Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Dziewczyny :)

Od soboty jest u nas Teściówka....

Fajnie jak jest, bo przynajmniej jest kto z Inką zostać, a ja nie martwię się.... podobno ma wyjechać jutro... Szkoda troszkę, bo zawsze do kuchni wejdzie coś przy obiadku pomoże, a ja jakoś tak nie specjalnie lubię gotować....

Jedyny minus to taki, że nie mogę klikać beztrosko na kompie ile tylko chcę, bo ona śpi w tym pokoju....

No to też chodzę spać z kurami :)

no, kolanko ma się nawet lepiej niż przypuszczałam po tych opisach, ale to w sumie zdjęcie. Ale Emil ma prościutkie nózki:)

buziaczki, zdrowiejcie, wychodzcie z dołów, zeby do świąt wszystko się naprostowało i ulożyło, bo juz pewnie jesteś mocno wymeczona psychicznie!

idę jeszcze zobaczyć te wieszaczki. Garderobę widziałam-fajowa i całkiem spooora:)Cieszy, mnie, ze można się wreszcie rozpakować z worów.To nowa jakość życia.

Wiesz Myszka wieszaczki kiedyś kupowałam na jakimś targu staroci... dawno temu jeszcze na naszym starym mieszkaniu... I miały tam zawisnać, ale mężowi nie chciało się przywiesić i zostały. Teraz może nie z tej bajki, ale są i nie latam i nie szukam wolnego krzesła z oparciem, żeby komuś czy sobie kurtkę powiesić...

Cze Pasiulka.

Cześć Becia.

Za życzenia zdrówka dziękuję..... Chociaż dzisiaj narzeka młody, że kolanko spuchnięte i go boli, nawet bardzo kuleje... ale nie wiem czy się wygłupia, czy prawdę mówi....

Mąż wczoraj mówił o desce... Być może by było fajnie... ale... Skąd wczoraj było deskę wziąć?

noooo, to mógł być problem:rotfl:

ja z premedytacją nie wieszłam wieszaków w wiartołapie-bo jest szafa dla gości i dla nas, tylko jakoś zawsze zapominam pokazać ją gościom i potem wszystko i tak się wala-najczesciej po schodach, albo kanapie;) Muszę nad tym zapanować

Dlatego ja miałam szafy w przedpokoju i wieszaliśmy gości w szafach. Dlatego też nie bardzo naciskałam na wieszaki przywieszone do ściany.

Szczerze to nie bardzo mi się to podoba... bo zrobił się bałagan, ale z drugiej strony jest gdzie się powiesić....

Cześć Arnika,

dużo zdrowka dla Emila, kolano to bardzo ważna sprawa. Mój syn miał też wypadek w tym samym wieku co Emil, też kolano tyle tylko, że miał otwarty uraz, kolano szyte-12 szwów, rozwalona torebka stawowa i coś tam jeszcze. Długa rehabilitacja później - tylko trzeba dbać o to - i dzisiaj chłopak ma 28 lat i uprawia sporty ekstremalne typu skate serfing... :)

Gardeoroby super, o takich marzę.....może za jakiś czas będzie i u mnie. Mam tylko pytanko, takie przyziemne - jaki był koszt garderoby tej z szufladami? Info możesz przesłać mi na pv...oczywiście jeżeli zechcesz...:)

a z wieszaczki uważam, że jak najbardziej pasują do Twojego domku....i historia taka jak z moimi firankami...:)....tez mi się teraz przydadzą...

Pozdrawiam

Nina

Nie wiem ile jedna garderoba... bo wycena dotyczyła dwóch garderób i obie mają szuflady... jedna ma 6 szuflad w drugiej jest 8 szuflad.

Za całość zapłaciłam z montażem 4300zł bez drążków na spodnie i bez prawideł na buty.

I witaj u mnie i proszę się zagościć. :)

I za kolanko dziękuję... Z Emila też niespokojna dusza... cały czas w ruchu... I na nartach jeździ i żegluje i ryby łowi... ( tzn jeździ i chodzi na ryby ), ale się wk.rwia, bo one się nie łapią, a on plącze wędki i żyłki i jest wtedy dopiero jazda.... Rowery to w sezonie są ze trzy rozwalone po kilka razy.... Z deskorolki wióry lecą, rolki już chyba umarły... Piłka też nie jest wytrzymała, ale w piłkę najmniej lubi grać..... Prubuje wszystkiego, chce wszystko zrobić, majsterkuje, wie co co kaman... ale czytanie i pisanie... nooo masakra....

Ale kocham go nad życie :)