Arnika 04.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witaj Aniu po raz pierwszy Jest przesłodka a jaka pieszczocha... I zamiata mi przynajmniej podłogi... Mam ich sporo to psinka pomaga jak umie... w końcu zastępuje córunie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Założyłam w dziale " Pamiętajcie o ogrodach" wątek o pomoc w moim ogródku... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171214-Ogr%C3%B3d-Arniki-%29 Bo to co mam, to jeden misz-masz. Bardzo proszę o pomoc w jego dobrym zaplanowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Widzisz jak masz dobrze z tą psinką moja to tylko wszędzie zostawia swoją jasną sierść czasami mam ją ochotę maszynką na łyso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Pasiulka maszynka nie pomoże... jak jasna sierść i masz dość to musisz mieć labradora albo goldena ( stawiam na labka) ... Nic na to nie poradzisz, musisz pokochać. Jak ogolisz to jest jeszcze gorzej i jeszcze krótsza sierść by się wbijała.... Mówię Ci masakra... Więc lepiej dłuższa, ale jak Labek to i tak się wbija i wyjąć z dywanów lub z tapicerki problem.... Dlatego kiedyś ja świadomie szukałam psa z włosem i nie Yorka.... Takiego do przytulania..... I takie są Lewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 nooo mamy Labka a mąż notorycznie białą sierść powbijaną w czarne skarpetki- bo innych do garniturów nosić nie chce a do pracy musi w garniturach, więc ciągle są afery bo skarpetki z pralki a w nich powbijana sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nie dziwię się... Dlatego ja do dogoterapii szukałam z włosem psa.... A w zupie też już miałaś sierść? Jak nie to jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_0675 05.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Dzięki Arnika za powitanie Ja całe życie miałm psy z długim kłakiem i chyba można się przyzwyczaic do wszechobecnej sierści. Po jakims czasie człowiek odpuszcza i nie zwraca już na nią chyba uwagi . Teraz we własnym domu znowu padło na długowłosego - psa Arniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie , nie Aniu... Nie mojego psa... Ona nie jest na sprzedaż Ale Lwiego pieska polecam to super sierściuch i przytulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Doberek:) sierść jest wszędzie:mad: ale i tak kochamy naszą Cielęcinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Aa ja polecam jeszcze maltanczyki - tez maja wlos i sa slodizutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_0675 05.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Maltańczyk to byl nasz pierwszy typ, bo z uwagi na aktualny metraż szukaliśmy przytulaśnego kompakcika , ale włos lewka miał duże znacznenie i to zdecydowało, poza tym jest chyba troszku wiekszy .... Arniko, nie śmiałabym , pikuję na kuzynostwo inki . I tak mam ultimatum od męża - napierw projekt domu, potem psiuro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) cudna psica Arniko wszystkim, którzy nie lubią białej sierści w skarpetach polecam wszędobylskie czarne igiełki dobermana P.S. Mam do sprzedania nowy strażak na komin, gdybyś była zainteresowana, to daj mi znać. Przepraszam za prywatę. Edytowane 5 Stycznia 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Anuku a jaki ma przekrój fi? Ja muszę mieć 24cm... Aniu nie wiem czy Karina będzie miała szczeniaki teraz czy za jakiś czas.... Jak planuje to" Magdę" ( suczka) dopuścić za jakieś dwa lata... to może i ja wezmę po tej suczce szczeniorka do towarzystwa Ince.... Pinkiemu nie zdążyliśmy wziąć do towarzystwa koleżanki albo kolegi... a mieliśmy taki zamiar.... Ale muszą być tym razem ciemne najlepiej czarno srebrne.... Są cudne. Matka Pinkiego, a babcia Inki taka jest .... Jest cudna... I ma 13 lat i jest w świetnej formie..... Pasiulka powiadasz że masz w domu cielęcinkę...? a co byś powiedziała, że my mamy teraz Pipe Mhk... maltańczyki też są cudne... to przecież IX grupa psów ozdobnych i do towarzystwa Więc musi być dobra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dobrze że ja mam fajną uszczelkę pod drzwi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nioooo Teściówka do mnie przyjechała i będzie..... nie wiem ile...Ona powiada, ze na ferie zimowe tak wpadła.... Chyba chce od teścia odpocząć, bo ostatnio jej dopolił.....Już jest inny ruch w domu.... Aaaaa i nie będę grasowała na necie ile tylko można, bo Ona śpi w biurze.... Nawet zakupiłam specjalnie dla niej materac piankowy.... tak jako dodatkowe spanie....Ale z czasem będzie potrzeba pomyśleć o jakimś dodatkowym tapczanie, rogówce czy wersalce... właśnie dla zaglądających do nas i zostających na noc....Wiedziałam, że tak będzie i dlatego zaplanowałam czwarty pokój sypialny.... , żeby nie latać ze spaniem po salonie czy robić rewolucji w naszych łóżkach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Arniko, już chyba tylko ja zostałam z życzeniami noworocznymi. Pomyślności w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 jak żyjesz Wiolciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dobrze Wunia... Goście przyjeżdżają po drodze, wiec obiad na 8 osób szykuję.... Nas 4 + 1 teściówka + 3 gości.... Nie chce wyjść inaczej.... Ale lubię gości... przyjadą, w domu zamieszania zrobią... i pojadą.... Nie wybierasz się do mnie czasami na chwilkę.... ? Jak postępy prac domowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 uziemiona jestem właśnie Piotrusiowi postawili bańki:( postępów prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts