Arnika 12.11.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Skabusia... Widzisz... nie jest źle. Masz kilka polis i jak co to dzieci są zabezpieczone... Moje dzieci juz nie maja żadnego zabezpieczenia... tylko dom. Jak będziesz płacić chociaż trochę więcej, może ile się da... to i dużo wcześniej spłacisz... Przecież chyba tak można. Chociaż nie wiem.... Kiedyś wzięliśmy raz samochód na raty na 3 lata... ojjjj i był to najdroższy polonez za cenę mercedesa, spłacony za niecałe dwa lata.. i bank nawet przez kilka miesiecy nie dał nam zwolnienia z cesji.... Bank przez półtorej roku zabierał tylko odsetki... a spłata samochodu to była przysłowiowa złotówka...... Ojjjj jaki to był drogi samochód... Od tego czasu wyleczyłam sie z wszelkich kredytów..... Nigdy wiecej... A po chorobie w zeszłym roku męża, zaczęłam zastanawiać sie nad stabilizacją rodziny... Ale do tej pory budowałam dom i nie miałam czasu, a teraz czas pomyśleć o sobie. Może coś wymyśle.... Może nie będzie tak źle.... Może kryzys minie... A ja pójdę do pracy dla własnego dobrego samopoczucia i psychiki..., do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Skabusia... moi przyjaciele kupili dom i wynajęli w zeszłym roku mieszkanie za sporą cene... Są to Katowice... i spora częśc odstępnego idzie na spłatę kredytu.... Też takie zabezpieczenie.... Jak nie bedą mieli już siły to go w najgorszym wypadku sprzedadzą.... Zawsze mozna coś sprzedać... Tylko jeśli dajecie jeszcze radę... to ciągnij to. No... chyba że juz nie masz siły.... Nooo i jak popatrzyłaś w papiery to lepiej się czujesz... Widzisz, że nie jest aż tak źle A praca w jednym zakładzie to nie katastrofa... Przecież w Waszym rejonie nie jeden pracuje z własną żoną albo mężem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Kupiłam do przechowywania butów prawidła w Ikei i taki wieszak na spodnie wysuwany.... Mąż taki chciał... Niech ma.... Pan kuchenny był jeszcze raz pomierzyć szafy... ponanosić zmiany.... Podobają mi się te zmiany.... I powiem, że już oficjalnie czekam na szafy do garderób i na meble do łazienki. Garderoby będą wcześniej... , łazienka w bliżej niepkreślonym czasie..... Jakim... nie mam pojęcia. Mam nadzieję, że na świeta już będzie... no chyba, zeby nie było to też nie koniec świata.....A dzwoniłam do pana już jakieś 3 tygodnie temu... Ni miał czasu do mnie zajechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 arnika to jest ubezpieczenie spłaty kredytu na wypadek śmierci kredytobiorcy lub obu kredytobiorców. jeśli zabrakło by nas obojga to kredyt spłacany w całości a jeśli jednego z nas to w procencie odpowiadającym stosunkowi naszych zarobków z daty ustalania zdolnosci kredytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Wiem... rozumiem. Ale chodziło mi o inne polisy... takie normalne, nie związane z zabezpieczeniem dzieci w wyniku naszej śmierci podpisywanej przy kredycie branym na dom.Takie , które kupujemy tak na wszelki wypadek... i one są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Wiem... rozumiem. Ale chodziło mi o inne polisy... takie normalne, nie związane z zabezpieczeniem dzieci w wyniku naszej śmierci podpisywanej przy kredycie branym na dom. Takie , które kupujemy tak na wszelki wypadek... i one są. ..a co Wy o tych ubezpieczeniach tak rozmawiacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Wiesz Kala... zaczęło się od pracy i mojego wcześniejszego doła... przeszło na kredyty na dom, o kryzys zahaczyliśmy, o brak stabilizacji na rynku i zwolnieniach ... , o tym czy stać teraz na spłatę kredytu... i czy dzieci są zabezpieczone, gdyby któremuś z rodziców, lub obojga coś stało - czytaj zeszli....Nooo i wątek bardzo się rozwinął... Z czego ogromnie się cieszę, bo przestał być pitoleniem o niczym tylko bardzo poważne tematy były poruszone.Czsami wymiana doświadczeń, poglądów dobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 (edytowane) Takie mi wpadły karnisze w oko...LiberFebrisOd tego producenta... http://allegro.pl/karnisze-metalowe-producent-19mm-180cm-dwubiegowe-i1309557606.html Edytowane 12 Listopada 2010 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Arnika pozwolisza ze tu się wcisne z Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Arnika pozwolisza ze tu się wcisne z Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Pepe klikam codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.11.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 dziewczyny dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Znalazłam coś takiego.... http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/20/51/10/1320511052_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Drewutnia z drewienkiem.... http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TOAKUPpBxQI/AAAAAAAAB3M/2rPRq1GwFyc/DSC07171.JPG ........domek w południe już w kołderce z ociepleniem.... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TOAJuEiPAmI/AAAAAAAAB3A/u8B5kRTJQ8c/DSC07164.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TOAKXmKoMgI/AAAAAAAAB3Q/bLwsnPGUxOo/DSC07173.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TOAMeYFZnGI/AAAAAAAAB3o/b4-AsoOzqaE/DSC07166.JPG Kilka fotek jeszcze w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 14.11.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Znalazłam coś takiego.... http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/20/51/10/1320511052_1 Piękne kafle Gdzie takie cudo znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Pepe.... na allegro... tylko tyle, ze te są nowe.... a ja chciałabym stare.... takie " z duszą".. jak będziesz wiedziała, ze ktoś wali stary kaflowy piec to daj znać.....Ale o taką mniej więcej oprawę kominka mi chodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 15.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Pepe.... na allegro... tylko tyle, ze te są nowe.... a ja chciałabym stare.... takie " z duszą".. jak będziesz wiedziała, ze ktoś wali stary kaflowy piec to daj znać..... Ale o taką mniej więcej oprawę kominka mi chodzi..... jasne, ze dam znać ale wiesz z ta duszą..... to może sama w swoim domku jakieś fajne, wypatrzone kafle natchniesz duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Nooo najbardziej podoba mi się taka zieleń.... ale ładnie też wyglądają brązy.... I u mnie by pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Tak naczytałam się na FM, że trzeba na zimę trawę skosić, wygrabić.... że się wzięłam do pracy...Ojjjjj mam dość... a dopiero taki maleńki kawałek zagrabiłam przed domem.... Już nie mam siły....A gdzie tam jeszcze do końca grabienia...Wykopałam mieczyki... bo ponoć one nie zimują w ziemi.... dziwne... a nie mogły by być do wiosny... tylko tak w te i we wte wkopać, wykopać...Już lubię krokusy... wsadziłam ich a chyba z 300 i nawet nie myślę ich szukać w trawie.....Nie kosiłam trawy... bo wcześniej to już zimno było, a teraz jest jak wiosną, ale nie wiem czy nie za późno na koszenie trawy....Któraś z dziewczyn mówiła, ze kosiarka potraktuje trawę i od razu liście.... Ale czy tak można....Oj..., że nikt nie wymyślił ustrojstwa do grabienia trawy... od razu mogło by to być z weltykulatorem , takie dwa w jednym....Jestem padnięta, bo od 2,30 nie spałam już... i bynajmniej, nie to, że mi się nie chciało, ale pies dostał takiego ataku i kasłał.. że nie dało się spać... Biedna psinka... dawałam mu tabletki... nosiłam do kuchni, żeby napił się wody... i dopiero puściło go przed siódma.. ale wtedy trzeba było już wstawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ech biedna psinka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts