Nadulka 03.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A teraz zdecyduj się człowieku na coś,jak taki wybór Ja to zawsze mam dylematy...oj tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nadulka a ty masz jakies zdj w dzienniku ?? czy jaks osobna galerie? Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 z tej Arabiki dziewczyny mają na sklepie uszytą roletkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A kcie - no weszlam drugi raz i sa - bo za pierwszym razem nie widzialam zadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Skabusia... ta ta roletka + zasłonki powaliły mnie na kolana....Dla nich chcę kupić maszynę i szyć.... Do salonu potrzebuję uszyć aż na cztery okna. Więc taniej na pewno by nie było.Pozaglądam jeszcze do Waszej wsi i poprzyglądam się..... Nooo można zawrotu głowy dostać.Zasłonki też gdzieś znalazłam, ale nie zapisałam i będę srylion stron przelatywać znowu... I nie nazywały się bynajmniej arabica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Skabusia a Ty tez z Wusiowej wsi? I jak jedziesz w sobotę to przejeżdżasz koło mnie. Wpadnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Skabusia... ta ta roletka + zasłonki powaliły mnie na kolana.... Dla nich chcę kupić maszynę i szyć.... Do salonu potrzebuję uszyć aż na cztery okna. Więc taniej na pewno by nie było. Pozaglądam jeszcze do Waszej wsi i poprzyglądam się..... Nooo można zawrotu głowy dostać. Zasłonki też gdzieś znalazłam, ale nie zapisałam i będę srylion stron przelatywać znowu... I nie nazywały się bynajmniej arabica.... Fajne są Jeszcze jak sobie sama uszyjesz to już super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nadulka ta arabica była z przelotkami wzdłuż i w przelotki były grube sznury i robiło to ala roletka rzymska.... Do tego zasłonki i panele z zasłonek.....Koszt na niezbyt duże okno 760zł... Jeśli nie pomyliłam...A tu wydam co najwyżej z przelotkami i innymi dynksami 1000zł... To wszystko... więcej nie wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jestem ciekawa efektu ,ale pewnie będzie super,kiedy chcesz zacząć szyć?No jak kupisz maszynę to oczywiste,ale czy masz jakiś plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Plan czego? Szycia?Nooo tak... Tylko ta maszyna mnie wstrzymuje..... Szycie prosto to nawet nie jest skomplikowane.... Gorzej jak trzeba bedzie coś wymyślnego realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dla mnie to i tak czarna magia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Skabusia a Ty tez z Wusiowej wsi? I jak jedziesz w sobotę to przejeżdżasz koło mnie. Wpadnij. tak tak.. my z wusią z tej samej wsi.. choć nie powinnam o tym przypominać, bo jak tu wpadnie to mi nawymyśla, że tak dawno u niej nie byłam zobaczymy co mi z tej soboty wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nooo na moją wieś po drodze.Masz mój fon więc dzwoń jakby co.... To może kiedyś Was Obie nawiedzę....Tylko wiesz ,... ja nie znam ani dnia ani godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dobra dziewczyny ja zmykam do wanny się zrelaksować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Skabusia czytałam i masz normalnie nagrabione wyżej uszu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nooo było czytać..... A za co Ona ma tak nagrabione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ty wiesz... Odkryłam , że Skabusia z Twojej wsi jest... albo Ty z Jej Nie miałam pojęcia ...... Znalazłam kiedyś w necie materiał na zasłony w te róże co to mi się tak podobają firanki... i nie zapisałam gdzie... I teraz szukam i się wściekam, bo już przejrzałam tysiące stron..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Wioluś bo Skabusia ma do mnie całe 5 minut drogi:mad: a prędzej się we Wrocławiu spotykamy niż na miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nooo to dlaczego tylko Ona ma do Ciebie przyjechać... A podjedź do niej... Przynajmniej ciepło ma, kawę z mleczkiem i takie tam..... A nie narzekasz, że niedaleko, a się z nią nie widzisz Przecież droga jest taka sama...... Wiem, wiem, czasu nie ma..... Doberek Monia... Już poczytałam, ze z Tobą lepiej, ale małż po cytrynówce nieteges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts