malka 10.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 no ciekawi mnie kiedy się urodzi ? Wiola, fatalnie się jeździło tak przed 8 było lodowisko, teraz trochę posolili, ale nadal pada śnieg..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jeszcze nic nie zdziałali, żeby się urodziło..... Nooo wiesz muszę teraz wybyć do urzędu, do reala i jakoś mi się nie chce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jakoś Ci się nie dziwię, mnie żadna siła dziś z domu nie wyciągnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Wczoraj w realu była promocja na karpia... po 7 zł a kolejka zawijana po całym M1.... najpierw mówię do męża stanę... , ale jak zobaczyłam to mi się odechciało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Noooo a ja muszę..., naprawdę muszę..... I jeszcze do Piekar.... już mnie czepie na samą myśl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Uważaj faktycznie dzisiaj na drodze. I koniecznie napisz po powrocie co z Emilem. A wracając do wędlinek, to też uwielbiam Kiedyś mój dziadek sam wędził. Teraz to już tak nie mam na bieżąco dostępu do własnych wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No i co.... i zrobił by się biznes z wędlinkami...... Każdy lubi dobre, czasami płacimy w sklepach z "niby dobre" ale to nie to.... I tęsknimy za dziadkowymi wyrobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Biznes dobry.U mnie na targu jest buda z wędlinami, do której dostarcza też jakiś pan swoje wyroby. Niestety za mały jest wybór a szkoda bo to co jest, jest bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ale w swojej wędzarni. Macie taką maleńką strupinkę w domu. Jakaś instrukcja montażu, szybki kurs wędzenia, bo mi się tak marzy...... A mój mąż został ostatnio piekarzem. Ma nową zabawkę i piecze cudowny chlebuś. To moze ja i ta szyneczka, mogłabym się nią zajeść. A dzisiaj moja córka piekła swoje babeczki i jedna była dla Frodka-jej braciszka, który się urodzi, a ja bezczelnie zżarłam tą własnie.... niechcący Mysza jak mogłaś!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Arnika powodzenia dziś z Emilem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Mysza dawaj przepis na ten chlebek , moze tez popelnie, mam nawet wyhodowany zakwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 hm... a może Kondzio będzie miał rodzeństwo, hę? to samo sobie pomyślałam Ja też..... Przy starszaku zjadłam słoik śledzi i... popiłam litrem mleka... Jeszce wtedy nie miałam pojęcia, że jestem w ciąży.... Eee tam ja tak czasami mam. U mnie to normalka Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 no czuje się zawiedziona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Hejka U nas jest bombowo. W Wesołęj odśnieżają i sypią solą pięknie ale na wsi masakra. Moja piękna droga lodem pokryta zbiera coraz większe żniwo w postaci aut lądujących w rowie. Fakt że co poniektórym to się należało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Mysza dawaj przepis na ten chlebek , moze tez popelnie, mam nawet wyhodowany zakwas słuchaj ja się na tym kompletnie nie znam. Mąz dostał jakies mielone mąki od siostry, ja wogóle nie wiem o co tu chodzi. Ja tylko jem.Mam na podorędziu przepis na chleb gryczany to mogę zacytować 200 ml wrzątku 80 g kaszy gryczanej mielonej 100g gazowanej mineralnej 200g kefiru 50 g drożdzy łyżeczka cukru 500 g maki pszennej 650 30 g oleju łyżeczka soli 30 g siemienia lnianego wymieszac w kolejności:wode, kefir drożdze, wode gazowaną i cukier dodac mąke olej sól zamieszać wsypać siemie, zamieszac poczekać az wyrośnie, przełożyc do formy , dac wyrosnąć piec 200C góra-dół 40-45 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 skad on bierze ta mielona kasze?? sam mieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 skad on bierze ta mielona kasze?? sam mieli?? tak sama. Ma tego calego termomixa i się bawi.Do takiej kaszy to i stary młynek do kawy jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 nie mam termomixa ani mlynka bede musiala pokombinowac inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jeśli masz blender przynajmniej 600 to tez da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 mam zyrafe z blenderem moze da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts