Arnika 07.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Wczoraj wyczytałam ile kosztują opłatki na wigilię... Nooo masakra... Niezły biznes można by było otworzyć....Do mnie przyszła sąsiadka z płatkiem , że to na kościół zbiera... Ile dają... Nooo 10zł najmniej... odpowiada sąsiadka... No dobrze, wzdychnęłam i wyciągnęłam dychę... Opowiedziałam jej jak to Emil jednego roku dostał 5zł i poszedł do księdza na plebanię ( z okien widziałam kościół i plebanię, oraz co batmany wyprawiają, i o której na farę wracają... ) i przyniósł dwa opłatki...A sąsiadka, że jaka to ta parafa biedna... Nie chodzę do kościoła, bóg istnieje wszędzie, spowiadać się księdzu nie będę, bo i nie grzeszę, męża nie zdradzam, nikogo nie zabiłam, ... więcej grzechów nie pamiętam....Z grzechów to nie mam skończonych listew przy podłodze, mebli w łazience, drugiej łazienki, podjazdu.... Ooooo i ogród muszę zaplanować... To są moje grzechy.... A batman mi pomoże .... Da dla Emila nauczyciela... Wesprze dobrym słowem... Nieeeeee tylko po kasę przyjdzie, łypnie okiem gdzie koperta... i tyle go widzieli....Jak mam ochotę to pojadę do Częstochowy, w ciszy , skupieniu się pomodlę, pooglądam... ale nie tak codziennie, nie co tydzień... oj nie... Za dużo mi nerwów jeden taki napsuł... Ojjj za dużo... Monia... damy radę z tymi papierkami... A o jakim zasiłku Ty mówisz?Nie odpuszczaj im nic... oni Tobie by ani jednej złotówki nie odpuścili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.01.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Oj Arniczko ja brałam na wychowawczym wychowawczy na KOndzia bo teraz to juz mi się raczej nie należy. A co do wiary i kościoła to mamy podobne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 taki mały obchód robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Jak ktoś mnie pyta czy jestem katolikiem to tak... ale do kościoła nie chodzę... Dzieci ochrzczone, były u komunii... starszy się nie wybierzmował, bo nie i koniec... wybierzmije się jak będzie ślub brał i na lasce mu będzie zależało to będzie wtedy latał... Ja już nie muszę latać za nim i namawiać go, bo on jest dorosły.... Młodego jeszcze olejami trzeba nasmarować i będzie git...Nawet średnio wierzący mój starszak lubi zajechać od czasu do czasu do Częstochowy... Zachwycił się kiedyś obrazami Dudy Gracza... Może dlatego... Nie wiadomo co komu w duszy gra.... A rodzinne Ci się należy? Jak tak to składaj papiery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No to witaj Zu i może byś się kawki lekkiej napiła ... Coooo? czy herbatki może owocowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No to witaj Zu i może byś się kawki lekkiej napiła ... Coooo? czy herbatki może owocowej? herbatkę poproszę bo kawusię już piłam zostaw teściową i wybierz się do stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Nooo Malcia już jest... Ja ja tylko dogonić muszę.... To nie jest takie głupie, bo mnie te baby wykończyły psychicznie.... Ale Zuza nowego autka jeszcze nie mam... będzie dopiero w przyszłym tygodniu.... Jak troszkę pojeżdżę to idzie znowu na warsztat na założenie gazu... bo już nie wyrabiam z rachunkami... Widzisz... bez turbolota trudno się kulać po świecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Arniczko, samych serdecznosci w Nowym ROku, ja nieco spozniona, ale wytlumaczona Zuza ma racje przyjezdzaj do Wawy no i oczywiście do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Arnika, powodzenia z kolekcjonowaniu papierków i nie daj się urzędasom Nie wiedzą, że trafili na twardą babkę, która nie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Oj nie odpuści...Nawet radca prawny po głowie sie skrobie jak tu mnie udupić, bo wymyśla wciąż nowe papierki....Wyobraź sobie, ze zakwestionowali zaświadczenie o dochodach za rok 2009!!!!!!!! nie wierzą co US napisał i karzą po US poprawiać, uzupełniać.... Masakra..........Nie odpuszczę.... Nie ma bata... Emil musi mieć dodatkowego nauczyciela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Oj nie odpuści... Nawet radca prawny po głowie sie skrobie jak tu mnie udupić, bo wymyśla wciąż nowe papierki.... Wyobraź sobie, ze zakwestionowali zaświadczenie o dochodach za rok 2009!!!!!!!! nie wierzą co US napisał i karzą po US poprawiać, uzupełniać.... Masakra.......... Nie odpuszczę.... Nie ma bata... Emil musi mieć dodatkowego nauczyciela.... co za kretyni widać, że chcą cię koniecznie udupić i nie dać tego dodatkowego nauczania dla Emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 tak trzymaj, nie odpuszczaj a ja trzymam kciuki, żeby wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dzięki:) Spadam z kompa bo Teściówka idzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jeszcze spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Nie już nie śpi.... Ale zaraz pójdzie spać..... Nooo i tyle kompa i dostępu na świat miałam..... Byłam z starszym na zakupach... Kupił sobie kurtkę, bluzę i buty.... Ludzi masakryczne dużo.... Jak ja nie lubię tłumów w sklepach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 eeee daj Jej coś na pobudzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Niiie teraz młody będzie jej robił masaż wirowy na nogi bo ją bolą jak diabli... dawno się tak nie nachodziła jak u mnie w domu... choć porusza się tylko po kuchni albo w salonie, ale jak ma iść do toalety to się zastanawia czy już czy za chwilę iść, bo kawałek drogi Dopiero by było gdybym musiała dać coś na pobudzenie.... Długo byłam z starszakiem w mieście J. na zakupach.... Kawałek drogi, a i on wybiera dresik pół dnia... Noooo katastrofa... wynlalazłam mu fajną kurtkę, a on na to , że ma zimową to po co mu następna.... Jemu nigdy nic nie jest potrzebne.... Nooo buty mu wpadły w oko i kupił sobie..... Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 chopy to tak mają mojemu dużemu dziecku też nigdy nic nie potrzebne bo wszystko ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Arnika, Ty sobie zalatw laptopa bo sie wykonczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Małgoś... i bym go zaraz kawą załatwiła... Z drugiej strony to nie mam pojęcia jaki.... Nie klikam wszędzie tylko w jednym miejscu.... I nie jest źle... Ale i tak będę musiała kiedyś kupić... Tylko, że mi do tych wszystkich nowinek jakoś nie spieszno.... Teściowa wstaje o 6-7.00 rano a idzie spać najpóźniej o 22.00... już wczoraj na nią pyskowałam troszeczkę, ze w TV nie ma co oglądać... a komp muszę wyłączyć.... Dziewczyny... mamy wreszcie ocieplone całe poddasze, choć pewnie jeszcze coś zostało do zrobienia.... Posprawdzam jutro... już mi się nie chce na strych wychodzić.... Szukam inspiracji ogrodu.... W jakiej cenie są same projekty ogrodów, .... zwłaszcza chodzi mi o sam front..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts