Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Wczoraj wyczytałam ile kosztują opłatki na wigilię... Nooo masakra...

Niezły biznes można by było otworzyć....

Do mnie przyszła sąsiadka z płatkiem , że to na kościół zbiera... Ile dają... Nooo 10zł najmniej... odpowiada sąsiadka... No dobrze, wzdychnęłam i wyciągnęłam dychę...

Opowiedziałam jej jak to Emil jednego roku dostał 5zł i poszedł do księdza na plebanię ( z okien widziałam kościół i plebanię, oraz co batmany wyprawiają, i o której na farę wracają... ) i przyniósł dwa opłatki...

A sąsiadka, że jaka to ta parafa biedna... Nie chodzę do kościoła, bóg istnieje wszędzie, spowiadać się księdzu nie będę, bo i nie grzeszę, męża nie zdradzam, nikogo nie zabiłam, ... więcej grzechów nie pamiętam....

Z grzechów to nie mam skończonych listew przy podłodze, mebli w łazience, drugiej łazienki, podjazdu....

Ooooo i ogród muszę zaplanować... To są moje grzechy.... A batman mi pomoże .... Da dla Emila nauczyciela... Wesprze dobrym słowem... Nieeeeee tylko po kasę przyjdzie, łypnie okiem gdzie koperta... i tyle go widzieli....

Jak mam ochotę to pojadę do Częstochowy, w ciszy , skupieniu się pomodlę, pooglądam... ale nie tak codziennie, nie co tydzień... oj nie... Za dużo mi nerwów jeden taki napsuł... Ojjj za dużo...

Monia... damy radę z tymi papierkami... A o jakim zasiłku Ty mówisz?

Nie odpuszczaj im nic... oni Tobie by ani jednej złotówki nie odpuścili....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ktoś mnie pyta czy jestem katolikiem to tak... ale do kościoła nie chodzę... Dzieci ochrzczone, były u komunii... starszy się nie wybierzmował, bo nie i koniec... wybierzmije się jak będzie ślub brał i na lasce mu będzie zależało to będzie wtedy latał... Ja już nie muszę latać za nim i namawiać go, bo on jest dorosły.... Młodego jeszcze olejami trzeba nasmarować i będzie git...

Nawet średnio wierzący mój starszak lubi zajechać od czasu do czasu do Częstochowy... Zachwycił się kiedyś obrazami Dudy Gracza... Może dlatego...

Nie wiadomo co komu w duszy gra....

A rodzinne Ci się należy? Jak tak to składaj papiery....

Nooo Malcia już jest...

Ja ja tylko dogonić muszę.... ;)

To nie jest takie głupie, bo mnie te baby wykończyły psychicznie....

Ale Zuza nowego autka jeszcze nie mam... będzie dopiero w przyszłym tygodniu....

Jak troszkę pojeżdżę to idzie znowu na warsztat na założenie gazu... bo już nie wyrabiam z rachunkami...

Widzisz... bez turbolota trudno się kulać po świecie....

Oj nie odpuści...

Nawet radca prawny po głowie sie skrobie jak tu mnie udupić, bo wymyśla wciąż nowe papierki....

Wyobraź sobie, ze zakwestionowali zaświadczenie o dochodach za rok 2009!!!!!!!! nie wierzą co US napisał i karzą po US poprawiać, uzupełniać.... Masakra..........

Nie odpuszczę.... Nie ma bata... Emil musi mieć dodatkowego nauczyciela....

Oj nie odpuści...

Nawet radca prawny po głowie sie skrobie jak tu mnie udupić, bo wymyśla wciąż nowe papierki....

Wyobraź sobie, ze zakwestionowali zaświadczenie o dochodach za rok 2009!!!!!!!! nie wierzą co US napisał i karzą po US poprawiać, uzupełniać.... Masakra..........

Nie odpuszczę.... Nie ma bata... Emil musi mieć dodatkowego nauczyciela....

co za kretyni :evil:

widać, że chcą cię koniecznie udupić i nie dać tego dodatkowego nauczania dla Emila

Niiie teraz młody będzie jej robił masaż wirowy na nogi bo ją bolą jak diabli... dawno się tak nie nachodziła jak u mnie w domu... choć porusza się tylko po kuchni albo w salonie, ale jak ma iść do toalety to się zastanawia czy już czy za chwilę iść, bo kawałek drogi :lol2:

Dopiero by było gdybym musiała dać coś na pobudzenie....

Długo byłam z starszakiem w mieście J. na zakupach.... Kawałek drogi, a i on wybiera dresik pół dnia... Noooo katastrofa... wynlalazłam mu fajną kurtkę, a on na to , że ma zimową to po co mu następna.... Jemu nigdy nic nie jest potrzebne.... Nooo buty mu wpadły w oko i kupił sobie.....

Alleluja.

Małgoś... i bym go zaraz kawą załatwiła... Z drugiej strony to nie mam pojęcia jaki.... Nie klikam wszędzie tylko w jednym miejscu.... I nie jest źle... Ale i tak będę musiała kiedyś kupić... Tylko, że mi do tych wszystkich nowinek jakoś nie spieszno....

Teściowa wstaje o 6-7.00 rano a idzie spać najpóźniej o 22.00... już wczoraj na nią pyskowałam troszeczkę, ze w TV nie ma co oglądać... a komp muszę wyłączyć....

Dziewczyny... mamy wreszcie ocieplone całe poddasze, choć pewnie jeszcze coś zostało do zrobienia.... Posprawdzam jutro... już mi się nie chce na strych wychodzić....:wave:

Szukam inspiracji ogrodu....

W jakiej cenie są same projekty ogrodów, .... zwłaszcza chodzi mi o sam front.....