Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo zasłonic roletami.

Szczerze, to ja bym okna \zostawiła takie jakie są....

Mniej sprzątania... prania i kurzołapow....

Ale echo niesie po całym domu, ze szmatkami jakoś tak przytulniej.

I nie ma to tamto....

Jeśli około 3 tysie wychodzi za szmatki w samym salonie to niestety muszę coś wymyślić....

Albo kupić taniej materiały i dać w rozsądnych pieniądzach do uszycia... , albo samej nabyć maszynę i szyć.

Pasiulka... szycie prosto wcale nie jest trudne....

Tylko ciekawa jestem jak mi wyjdzie.

Wiesz... Takie marszczone na taśmie to nie żadne cymeje... Szyjesz prosto i tak jest umarszczone, przypinasz na żabki i gotowe... Gorzej jak chcesz ekrany czy panele - w/g mnie to to samo - to musi być już prościutko uszyte, bo będzie bardzo widoczne.

Aż się boję..... tego szycia. To duże wyzwanie.....

Niiiie dziewczyny... Kiedyś naprawdę sporo szyłam i przeszywałam.... ale to były lata kryzysu.... i jak coś chciałaś mieć to musiałaś coś przeszyć..... więc u mnie to nie będzie problemem... Tylko tyle , że ze dwadziescia lat nie miałam maszyny w rękach...

I żeby nie było tak jak w opinii o tej maszynie co to wczoraj wkleiłam.

Wszystkiego można się nauczyć...

Ty umiesz spikać po angielsku i dziwisz się , ze inni tego nie potrafią.... a mnie ręce po wszelkich wyjazdach bolą.... Ale co chcę to się dogadam...

Pasie pewnie ma inne umiejętności...

Każda z Nas jest inna... Każda z nas coś innego potrafii...

Ale jak nie sprubujesz to nie będziesz wiedziała czy potrafisz....

Ja bym szydełka czy drutów nie wzięła do ręki..... Nerw od razu..... A jak widzę jak mąż wędki szykuje to wychodzę.... Już bym mu potargała wszystko od razu.....

Nooo to dlaczego tylko Ona ma do Ciebie przyjechać... A podjedź do niej... Przynajmniej ciepło ma, kawę z mleczkiem i takie tam.....

A nie narzekasz, że niedaleko, a się z nią nie widzisz :lol: Przecież droga jest taka sama......

dobrze gada!! dać jej wina!! :) :)

wusia to jak? wpadasz w sobotę na kawkę? ;)

Każda z Nas jest inna... Każda z nas coś innego potrafii...

Ale jak nie sprubujesz to nie będziesz wiedziała czy potrafisz....

Ja bym szydełka czy drutów nie wzięła do ręki..... Nerw od razu..... ...

święte słowa Arnika, u mnie szydełko i druty to luzik,

ale jak muszę iść do garów...nerw od razu ;)

tylko bez szydełka da się żyć, a bez garów...ech życie, osobistego kucharza mi trzeba do szczęścia

Witaj Tolu

Wiesz... ja też kuchnię, sprzątanie oddam każdemu... Może to być kobieta, może to być facet... byle bym tego sama nie musiała robić...

Gotowanie powiadasz...

Najlepiej z kuchennych rzeczy lubię.... rezerwację :lol: Tylko bardzo rzadko mój mąż dba o tą rezerwacje .... :(

Natomiast budowanie domku, załatwianie wszystkich spraw, jeżdżenie po Polsce... Nie robi mi żadnego problemu....

Ale gotować... to ja nie potrafię... A ciasta.... to moje dzieci mówią, że najlepsze zakalce mama piecze na świecie....

Wusia dziękować, dziękować :lol: