pepejeans 02.12.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 uff, jestes juz trzymam za kolano Emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arnika to bo trzebabylo na ostry dyzur jechac do Piekar od razu a nie do jakiegos Klimontowa, a z tej heparyny to sa zastrzyki w brzuch nie wiem czy sie to da lykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.12.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witaj ArnikoChciałam zapytać jaką macie wentylację? Buduje parterówkę i zastanawiam sie nad rodzajem wentylacji, a wiadomo kazda ma swoje plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Markotka... może zajedziemy do Piekar....Wiesz... trochę głowy nie miałam... Pepe... co słychać? Jak konkurs? Padł mi komp i nie mogłam głosować i nawet nie wiem czy na garnki dałaś radę. Nie mam czasu do wszystkich zajrzeć , to Wy zajrzyjcie do mnie:) Bgdan - na razie mam anemostaty i spiro wypuszczone nad strych... za jakiś czas zrobimy wentylacje mechaniczną i rekuperacje . Inna nie zdaje egzaminu w tak niskim domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 cze Wioluś jedź do Piekar jedź i tą punkcję mimo wszystko zróbcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arnika, dobrze, że jesteś.Kompa niedługo oswoisz.Psinka widać już się oswoiła a Emil już niedługo będzie biegał.Wszystkiego dobrego dla całej Twojej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arnika, to niesamowite, właśnie u Ciebie siedziałam i czytałam po kolei, co i jak z Emilowym kolanem. Oj biedny Trzymam, żeby wszystko było dobrze!!!!! Przekopiuję wiadomość do Ciebie, bo pewnie już tu nie zajrzysz za prędko. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki dziewczyny Siedzę już ze dwie godziny przy kompie i próbuje zainstalować sterowniki do drukarki, skanera i jeszcze przydało by się kilka innych... Siedzę i się wściekam... Nie wiem jak..., ale teraz olśniło mnie i w necie znalazłam na HP sterownik... poklikałam i poklikałam... i może coś z tego wyjdzie..... Bożyszzzz ile mi wszystkich informacji wcięło... ile sterowników, ile programów.... No załamka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 dasz radę Wiolcia bo kto jak nie Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wiecie co... , wiecie co....W pooopie mam ten komputer....Skanu nie zrobię, bo sterowników nie mam..., Nic nie wydrukuję, bo nie umiem sterowników w sieci znaleźć... Szlag mnie trafia...Siedzę już kilka godzin, mąż wku.wiony.... Mówi, że lepiej było jak komputera nie było...Ja się złoszczę....Nic nie mogę znaleźć... Gdzie szukać sterownika do HP Photosmart C3180 ??????????????Gdzie szukać w miarę dobrego antywirusa??????Jak coś wiecie to proszę o pomoc, bo mnie już wzięło....Ileż można siedzieć nad kompem????? Noooo masochistką nie jestem.... Młode też nie umie... woli jak mamusia ..., albo pan informatyk..., on to tylko ślicznie rysuje...., i nic więcej... Noooo artysta ze spalonego teatru. A ja w zaparte... Nie dam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 dasz radę Wiolcia bo kto jak nie Ty;) Ty Wusia mówiłaś, że dajesz rade... Ja zawsze wiedziałam, że z obsługi kompa marna jestem..., ale w sieci już i tak sporo rzeczy znajduję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wioluś tu masz sterowniki do drukarki http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=pl&dlc=pl&cc=pl&lang=pl&product=1146331& musisz wybrać jakiego masz Windowsa i lecieć dalej:) dobrego antywirusa z 30-dniową darmową licencją, który nie spowalnia kompa masz tu http://www.komputerswiat.pl/download/2526/pobierz,eset-nod32-antivirus-4.2.64.12-32-bit.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.12.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arniko ja używam avasta,jestem zadowolona z tego programu.Zresztą mój informatyk. tez instalował mi avasta.Ostatnio zakupiłam online licencje na rok za 60 kilka złotych.A Eseta,mam zainstalowanego w pracy i też jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arniczko, wygląda to na oderwanie chrząstki. Nie jest źle. Jutro będziesz wiedzieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wusia... ściąga mi się już jakąś godzinę... Wcześniej zrobiłam to dwa razy i psińco.... Oooo Bogusiu... zanim mi komp umarł też chyba miałam Avasta... taki niebieski był ( ikonka)... Muszę go znaleźć.... Idę spać, bo jutro nie wstanę... Będzie Emil się darł, żeby iść do szkoły... Dzisiaj wyszykował się w koszulę, krawat i dżinsy... i twardo idzie do szkoły... ja do wanny a on na mnie... udało mi się wyjechać koło południa....do mojej babci (Emila prababci...) . I ze szkoły dzisiaj były nici... ciekawe jaki schody będą jutro... Bo mnie mąż przeklnie, że mam komputer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arniczko, wygląda to na oderwanie chrząstki. Nie jest źle. Jutro będziesz wiedzieć więcej. A z kolanem to coś więcej??????? Nie wiem .... Doczytać się idzie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A z kolanem to coś więcej??????? Nie wiem .... Doczytać się idzie??????? P. już wszystko ma , przesyła jutro do Piekar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Arniko,mój ma pomarańczowa ikonkę Zobacz na tej stronie http://www.dobreprogramy.pl/avast-Free-Antivirus,Program,Windows,13266.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Bogusiu właśnie zainstalowałam ten program. Dzięki. To było nawet łatwe... Ale instalacja sterownika ... to jeszcze 1 godzina i 22 minuty... Pitole to.. idę spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts