wu 09.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 łoooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Rodzice mieli ochotę na bara-bara, ale nie chcieli żeby Małgosia widziała, więc wysłali ją na balkon i kazali mówić co widzi. Małgosia stoi na balkonie i opowiada: - Jedzie pan na rowerze, idzie pani z zakupami, o jakaś dziewczynka stoi na balkonie, pewnie jej rodzice też się pie***olą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabłądził. Chodzi wiec po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tylu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany, wku.rwiony, piana z pyska mu leci i mówi: - Co tu robisz? - Zgubiłem się. - Ale czego się ku..rwa tak drzesz? - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - No to ku..rwa ja usłyszałem. Pomogło ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - No weź, puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie… A mąż na to: - No ku...rwa mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Trzech gości, którzy ukończyli wyższe uczelnie zastanawia się jak się pozbyć teściowych. Facet po Polibudzie: - Kupię jej samochód, pogrzebię przy nim trochę, poprzestawiam i stara purchawa rozjebie się na drzewie. Gość po Akademii Medycznej: - Skombinuję arszenik i sypnę je...j do żarcia. Zdechnie w 30 sekund. Absolwent Akademii Rolniczej: - Kupię całą paczkę ibupromu, wsadzę wszystkie do gęby, przeżuję, ulepię z nich jedną dużą pigułę, wysuszę w mikrofalówce i położę na stole. Dwaj pozostali: - I co dalej? - Jak to co? Ona wejdzie do pokoju, powie: "Ojej, jaka wielka tabletka ibupromu!", a ja wyskoczę z szafy i ją pier...dolnę siekierą w plecy! Idzie pani z miasta na Gubałówkę, ale nie wie która godzina. Widzi bacę miotającego gnój i nie wie jak się go spytać o godzinę. Myśli czy proszę pana czy góralu... - Panie gnojarzu, która godzina - pyta w końcu Baca spojrzał w niebo, potem na cień padający od wideł i też nie wiedział jak odpowiedzieć czy proszę pani, czy lasko... - 12 Ty k*rwo z miasta! Patrzy Jasio z tatą na pustą ścianę i mówi: - Tato, a może jeb***my tu półeczkę? Tato klepnął Jasia po karku i pyta się: - Pojąłeś? - Pojąłem - Co pojąłeś? - Że półeczka tu ni h*ja nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Facet chciał wydoić krowę..... Podchodzi do niej od tyłu..... a ona go kopnie.... Przywiązał jej nogę..... Podchodzi... ona go drugą nogą kopnęła..... To jej tą nogę przywiązał... Trzecią nogą go kopnęła znowu jak podchodził.... Wziął sznurek i przywiązał i trzecią nogę i później czwartą.... Już bierze się za dojenie a krowa go gich ogonem.... Wściekły szuka sznurka... Nic nie znalazł więcej to zdjął pasek i przywiązał krowie ogon... paskiem od spodni... Wchodzi znajomy do obory i patrzy: Krowa stoi ... Przywiązane cztery nogi. Przywiązany ogon paskiem. za krową stoi facet z opuszczonymi spodniami.... Facet mówi: -chyba będę tą krowę je...ł , bo nie uwierzysz mi, że chciałem ją tylko wydoić..... Dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Patrzy Jasio z tatą na pustą ścianę i mówi: - Tato, a może jeb***my tu półeczkę? Tato klepnął Jasia po karku i pyta się: - Pojąłeś? - Pojąłem - Co pojąłeś? - Że półeczka tu ni h*ja nie pasuje. A to takie budowlane, nawet wykonczeniowkowe mozna by rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Arnika ale mnie rozweseliłaś z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.11.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ja juz zdazylam powtorzyc w pracy i rza wszyscy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ooooo znam jeszcze kilka.Ale aż się boję, żeby mnie z FM nie wyrzucili...Ale jak co to napisałam, że brzydkie, czytanie na własna odpowiedzialność, i jak co to może lepiej skasować...?A ten ostatni to kawał budowlany był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 widzę, ze humor wraca doberek jak rano nie zajrzę to potem mnie do lapka nie dopuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo to Pasiulka kup sobie taki komp na kabelki jak ja mam to Ci dadzą zajrzeć.... Witaj ....Wraca humorek, wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wraca humorek, wraca. a jak mi się polepszył mój dziennik i komenty chyba działaja zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Komentarze są OK... ale zrób jeszcze coś z dziennikiem, bo ma inny obraz niż powinien mieć. Ale to już pewnie zauważyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.11.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Arnikasorry Że Ci tu zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jest OK. Po to są komentarze Z tym, że w temacie linków to ja Ci nie pomogę, bo zawsze korzystałam z pomocy Dziewczyn. Awatarek też dziewczyny mi zmieniają, bo sama nie umiem, link o 1% syna też laski pomogły, bo sama nie umiem... Ale jest i dzięki za to Dziewczynom Wielkie Znowu muszę pstryknąć nowe oblicze domku, bo stare jest nie aktualne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Komentarze są OK... ale zrób jeszcze coś z dziennikiem, bo ma inny obraz niż powinien mieć. Ale to już pewnie zauważyłaś Jaki ma inny? Dla mnie jest calkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cześć wam kobietki Uśmiałam się z kawałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 widzisz Wiolcia i od razu ludki w lepsiejszym humorze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dzień doberek Państwu na więcej wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts