anjamen 13.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a ja bukszpan lubie mi kojarzy sie z Wielkanoca, i ladnie mozna formowac, posadzilam na skarpie na tarasie wokół róż na pniu zeby zrobily taka doniczke zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Gdzieś kiedyś rozmawiałam z ogrodniczką, która powiedziała, że można pod róże na pniu posadzić róże płożące, które razem świetnie wyglądają. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry ja to jeszcze nawet nie ułożyłam dokładnej listy chciejstw ale jest kilka roślinek które na 100 % wyląduja u mnie choćbym miała pod nimi małża zakopać jak protestowac bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 W tym co zalinkowałam Arnice - w części internetowej - świerk 2 letni kosztuje 0.80 groszy (trzeba zamówić 10) . Takie tam są ceny ... Raczej każdego stać .. . jak ktoś ma czas by dorosły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Martina czas to mam... nie umieram Tylko tyle, że ja prawie z dwóch stron działki las mam, więc wysokich drzew, zakładam, że nie będę sadziła.... Tylko krzewy, róże i krzewy owocowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Gdzieś kiedyś rozmawiałam z ogrodniczką, która powiedziała, że można pod róże na pniu posadzić róże płożące, które razem świetnie wyglądają. Zobaczymy tak jest róze pnące czy na pniu z tyłu, z przodu płożące/okrywowe. Jest dużo pachnących gatunków.Tyż bede tak mieć, znaczy mam w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To z INNEJ BECZKI ..........: http://www.cebule.pl też opcja nie uwzględniana - a niech tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Cebulki mogą być... Tylko teraz jest zima, a ja nic nie wsadziłam.... A w trawniku posadzę duuuuuuuuuuużo krokusów...... Pięknie wiosną wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Synuś starszy obiecał mi namalować obrazy do domku. Trzymam go za słowo. Tylko sama nie wiem co ma mi namalować... Do kuchni, salonu.... i sypialni? Pojadę wiec po blejtramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a to On maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przecież plastyk. I to dobrze maluje.A jaką grafikę!!!!! w ołówku czy tuszu..... Teraz witrażu się uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a mnie skąd wiedzieć że plastyk pokaż jakieś prace syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przecież plastyk. I to dobrze maluje. A jaką grafikę!!!!! w ołówku czy tuszu..... Teraz witrażu się uczy. o ile ja walczyłam by nie mieszać grafiki z rysunkiem, a widzę, ze nadal dziwna nomenklatura panuje w tej szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przecież plastyk. I to dobrze maluje. A jaką grafikę!!!!! w ołówku czy tuszu..... Teraz witrażu się uczy. o ile ja walczyłam by nie mieszać grafiki z rysunkiem, a widzę, ze nadal dziwna nomenklatura panuje w tej szkole Grafika to jest grafika a rysunek to jest rysunek... coś innego.... Robi grafikę i w ołówku i w tuszu... Teraz przeszedł do innej szkoły - do technikum na witraż i szkło... Ale nadal kreskę ma świetną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Grafika — Obejmuje techniki pozwalające na powielanie rysunku na papierze lub tkaninie z uprzednio przygotowanej formy. (wp) jak to zrobić w ołówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 WItam w ten mroźny i zimowy dzień Jak postępy i co już zrobione a co jeszcze nie i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Arniko co tam słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Grafika — Obejmuje techniki pozwalające na powielanie rysunku na papierze lub tkaninie z uprzednio przygotowanej formy. (wp) jak to zrobić w ołówku Może coś pokręciłam... , ale nazywa się chyba to grafika warsztatowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 WItam w ten mroźny i zimowy dzień Jak postępy i co już zrobione a co jeszcze nie i dlaczego Mamy elektrykę rozłożoną, tynki zrobione... Palimy w kozie, żeby było cieplej i tynki schły. Jesteśmy tuż przed rozłożeniem kanalizacji i wody, centralnego odkurzacza, potem sytro i podłogówka, i jak miną mrozy to wylewki. Kiedy to nastąpi? Nie wiem... Już z sił opadłam i trochę mi się nie chce. A i tego nie bardzo nie wiem jak zrobić. i gdzie wszystko w dobrych cenach kupić. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Arniko co tam słychać Wusia zimno jest jak cholera Był u mnie pan rzeczoznawca od sprawcy... za ponad tydzień, dwa dostaniemy wstępną wycenę szkody. Możliwe, że będą potrzebne dodatkowe oględziny, bo np. szyba nie chodzi, zamek z kluczyka się nie zamyka, tylko z pilota... Pożyjemy zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts