MARTINA1 12.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Za namową dziewczyn Trochę się wstydzę... Ale kto pyta...... Proszę podpowiedzcie mi jak wkleić link, aby dać informację o 1% dla Emila? Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą ul. Łomiańska 5 01-685 Warszawa KRS 0000037904 Kosałka Emil 2986 (numer w fundacji) Jeśli dziewczyny macie kogoś wśród znajomych kto leczy, lub rehabilituje dziecko, to przekażcie swój 1%. To nic nie kosztuje. Nawet jak to będzie 0,50 groszy... to przynajmniej o tyle rządzący bedą mieli mniej na przeturmanienie ... Niczego sie nie wstydź -każdy kto potrzebuje pomocy i można mu w ten sposób pomóc - powinien zamieścić info.... A TERAZ SZUKAMY KOGOŚ KTO ŁADNIE TO ARNICE ZALINKUJE ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 1% dla Emila wklej sobie do stopki, tak jak ja mam Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ...noga cała, samochód na chodzie... znaczy, ze ma się ku lepszemu :) zdróweczka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ...noga cała, samochód na chodzie... znaczy, ze ma się ku lepszemu :) zdróweczka życze Nituś jest dobrze ...a, że wchodzę do auta drzwiami pasażera... to dla zdrowotności taka gimnastyka... Przecież przytyłam i odchudzić się muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ...noga cała, samochód na chodzie... znaczy, ze ma się ku lepszemu :) zdróweczka życze Nituś jest dobrze ...a, że wchodzę do auta drzwiami pasażera... to dla zdrowotności taka gimnastyka... Przecież przytyłam i odchudzić się muszę ja przez trzy dni przez bagażnik wchodziłam,bo drzwi zamarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dobrze, że bagażnik się otworzył..... Ale już odmarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ...noga cała, samochód na chodzie... znaczy, ze ma się ku lepszemu :) zdróweczka życze Nituś jest dobrze ...a, że wchodzę do auta drzwiami pasażera... to dla zdrowotności taka gimnastyka... Przecież przytyłam i odchudzić się muszę ja przez trzy dni przez bagażnik wchodziłam,bo drzwi zamarzły no to akurat bym chciała widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ...noga cała, samochód na chodzie... znaczy, ze ma się ku lepszemu :) zdróweczka życze Nituś jest dobrze ...a, że wchodzę do auta drzwiami pasażera... to dla zdrowotności taka gimnastyka... Przecież przytyłam i odchudzić się muszę ja przez trzy dni przez bagażnik wchodziłam,bo drzwi zamarzły no to akurat bym chciała widziec Mogło by to ciekawie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dobrze, że bagażnik się otworzył..... Ale już odmarzło? one się odmrażały jak trochę się brum rozgrzał, ale by się mógł rozgrzać, trza go było odpalić, a by go odpalić trza było wleźć do środka , nie ? No i gwarantuję nie chciałaybyście widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Chciałabym, chciała, chciałabym, chciała..... Fotki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja też bym chciała oglądnąć kiedyś małżon do seicento przez bagażnik właził fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 To i ja wkleję....... http://forum.muratordom.pl/post3940284.htm#3940284 I żebym nie zapomniała gdzie szukać....A róże kocham, chociaż ich nie mam jeszcze... http://aniads-rosegarden.blogspot.com/2010/01/roze-julii.html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 bardzo Ci dziękuję Arniko, jeszcze raz http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie ma sprawy. Też lubię róże, ale nie mam ani jednej. Ale będą... szczepione na pniu bordowe.... I koniecznie stare odmiany pachnące wielkokwiatowe oczywiście bordowe... chyba Lincoln, a jak pokręciłam to jak jakiś tam prezydent USA. I Chopin dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Lincoln jest cudny, ma pięknne, bardzo duże kwiaty i niesamowicie mocny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Lincoln jest cudny, ma pięknne, bardzo duże kwiaty i niesamowicie mocny zapach I właśnie o te wielkie kwiaty i zapach go chcę... Jest w liście chciejstw moich na działkę. A czy jest szczepiony na pniu? Byłoby cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 musisz szukać, na pniu jest wiele szczepionych właśnie wielkokwiatów i wielokwiatów, może gdzieś sie znajdzie tylko pamiętaj, że wielokwiatowe mają więcej kwiecia i dłużej, obficiej kwitną. Wielkokwiaty powtarzają dwa lub trzy razy i widać te przerwy między kwitnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 musisz szukać, na pniu jest wiele szczepionych właśnie wielkokwiatów i wielokwiatów, może gdzieś sie znajdzie tylko pamiętaj, że wielokwiatowe mają więcej kwiecia i dłużej, obficiej kwitną. Wielkokwiaty powtarzają dwa lub trzy razy i widać te przerwy między kwitnieniami. A znasz jakąś nazwę, lub producenta zaufanego? Dzień Dobry Młody już dawno w szkole. Ja ze średnim byliśmy sobie krewki dać upuścić... Śniadanko zjedzone.... Idę kawki robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 W opcji - dobre i tanie polecam : http://www.drzeweczka.pl - jakoś tak wiąże mi się z tematem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzięki za linka Mam znajomego, który ma szkółkę drzewek iglastych. Mieszka w Jaworznie, ale ceny ma przystępne i jest bardzo sympatyczny, więc jak będziemy sadzić zieleninkę w ogródku, to pewnie pana Wiesia zaproszę do siebie, i razem zastanowimy się nad tym jakie posadzić. Nie chcę na pewno bukszpanu - bo kojarzy mi się z cmentarzem u mojej mamy. Myślę, że zakupimy kosodrzewinę. Podoba mi się i nie rośnie na wielkie drzewo. Las mam z dwóch stron działki. Więc wystarczy, a jesienią mam tyle liści, że jest co robić.... No i oczywiście róże bordowe - takie pachnące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts