pepejeans 16.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 hej i jak tam psinka? będzie dobrze a mail od kolezanki - SUPER - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Przeczytałam teraz o psiaku, bidulek Pogłaszcz go ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nooo Pinki całą noc pięknie przespał... tylko dwa razy od wczorajszego zastrzyku zakaszlał, i to bardzo mało... Czyli jest Duuużo lepiej co bardzo mnie cieszy. Chodzi taki przejęty , bo ma w łapce wenflon.... Oj jaki przejęty, aż mi się śmiać z niego chce... Pasie już bym chciała te rewolucje okienne, ale raz , że kasy nie mam na karnisze i materiały, a dwa to i jeszcze maszyny też nie mam.... Jeśli zostanie cokolwiek kasy z tej co jest przeznaczona na garderoby i meble do łazienki to zaczynam od razu. Ale garderoby będę miała dopiero w ten weekend, albo w przyszły. Jest to zależne od stolarza i od tego kiedy mu potną płyty na hurtowni. I wiesz... , jakoś się nie nastrajam, że w tym tygodniu będą.... Ty wiesz... jak mi to wyjdzie, to zastanowię się nad otwarciem nowego biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 PIec kaflowy czerwony, jakiś taki kolor ceglasty http://www.forestnatura.pl/ognista-czerwien/ Trzymam kciuki za psiaka, moze bedzie dobrze Niiiie Wiolcia.... nie...... Oj nie o taki efekt mi chodzi..... Ale wzór mógłby być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 To ja czekam na ten Twój biznes okienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Pasiulka... ja się tylko śmieję... ale rzeczywiście usługi szycia, bądź co bądź prostego jest w cenie... Wystarczy tylko prosto przeszyć i już jest firanka... Trzeba mieć tylko pomysł. Powiem Ci... wszyscy chcą być handlowcami, przedstawicielami, dyrektorami... inżynierami i jeszcze kilka specjalności... a robią się te wszystkie osoby na bóstwo u fryzjera, kosmetyczki, pani od paznokci, zamawiają meble u stolarza i jak długo trzeba jeszcze czekać, a firanki czy przeszywają ubrania u ... krawcowej.... a spodnie gdzie skracasz... u krawcowej... Nooo to trzeba by było może coś wymyślić w tym kierunku Tylko tyle, że ja ostatni raz siedziałam za maszyną ze dwadzieścia lat temu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 u ruskich na targu zamówię ale sama już szyć firanek nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 I tu masz Arnika racje, takich zawodow nam ciagle brakuje. Ale Ty moim zdaniem moglabys swoj zurek slaski (czy tam zaglebianski) sprzedawac, szedlby jak zloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 tez nie sprobowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.11.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zdrowia dla psiaka zycze ... nas w tym roku niezle zwierzakowo trafilo - pod koniec wrzesnia uspilam psiaka (rak nerki) a dwa tygodnie pozniej kociamber sie z nami pozegnal ;( Junior przyjal to nad wyraz spokojnie i dorosle - dzieki bogu ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 arnika dobrze kombinujesz chętnie bym korzystała z usług, bo ja beztalencie krawieckie jestem psiaczka szkoda mam nadzieję, że mu się polepszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 tez nie sprobowalam Na franiowke bylo przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Noooo u mnie też był Markotka... i duszonek też nie spróbowałaś.... A pytałam.... To co było tak wcześnie wyjeżdżać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Pytalas o duszonki a ja powiedzialam nie???? niemozliwe, ja powiedzialam "nie" na bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Nie wiem już na co mówiłaś nie a na co tak... Przecież wszystko było pod ręką, na stole, albo w kuchni... Kuchnia u mnie jest otwarta i dość spora... i każdy się w niej mieści.... A z drugiej stronki... kto późno przychodzi Mąż ze znajomym robić będzie kiełbaskę z dziczyzną... Taką swojską, wędzoną.... Szkoda, ze tak mało mięska mają.... Dobrze, że mogłam sobie proporcje poprzypominać.... Ile deko ile gramów... jak przeliczyć co i ile czego dać..... Nooo pojechał odważyć dokładnie sól bo na tej plastikowej wadze to się nie da... a nasza taka porządna elektroniczna jest jeszcze z wieloma rzeczami u znajomego w garażu.... Będę musiała powoli jechać i zwozić te worki bo nawet nie będę miała bawełnianych obrusów na święta.... Odkryłam, że w piątek w Realu u nas będą obniżki w wielu sklepach od 21 do 23.00 Na pasażu były cudeńka przedświąteczne... oj jakie cudeńka.... Natomiast w realu niestety jeszcze pustki.... w Dąbrowskim już są na półkach ale bezcenne, a u nas... pustki... tylko miejsce na półkach przy wejściu porobione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Napewno pytałam Twojego A.... A czy Ciebie pytałam... myślę że tak... zaraz jak weszliście pytałam czy grzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Musialo mi umknac na bank przeciez glownie dla tych pieczonek przyjechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no wiesz Martusia jak można było zapomnieć o takich pysznościach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ku.wa co oni znowu z tym forumem porobili... Nie było mnie chwilkę i chodzę jak ślepy we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 nie zauwazylam innych zmian oprocz tych z iloscia postow na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts