Arnika 09.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witaj Arniko, bardzo ładny domek stawiacie. Też mi się podobał, jak oglądałam projekty, ale my mamy węższą działkę i mieliśmy ograniczenia co do wyboru projektu. Witaj Aniu i zapraszam na kawkę http://zpierwszegotloczenia.pl/galeria/posty/obrazek-23272.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Arniko nie sądzę zeby odwołanie cokolwiek dało raczej trzeba poczekać na rzeczoznawcę szybko zrobić i odebrać wtedy dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No odwołanie do pana policjanta....A jak nie chcę naprawiać?To co ?Nie będę mogła sprzedać? Bez sensu...Wkurzył mnie ten policjant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 będziesz mogła ktoś kupi naprawi i pójdzie z umową odebrać dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No niby tak... ale na tymczasowym dowodzie stoi napisane, ze dojazd tylko do miejsca parkowania.... czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Przyjada z laweta jak beda chcieli kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No tak A jednak mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 i wcale się nie dziwie zwłaszcza, ze z tymi lawetami się kramarzyć nie każdy kupujący będzie chciał laweta kiepsko się kojarzy - niestety dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej tam! Przyszlam Cie tylko usciskac, bo przeczytalam o Twoim synku. Aby za duzo nie gadac zycze zdrowia i wytrwalosci. Damy sobie rady. Musimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzień dobry Arnika dzisiaj to jeszcze gorzej z tym śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 i wcale się nie dziwie zwłaszcza, ze z tymi lawetami się kramarzyć nie każdy kupujący będzie chciał laweta kiepsko się kojarzy - niestety dzień dobry Witaj Nituś Już mi nerwy troszkę przeszły... Jeździliśmy dzisiaj służbowym męża... Dobrze że jest Laweta to może nie problem... ale... koszty dodatkowe, tym bardziej, że auto całkiem sprawne, tylko drzwi potrzaskane Może nikt by nawet nie zauważył Najgorsze, że nie mam dowodu rejestracyjnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 cześć a mnie się jutro przegląd na bruma kończy i co...myślisz, ze mogę jeździć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej tam! Przyszlam Cie tylko usciskac, bo przeczytalam o Twoim synku. Aby za duzo nie gadac zycze zdrowia i wytrwalosci. Damy sobie rady. Musimy. Witaj Żelka Już bardzo dawno ja zaglądałam do Ciebie, i mniej więcej wiem co w trawie piszczy. Wytrwała z Ciebie Kobieta Każda z nas musi dać sobie radę... Jeśli nie my to kto? Nie każdy może mieć takie dzieciaki ... Podobno Życzę zdrówka dla całej rodzinki, siły i wytrwałości i zdrowego kręgosłupa dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzień dobry Arnika dzisiaj to jeszcze gorzej z tym śniegiem I lód pod nogami, i lód pod kołami.... i śniegu po ,,pachy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 cześć a mnie się jutro przegląd na bruma kończy i co...myślisz, ze mogę jeździć dalej Wpadnij do mnie z brumem, to zrobimy mu przegląd techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zasilona kasiorką... Co by było gdyby jej nie było? Jak młody leżał w klinice, to korzystał z pomp do kroplówek z Orkiestry... Jestem za... Popieram Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy Teraz obejrzałam z okna Światełko do Nieba w naszym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 cześć a mnie się jutro przegląd na bruma kończy i co...myślisz, ze mogę jeździć dalej Wpadnij do mnie z brumem, to zrobimy mu przegląd techniczny to rób pieczątkę z ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja dzisiaj prawie 2 godziny odkuwałam samochód z lodu cudem otwarłam drzwi od kierowcy bo samochód to był jedna bryła lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 maiłam to samo wczoraj , dziś powtórka w wersji midi była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 cześć a mnie się jutro przegląd na bruma kończy i co...myślisz, ze mogę jeździć dalej Wpadnij do mnie z brumem, to zrobimy mu przegląd techniczny to rób pieczątkę z ziemniaka Już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts