Arnika 07.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.12.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dużo zdrówka dla Emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 dzielny Emil bardzo i mądry chłopak skoro dobrego doktora docenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki Dziewczyny Od soboty jest u nas Teściówka.... Fajnie jak jest, bo przynajmniej jest kto z Inką zostać, a ja nie martwię się.... podobno ma wyjechać jutro... Szkoda troszkę, bo zawsze do kuchni wejdzie coś przy obiadku pomoże, a ja jakoś tak nie specjalnie lubię gotować.... Jedyny minus to taki, że nie mogę klikać beztrosko na kompie ile tylko chcę, bo ona śpi w tym pokoju.... No to też chodzę spać z kurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 a nie spadasz z drążka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ty wiesz Wunia, że nie..... A do dziennika zajrzałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 nio pewnie i podobują mi się wieszaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 :wiggle: Już nie muszę biegać za wolnym krzesłem z oparciem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dobrze, że jesteś zadowolona z wizyty u lekarza i że Emilowi przypadł do gustu. Teraz wyściskaj Emila. Wieszaczki też widziałam i fajnie jak ludzi cieszą takie drobiazgi Poza tym wydaje mi się, że pasują do wnętrza Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Doberek:) nastukałyście tyle stron, że masakra ale nadrobiłam wszystko i do dziennika tez zajrzałam i się cieszę, że powoli wszystko ku dobremu wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 no, kolanko ma się nawet lepiej niż przypuszczałam po tych opisach, ale to w sumie zdjęcie. Ale Emil ma prościutkie nózki:)buziaczki, zdrowiejcie, wychodzcie z dołów, zeby do świąt wszystko się naprostowało i ulożyło, bo juz pewnie jesteś mocno wymeczona psychicznie!idę jeszcze zobaczyć te wieszaczki. Garderobę widziałam-fajowa i całkiem spooora:)Cieszy, mnie, ze można się wreszcie rozpakować z worów.To nowa jakość życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wiesz Myszka wieszaczki kiedyś kupowałam na jakimś targu staroci... dawno temu jeszcze na naszym starym mieszkaniu... I miały tam zawisnać, ale mężowi nie chciało się przywiesić i zostały. Teraz może nie z tej bajki, ale są i nie latam i nie szukam wolnego krzesła z oparciem, żeby komuś czy sobie kurtkę powiesić... Cze Pasiulka.Cześć Becia. Za życzenia zdrówka dziękuję..... Chociaż dzisiaj narzeka młody, że kolanko spuchnięte i go boli, nawet bardzo kuleje... ale nie wiem czy się wygłupia, czy prawdę mówi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 śliczne te wieszaki, ale nie mam obrazu "całości" i wydaje mi się ze za bardzo rozstrzelone. Może powinny wisieć na dużej desce? Bardzo pasują do Twojego domu, jakim go sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mąż wczoraj mówił o desce... Być może by było fajnie... ale... Skąd wczoraj było deskę wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mąż wczoraj mówił o desce... Być może by było fajnie... ale... Skąd wczoraj było deskę wziąć? noooo, to mógł być problem:rotfl: ja z premedytacją nie wieszłam wieszaków w wiartołapie-bo jest szafa dla gości i dla nas, tylko jakoś zawsze zapominam pokazać ją gościom i potem wszystko i tak się wala-najczesciej po schodach, albo kanapie;) Muszę nad tym zapanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dlatego ja miałam szafy w przedpokoju i wieszaliśmy gości w szafach. Dlatego też nie bardzo naciskałam na wieszaki przywieszone do ściany.Szczerze to nie bardzo mi się to podoba... bo zrobił się bałagan, ale z drugiej strony jest gdzie się powiesić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cześć Arnika, dużo zdrowka dla Emila, kolano to bardzo ważna sprawa. Mój syn miał też wypadek w tym samym wieku co Emil, też kolano tyle tylko, że miał otwarty uraz, kolano szyte-12 szwów, rozwalona torebka stawowa i coś tam jeszcze. Długa rehabilitacja później - tylko trzeba dbać o to - i dzisiaj chłopak ma 28 lat i uprawia sporty ekstremalne typu skate serfing... Gardeoroby super, o takich marzę.....może za jakiś czas będzie i u mnie. Mam tylko pytanko, takie przyziemne - jaki był koszt garderoby tej z szufladami? Info możesz przesłać mi na pv...oczywiście jeżeli zechcesz... a z wieszaczki uważam, że jak najbardziej pasują do Twojego domku....i historia taka jak z moimi firankami.......tez mi się teraz przydadzą... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nie wiem ile jedna garderoba... bo wycena dotyczyła dwóch garderób i obie mają szuflady... jedna ma 6 szuflad w drugiej jest 8 szuflad. Za całość zapłaciłam z montażem 4300zł bez drążków na spodnie i bez prawideł na buty. I witaj u mnie i proszę się zagościć. I za kolanko dziękuję... Z Emila też niespokojna dusza... cały czas w ruchu... I na nartach jeździ i żegluje i ryby łowi... ( tzn jeździ i chodzi na ryby ), ale się wk.rwia, bo one się nie łapią, a on plącze wędki i żyłki i jest wtedy dopiero jazda.... Rowery to w sezonie są ze trzy rozwalone po kilka razy.... Z deskorolki wióry lecą, rolki już chyba umarły... Piłka też nie jest wytrzymała, ale w piłkę najmniej lubi grać..... Prubuje wszystkiego, chce wszystko zrobić, majsterkuje, wie co co kaman... ale czytanie i pisanie... nooo masakra.... Ale kocham go nad życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Chyba kitesurfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.12.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Markoto, masz rację..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts