wasiek 08.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Arnika, bo dla nas zawsze najważniejsze są nasze dzieci.......obojętne jakie są......są po prostu Nasze... i dziękuję - na pewno zagoszczę się ....już mam większy dostep do netu.. w pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Rano przed ósmą mąż zawoził starszaka do szkoły i zabrała się też teściowa do domu... Emil 2-3 godziny później dzwoni do babci... Babciuuuuu mogę do Ciebie przyjechać???????????No i babcia się zgodziła i musiałam go zawieźć....Więc chata wolna... Biorę się za rozpakowywanie pudeł z papierami ... Masakra... Każdy świstek trzeba przejrzeć, żeby coś ważnego nie wyrzucić.... A mam tego 7 dużych kartonów....No to sezon porządków uważam za rozpoczęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Papierkowa robota -uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nawet mnie nie denerwuj.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 fajne te wieszaczki w przedpokoju Garderoby też super wyszły cieszę się, że z kolanem Emila jest o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 .. ale odwalisz swoje i będzie spokój na długie lata, nie? no garderoby fajne... jak zmusze chłopa mojego to może i u nas coś podobne stanie za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wiola a trza było do mnie przyjechać jak chatę masz wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Noooo i jak wszyscy byśmy się u Ciebie pomieścili?? Nooo chyba, że cichaczem przeprowadziłaś się.... Jak postępy pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 zaaaaaaaaaaraz jakie cichaczem ja to mogę całkiem legalnie:lol2: ale na chatę mogłaś przyjechać trochu się pobrudzić, kawkę wypić, pogadusiać ze mną no coś tam małż postępuje obaczyłabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo ale chata to u mnie pusta była... ale już od paru godzin starszy i starszak są... Młody u babci nadal... Jak jechałam z młodym do babci to zatrzymała mnie policja... kontrola drogowa.... A Inka jak się obcięła, że facet do auta doszedł, to zaczęła pysk drzeć.... I drze się jak nie wiem... Ja jej spokój a ona nic tylko drze się.... Ona mnie broniła... Ja do pana mówię , że zaraz, tylko torebkę zlokalizuję... a on już nie mógł i mów - Jadź, jedź pani już..., Dziękuję... No to pojechałam... I w taki sposób Inka uratowała mnie przed kontrolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale cichaczem tu na FM i nic nam nie mówiąc... Ja wiem, że legalnie, ale taką niespodziankę byś nam zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 na tą niespodziankę to jeszcze trza trochu poczekać moja jednoosobowa firma wykończeniowa ma małe moce przerobowe;) fajnie z tą kontrolą wyszło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Arniczko co do bólu nogi Młodego ja dzień przed Twoją parapetówką skręciłam swoją i mimo prawie trzech tygodni w chodzenia ortezie nadal jeszcze pobolewa - chyba się na USG przejde bo mnie wkurza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Czesc czesc. Widze, ze wszystko do normy wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Cześć wszystkim powoli wraca do normy, choć jutro na kontrolę jedziemy do Chirurga.... Najprawdopodobniej będzie miał młody punkcje.... A z przygotowań świątecznych... Był pan szklarz, i założy nam lustra w łazience... Kasa przeznaczona będzie więc na lustra. Nawet nie miałam pojęcia, że taki kawałek lusterka jest taki drogi A z przygotowań świątecznych kupiłam mięsko - szyneczkę i schabik... Będziemy peklować i wędzić ... takie swojusie wyroby są najlepsze, będziemy też robić swojską kiełbaskę... Mniiiiiiaaaaaaaaaaaaam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 oł maj jak cudnie.Uwielbiam swojskie wędliny.A jak wy to wędzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nooo jak to jak... w wędzarni.. Nawet teraz mężowi mówię, że lepszy chyba interes by zrobił na wędlinach niż na cukierkach... Wiesz jak zrobi swojską kiełbaskę to wszyscy się zajadają... Nie ma to jak swoje wyroby... pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Chodźcie na licytację :) : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=4450054#post4450054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ale mi tu zapachniało idę coś zjeść z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ja właśnie zjadłam - śledzie w śietanie a po 10min ciastko tiramisu. Smaku szukam. Po śledzikach było mi dużo lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts