sure 09.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 E, kawa tak bardzo lapkowi nie szkodzi, przynajmniej ta z ekspresu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Hej Arnika, podobnie jak Zuza wyżej, robię mały obchód, no i gdzieś się trzeba na noc zatrzymać, bo wiesz, że ja już bezdomna na własne życzenie A że ty masz fajowski salon, to chyba u Ciebie przenocuję dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Nelcia ja widziałam już, żeś bezdomna.... Przyjeżdżaj szybciutko bo u mnie sporo miejsca i mam cieplutko.... Kiedy będziesz miała swój domek znowu?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Myślę, że koło marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Myślę, że koło marca zwariować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 zwariować można Ze mną, czy beze mnie? Cześć Pasiulko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Coś Ty najlepszego zrobiła?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Młody śpi z teściową i oboje chrapią.... Młody bardzo... a ja nie mogę klikać, bo się obudzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Nelcia, co się z Twoim Domkiem stało??? Cześć Arniczko, sprawdzam, czy wszystko w porządku porozrzucane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Porozrzucane?????????????? A w porządku.... dziękować Ogródek będę robić wiosną i dumam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Arniczko, spoko, będzie dobrze, a ty już nie klikaj tylko daj się rodzinie wyspać Rasiu, dziś pożegnałam stary wątek, ale będzie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jutro poklikam, bo teściówka jednak nie śpi........ A mają wersalkę u Emila to sobie Emil wymyślił spanie z babcią na materacu... Fajna zabawa i odmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale dlaczego??????????????????????????????? Był taaaki fajny, miał wartość ogromną... naukowo sentymentalną!!! Ja PROTESTUJĘ!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuu............ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.01.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale dlaczego??????????????????????????????? Był taaaki fajny, miał wartość ogromną... naukowo sentymentalną!!! Ja PROTESTUJĘ!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuu............ :( ja się też przyłączam, buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ze mną, czy beze mnie? Cześć Pasiulko! z Tobą oczywiście:D Doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dzień Dobry Wszystkim Tesciówka wyjechała przed ósmą razem z dzieckami Będę mogla klikać do woli Już mi się klaruje trójkącik przed wejściem do domu ... Oczywiście rabatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 buuuuuu Nelcia ale dlaczego:( Wioluś o to ulga jak nie wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cze Wunia Nie było tak źle... ale klikać nie wypadało... Wczoraj dłużej poklikałam a dzisiaj z rana z chłopakami się zabrała .... Za to pierogi miałam z mięskiem, kapusta i grzybami w sobotę.... Ojjj sama bym tego za nic w świecie nie zrobiła..... Znaczy ja lepiłam, ale mama ciasto wyrobiła... tego wyrabiania nienawidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 a ja już się doczekać nie mogę kiedy będę miała gdzie ciasto wyrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no ja jakoś nie nie lubie lepienie pierogów jak mało czego i nawet smak mi tego nie wynagradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts