo ja pojadę po nie to wstąpię,,,, Ale jak będę z nim... to mi się nie uda go przekonać... No i młody jeszcze chory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 to powiedz mężowi że jak się nie zdecyduje to lanie Go czeka i tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Noooo i on się już boi.... Nooo flegmatyk.....Nooo przecież dopiero się z nią widziałaś... Tak by było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ale chałupy mojej nie widziałaś Mu powiedz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Widział... z drogi... Już mi odpowiedział ostatnio....I tyle się z nim nagadasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts