kaśka maciej 25.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kurde, co to za 7 plag egipskich Cię dopadło??Mam nadzieję, że się jakoś trzymacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 melduje, że Wiolcia dzielna jest:) mają cudne przytulaśne futro:lol2: i montuje się piękna garderoba:) a tu za zgodą Wioli przedstawiam Wam nowe futerko o wdzięcznym imieniu Inka;) http://foto2.m.onet.pl/_m/e42b6deaee3247e5d0287c379c4a515a,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/057a67096d49e51794eedd13a9e95481,10,19,0.jpg i przesyła Wam przytulaski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 to taka duza ta psina , myslalam ze to szczeniaczek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.11.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 pieszczoszka taka do przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 aaaaa zapomniałam dodać ze Arniki komp dalej nie żyje:( Martusia to jest 8-miesięczny szczeniaczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Oj biedna jestes Arnika, teraz doczytalam. Dobrze, ze wzieliscie nowa psinke, jest fajniusia. Na pewno bedzie Was tak samo kochala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 z psiny pieścioch straszny:) a państwem jak przyklejona chodzi i na państwie śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ależ cudna ta sunia. I jaka duża. Przekaż Arnice, że czekamy na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Puk... puk... Jest tu ktoś???????? Jestem..... Żyjemy.... Komp odebrany, ale ze jestem debilem internetowym to nie mam na nim nic... i nawet nie wiem jak coś się instaluje... Ale jest już okno na świat.... Dzieki dziewczyny za zyczenia. Pinkuś odpoczywa sobie gdzieś w przestworzach. Strasznie mi nadal ciężko... Płacze jak nikt nie widzi, chpć mamy już nową psinkę. Jak dzwoniłam do hodowczyni powiedzieć co się stało i jak drugi raz zadzwoniłam w południe zapytać kto ma Lwie Pieski..., Niestety w tym momencie nikt nie miał a Karina zaproponowała mężowi, że mozemy zabrać jej sunię, która ma 8 miesięcy ( Pinki też miał 8 miesięcy jak go kupiliśmy... ). Jak myślicie po jakim czasie byliśmy w Bielsku po psinkę? Najpierw Kariny nie było w domu..., my zorganizowaliśmy się przez kika chwil i o 17.00 Inka przywitała nas w Bielsku. Pojechaliśmy tylko zobaczyć psa..., tak samo jak Pinkusia..., też było zimo choć wtedy był luty..., i też ciemno na dworze.... Porozmawialiśmy, popłakaliśmy razem..., i zabraliśmy Inkę ze sobą do domku. Jechaliśmy i płakaliśmy całą drogę.... i w jedną i w drugą stronę... Pytałam tylko męża czy może prowadzić auto.... Emil oczywiście był z nami. Inka jest siostrzenicą Pinkiego, naprawdę nazywa się INVICTO PRINCESA Alwaro , czyli w INKA. Zdjęcie pokazała Wusia. DZIĘKI KARINA, ŻE ODDAŁAŚ NAM INKĘ Dom nie jest taki pusty, jest podobna do Pinkusia, też przytulanka... chodzi za mną krok w krok..., choć dzisiaj już jakby troszkę mniej..., i nawet teraz śpi w salonie. Dostarczyła nam sporo radości, Emil nie płacze, przytula sie pieści. Nam też nie jest tak cieżko.... Emil.... Wcześniejszą szynę zagipsowali mu całą nogę, po tym jak lekarz zrobił mu punkcję.... ( poniedziałek 22.11.) Noga cieżka, ale nadal zginał gipsowy kozak w kolanku... Ja nie dopatrzyłam tego... bo zemdlałam w szpitalu i zamiast wrócić do domu... to wywieźli mnie karetką do szpitala... I tak skończyła się dla mnie wizyta w szpitalu dziecięcym z Emilem. Emila odebrał mąż, i później i mnie też, ale z innego szpitala. Nooo trochę za dużo tego było, nawet jak dla mnie. W ten poniedziałek też byłam u chirurga na kontroli bo nie podobał mi się ten gips... i dostał młody ortezę, bo się już uparłam.... Lekarz bardzo nie oponował. Kolano nadal spuchnięte... Chciał robić chyba punkcje, ale Emil tak sie darł, że następna kontrola 6.12.... Kolano pomimo okładów nadal spuchniete.... Widzę, że nie jest dobrze.... Nie mam pojęcia co robić....... Kopmpterowi poszła płyta główna..... Nie mam nawet przeglądarki, żadnego antywirusa, i nawet pisowni nie poprawia... Więc za błędy przepraszam, a wiem ,, że zawsze robiłam i robić będę..... Nie wiem jak się wchodzi i co sie robi... Nic nie wiem... Z budowlanych tematów... - doczekałam się ocieplenia stropu... choć został jeszcze kawalontek taki na dwie godzinki... ale raz , że nie ma czasu, dwa, że juz się nie chce... - posprzątaliśmy w garażu, tak aby i męża autko stało już w środku, bo rano trzeba było go odśnieżać, a po to ten garaż... Wreszcie jest porządek - doczekałam się zamontowania garderoby... i w sypialni.... i w przedpokoju.... nareszczie rzeczy nie są we workach. Czy Wy wiecie ile rzeczy mam "nowych", ile na nowo odkrytych To jest pozytywne..., a ile jest za małych... Jeszcze tylko część rzeczy trzeba będzie przywieźć od znajomego z garażu... Wkońcu będę miała obrusy, .... i wiele innych rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 o boszzz, jestes w końcu!!!czytałam wszystko czytałam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Cześć Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wioluś suuuuuuper że jesteś jak się następnym razem potoczę w Twoją stronę to mogę się nieco zaopiekować Twoim kompkiem;) wymisiaj Inkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Super, ze powoli wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Tylko komp jakiś bardzo nagi jest... i nic na nim nie mam... Wusia... to kiedy się dokulasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Markotka.. powoli wraca... tylko jeszcze to kolanko Emila mnie bardzo martwi... dlaczego tak nadal spuchnięte...? I gdzie i jak ustawia się poprawianie pisowni...???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wioluś wiesz chęci to ja mam jak najszczersze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wiolka, jestem na Ciebie wściekła, jak dawno na nikogo nie byłam, mam ochote przełożyć Cię przez kolano i solidnie wpieprzyć po dupie :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Za co???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 To,że kompa nie miałaś, ok, ale telefon też Ci wyłączyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts