Nadulka 09.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Doberek i jak tam nastroje, wyszły z dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dzien doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Pasie.... Nie wiem... Myślę...... I nic nie mogę wymyślić.... Tzn.... wymyśliłam... tylko kasy do realizacji mi brak. Ale to nic..... Doberek Wszystkim Wiecie co.... już kilka godzin czyszczę Affrony.... Ja nie miała baba co robić.... Najpierw je wypsikałam, roztarłam po podłodze to wypsikane... umyłam raz, drugi, trzeci...., I znowu... i podłoga jest coraz ładniejsza. Noooo trochę jestem spocona ale usatysfakcjonowana.... Mąż znowu nakurzył.... rozkopał kafelki w kotłowni... tą część co to jest już wykafelkowana, żeby gniazdko zrobić do pieca i żeby pociągnąć kabelek do sterowników do bufora.... czy jakoś tak.... Znowu miałam syf w domu.... o garażu i kotłowni nawet nie wspomnę..... Wiecie co.... może mi słońca brak.... Może jakiejś plaży.... I dlatego tak fiksuje..... Noooo nie powiem ...... Emil też daje w kość..... No może dlatego.... Ale dzisiaj sie wybiorę do Wusiwej wsi pooglądać firanki.... Jak się napatrzę... to może mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 gdzie ty kupowalas te afrony taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 do 16-ej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Okkkk To się spotkamy... Wcześniej koło 15 jadę po buty... zajrzę do firanek... i do Ciebie . Tylko gdzie zajechać? I będę tylko z młodym to nikt mi nie będzie zrzędził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Aaaa i w subskrypcjach se Ciebie dodałam i pooooopa.... Markotka a co będziesz robić z tych Affronów i ja co to dla kogo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 dla rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 I w beżu???????? Wiesz są dwa Affrony... pół poler i mat. Nie wiem czy jest poler, ale przy polerze można się zajechać.... Ja w końcu dzisiaj doszorowałam swoje.....Ja mam pół poler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wieczorem znajdę namiary na firmę skąd brałam te kafle. One są jedne z większych w tym rozmiarze...... Teraz jadę... Będę jak wrócę... Jak co to fon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Arnikaprzylazłam tu do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 OK To zostań i rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wusia.... fajny masz domek... szkoda, ze nie mogłyśmy pogadać... Noooo ale to tylko Emil...... Skabusia... chciałam wpaść ale nie wiem gdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 I jak się udał wypad? Firany oglądałaś i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 szare oczywiscie ale raczej mniejszy format Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wioluś dzięki Kochana i to ja przepraszam:oops: no u mnie to zawsze tak ukichanie:( miał być później przyjechał wcześniej ma być wcześniej to się spóźnia no w łeb sobie palnąć a Emil i tak kochany jest że tyle wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wusia.... fajny masz domek... szkoda, ze nie mogłyśmy pogadać... Noooo ale to tylko Emil...... Skabusia... chciałam wpaść ale nie wiem gdzie..... no niby tak... ALE! wusia wie gdzie.. nie dało sie w pakiecie przyjechać? wysyłam ci namiary na siebie na PW.. mam nadzieję, ze jeszcze nasza wieś nawiedzisz a co do PW: po pierwsze - kobieto do dzieła! to wcale nie jest wymierający zawód! wręcz przeciwnie! po drugie - dziękuję za namiary metka mi nie potrzebna.. a na rynku w Bedzinie kilka lat temu mój tata stracił samochód, więc wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts