Arnika 11.11.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wusia... uszyj mu 2 płaskie woreczki wypełnione gorczycą i przywiąż .. jeden z przodu, drugi z tyłu. I zobaczysz zmianę natychmiast .. no może ze dwa, trzy dni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a skąd ja Ci gorczycę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wiesz... jak nie wyrzuciłam, bo kiedyś kupiłam dwa kilo to gdzieś jest w garażu......To wpadnij jak znajdę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a skąd ja Ci gorczycę wezmę Mozna kupic gotowe takie poduszki w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a skąd ja Ci gorczycę wezmę w Centrali Nasiennej może maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Arnika........idę do Twojego dziennika bliżej przyjżec sie bielonemu sufitowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 matko Lesiu Ty jak dowalisz gdzie ja centralę nasienną znajdę no i dodmuchałeś do mnie te chmury:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witaj Lesiu Jak się nie mylę to po raz pierwszy u mnie:) Wusia... a po co Ci centrala nasienna... Na targu na kilogramy sprzedają.... Małgoś masz racje... w necie też są... ale jakoś samemu zrobić to raz, że szybciej, a dwa że duuuużo taniej. Kala... przyglądaj się i oceń jak to wygląda.... A później powiedz co o tym myślisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Arnika.........sufit pieknie wyglada!!!! Rozumiem, że juz mieszkasz i salon jest urządzony, widze piekny ogień w kominku:):) możesz zrobić fotki jak wyglada teraz sufit w połączeniu z innym sprzętem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Innym sprzętem?????? Jakim???????? Tak już mieszkam... a sprzetu żadnego nie mam.... Tzn jest wypoczynek i stary stolik pod telewizor, co to jeszce komunę pamięta na nim ... centralny ogłupiacz czyli TV... Kominek stoi do zabudowania... I nic wiecej... Salon ma 50m i mam luuuuuz. A na inne sprzęty trzeba mi będzie jaszcze pracować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Acha... i stoją na podłodze dwa stare zegary do powieszenia na ścianie.... , tylko tyle, że nie wiem gdzie je powiesić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 przyszłam się przywitać na tyle mnie stać, bo mam dzisiaj mega lenia arnika ja tę całą zawodową sytuację przerabiam z drugiej strony.. wiele prawdy w tym co napisałaś, ale wierz mi, że czasem znalezienie sumiennego pracownika na 8h dziennie graniczy z cudem.. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nooo tak ... masz racje... A ci sumienni jak mają za 800zł pracować i być przez kierowników poniżani... A jeszcze wyśrubowane targety... , i ci zrażeni... to nawet nie mają szans i siły walczyć z tymi nieuczciwymi..... A jakich pracowników szukasz sumiennych? Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ech no i co z tego że ja sumienny pracownik jak mnie i tak nikt nie docenia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A ja jak mam Skabusia lenia... to mam wtedy piżamowy dzień. Nie przebieram się z koszuli nocnej wcale... Zresztą, jak sprzątam to jak się nie przebiorę w ciuchy to mi idzie sprzątanie, jak się przebiorę ... to już mi nie idzie... Kocham piżamowe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Niestety... Zawsze Cie ktos albo okradnie, albo bokami robi, albo nie wykonuje polecen, albo choruje ciagle... Niestety z drugiej strony to wyglada jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nooo widzisz Wusia.....No i po co być sumiennym.... Jak nikt nie docenia, o swoje prosić się trzeba, poszanowania drugiej osoby nie ma.... Ale my tu na FM same sumienne i pracowite i zaradne....Bo który z pracowników sam dom postawił, coś osiągnął? Niewielu... i tych niewielu jest na dyrektorskich stołkach...A Ci którzy dyrektorami nie są... , to albo im dobrze, albo pleców nie mają, albo krzykacze kierownicy nie dopuszczają, żeby się wykazali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wiolcia a bo mnie tak głupio wychowali żeby robotę szanować no i teraz bank trzyma krótko przy pysku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No Małgoś... o tym pisała chyba Skaba...Nie ma uczciwych i sumiennych pracowników wielu...Ja jakbym była chora... to poszłabym na L4... ale symulować i nadużywać... Wszyscy niestety kradną... Jedni mniej drudzy więcej, jedni mogą drudzy nie... Zobacz co w polityce... Ale nie chciałabym rozpętać politycznej rozmowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wusia... no i masz racje... Twoja praca też nie jest najlepsza... tylko nie wiem czy opłacalna... ale jeśli to budżetówka to kokosów niw ma... Ale dzisiaj masz wolne... i 10 przelew na koncie.... A u mojego męża przelew z nad morza idzie od lipca, i przyjść nie moze... A on w hurtowni popłacić musi... podatek i vat odprowadzić.... A żona na kasę poczekać musi... Co to jakiegośtam kontrachenta obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts