Arnika 06.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Buuuu to zdrówka dla Piotrusia.... A co znowu oskrzela?????????Wunia postaraj się o jakieś sanatorium na miesiąc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 wiesz jeszcze resztki na oskrzelach zostały więc pediatra kazała banie dać żeby rozerwać do końca i podgonić system obronny zobaczymy co to da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wusia, już Ci napisałam u Ciebie... A Piotrusia przytulam mocno. Cześć Arniczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 taaa każdy by bił a przytulić to nie ma komu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Noooo dobrze... Ciebie też przytulam mocno...:hug:tuli, tuli... już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 lepiej pewnie że tak:) ale jakbyś na południe jechała to ja proszę o osobiste tuli tuli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A jedziesz Rasia????????????? Wiesz, że do mnie zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Czesc Arnika i jak zyjesz z tesciowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Żyję... ale buszować po necie już tyle nie mogę, bo ona śpi w pokoju gdzie jest komp...... Dom jest na tyle spory, że nie przeszkadza mi wcale. I jest jeden plus.... wychodzi co chwilkę z Inką bo ubiera się na dwór i idzie palić, i zabiera ze sobą Inkę Minus to taki, że wstała o 6.30 raniutko, gdzie myślałam, że pośpię, ale echo w domu nie pozwoliło mi.... Wszystko słyszałam no i było po spaniu..... Już jej mówiłam, że powinna dłużej spać i odpoczywać jak na wczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dziewczyny poszukuje takiego aniołka jak w kosciele stoja: jak sie wrzuci pieniazek to kiwaja glowa - moze wiecie gdzie szukac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nieeee... Ale u May zapytałam czy na kolędę dla księdza na ofiarę szykujesz, żeby coś wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 No wkleilam chyba w 6 watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 MArkoto mi znalazla ale trzy stowki wolaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Ja bym poszukala na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 O kolędzie piszesz - ja muszę wszystko kupić do nowego domu bo na pewno nas ksiądz nawiedzi a w starym miałam wszystko babcine i jej oddałam - a teraz nawet wody święconej nie mam, chyba do jakiegoś sklepu z dewocjonaliami się muszę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 O kolędzie piszesz - ja muszę wszystko kupić do nowego domu bo na pewno nas ksiądz nawiedzi a w starym miałam wszystko babcine i jej oddałam - a teraz nawet wody święconej nie mam, chyba do jakiegoś sklepu z dewocjonaliami się muszę wybrać mnie to też pewnie będzie czekało w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 mnie to też pewnie będzie czekało w tym roku mnie chyba lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A u mnie juz domokrazca chodzil, ale nie wpuscilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A mnie sąsiadka doniesie kiedy batman będzie chodził..... Jak kapie z dachu, jaka chlapa się robi... Masakra... Nienawidzę takiej pogody..... Dziś znowu latałam za zaświadczeniami do MOPS... Nooo masakra... Prześwietlają nawet dochody za 2009rok! co kogo to obchodzi...??????Ciekawe co im się jeszcze przypomni w poniedziałek.... Na pewno na tym się nie skończy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Arniko współczuję biegania za dokumentami.Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z zasiłku na dziecko bo mnie kurwica strzelała jak musiałam co pół roku całą teczkę dokumentów im donosić :bash:paranoja jakaś... No ja jestem ciekawa jak my się przeprowadzimy jak będzie wyglądała wizytacja batmanowska bo tu gdzie teraz mieszamy nie przychodzi A tak naprawdę to z chęcią postąpiłabym jak Małgoś ale w tym pojebanym kraju przecież nie można być wierzącym niepraktykującym bo zaraz same problemy spadają na głowę a tu komunia przed nami.... Wkurza mnie to strasznie bo tak naprawdę to człowiek powinien sam zdecydować o tym w co wierzy a nie tu go cup za nogi jak jeszcze niemowlakiem jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts