Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żyję... ale buszować po necie już tyle nie mogę, bo ona śpi w pokoju gdzie jest komp......

Dom jest na tyle spory, że nie przeszkadza mi wcale.

I jest jeden plus.... wychodzi co chwilkę z Inką bo ubiera się na dwór i idzie palić, i zabiera ze sobą Inkę :)

Minus to taki, że wstała o 6.30 raniutko, gdzie myślałam, że pośpię, ale echo w domu nie pozwoliło mi.... Wszystko słyszałam no i było po spaniu.....

Już jej mówiłam, że powinna dłużej spać i odpoczywać jak na wczasach ;)

O kolędzie piszesz - ja muszę wszystko kupić do nowego domu bo na pewno nas ksiądz nawiedzi a w starym miałam wszystko babcine i jej oddałam - a teraz nawet wody święconej nie mam, chyba do jakiegoś sklepu z dewocjonaliami się muszę wybrać:rolleyes:

mnie to też pewnie będzie czekało w tym roku

A mnie sąsiadka doniesie kiedy batman będzie chodził.....

Jak kapie z dachu, jaka chlapa się robi... Masakra... Nienawidzę takiej pogody.....

Dziś znowu latałam za zaświadczeniami do MOPS... Nooo masakra... Prześwietlają nawet dochody za 2009rok! co kogo to obchodzi...??????

Ciekawe co im się jeszcze przypomni w poniedziałek.... Na pewno na tym się nie skończy....

Arniko współczuję biegania za dokumentami.Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z zasiłku na dziecko bo mnie kurwica strzelała jak musiałam co pół roku całą teczkę dokumentów im donosić :bash:paranoja jakaś...

No ja jestem ciekawa jak my się przeprowadzimy jak będzie wyglądała wizytacja batmanowska bo tu gdzie teraz mieszamy nie przychodzi :p A tak naprawdę to z chęcią postąpiłabym jak Małgoś ale w tym pojebanym kraju przecież nie można być wierzącym niepraktykującym bo zaraz same problemy spadają na głowę a tu komunia przed nami.... Wkurza mnie to strasznie bo tak naprawdę to człowiek powinien sam zdecydować o tym w co wierzy a nie tu go cup za nogi jak jeszcze niemowlakiem jest....