Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulka maszynka nie pomoże... jak jasna sierść i masz dość to musisz mieć labradora albo goldena ( stawiam na labka) ... Nic na to nie poradzisz, musisz pokochać.

Jak ogolisz to jest jeszcze gorzej i jeszcze krótsza sierść by się wbijała....

Mówię Ci masakra... Więc lepiej dłuższa, ale jak Labek to i tak się wbija i wyjąć z dywanów lub z tapicerki problem....

Dlatego kiedyś ja świadomie szukałam psa z włosem i nie Yorka.... Takiego do przytulania..... I takie są Lewki :)

Maltańczyk to byl nasz pierwszy typ, bo z uwagi na aktualny metraż szukaliśmy przytulaśnego kompakcika ;), ale włos lewka miał duże znacznenie i to zdecydowało, poza tym jest chyba troszku wiekszy ....

Arniko, nie śmiałabym :D, pikuję na kuzynostwo inki ;). I tak mam ultimatum od męża - napierw projekt domu, potem psiuro....

cudna psica Arniko :)

wszystkim, którzy nie lubią białej sierści w skarpetach polecam wszędobylskie czarne igiełki dobermana ;)

P.S.

Mam do sprzedania nowy strażak na komin, gdybyś była zainteresowana, to daj mi znać. Przepraszam za prywatę.

Edytowane przez Alunek

Anuku a jaki ma przekrój fi?

Ja muszę mieć 24cm...

Aniu nie wiem czy Karina będzie miała szczeniaki teraz czy za jakiś czas....

Jak planuje to" Magdę" ( suczka) dopuścić za jakieś dwa lata... to może i ja wezmę po tej suczce szczeniorka do towarzystwa Ince....

Pinkiemu nie zdążyliśmy wziąć do towarzystwa koleżanki albo kolegi... a mieliśmy taki zamiar....

Ale muszą być tym razem ciemne najlepiej czarno srebrne.... Są cudne. Matka Pinkiego, a babcia Inki taka jest .... Jest cudna... I ma 13 lat i jest w świetnej formie.....

Pasiulka powiadasz że masz w domu cielęcinkę...? a co byś powiedziała, że my mamy teraz Pipe :lol:

Mhk... maltańczyki też są cudne... to przecież IX grupa psów ozdobnych i do towarzystwa :) Więc musi być dobra....

Nioooo

Teściówka do mnie przyjechała i będzie..... nie wiem ile...

Ona powiada, ze na ferie zimowe tak wpadła.... Chyba chce od teścia odpocząć, bo ostatnio jej dopolił.....

Już jest inny ruch w domu....

Aaaaa i nie będę grasowała na necie ile tylko można, bo Ona śpi w biurze.... Nawet zakupiłam specjalnie dla niej materac piankowy.... tak jako dodatkowe spanie....

Ale z czasem będzie potrzeba pomyśleć o jakimś dodatkowym tapczanie, rogówce czy wersalce... właśnie dla zaglądających do nas i zostających na noc....

Wiedziałam, że tak będzie i dlatego zaplanowałam czwarty pokój sypialny.... , żeby nie latać ze spaniem po salonie czy robić rewolucji w naszych łóżkach ....

Dobrze Wunia...

Goście przyjeżdżają po drodze, wiec obiad na 8 osób szykuję.... Nas 4 + 1 teściówka + 3 gości.... Nie chce wyjść inaczej....

Ale lubię gości... przyjadą, w domu zamieszania zrobią... i pojadą.... :(

Nie wybierasz się do mnie czasami na chwilkę.... ?

Jak postępy prac domowych?