malgos2 10.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 na rozgrzebanym i to dosłownie nie wiem kiedy mam nadzieję że już nie jakoś drastycznie bo mnie strasznie męczy to życie w rozjazdach:( Wusia, robisz tak jak ja - impreze przedparapetowa, ktora Cie mobilizuje do przeprowadzki. Ile zdazysz tyle zdazysz, reszta sie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Arniko, zajrzałam dziś do dziennika - ciśnienie mi skoczyło jak poczytałam o tych partaczach od rur. Już nie wiem doprawdy czy to partactwo czy złośliwość - bo w wersję o pomyłce to mi jakoś trudno uwierzyć... Garderoby za to superowe, zazdroszczę (tak pozytywnie) tego miejsca do przechowywania. No ale absolutnym hitem jak dla mnie są wieszaki - cudne! Wspaniałe! Wolałabym tylko przykręcić je do zabejcowanej deski i dopiero w tej postaci do ściany, ale i teraz dobrze się prezentują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Waderko... jak przywiozłam wieszaki to natychmiast przywiercił je mąż do ściany, bo to straszny kłopot było latać z kurtkami po domu, a że duży to już nieraz nalatałam się w poszukiwaniu kurtki swojej czy syna.... Więc zostały przykręcone... Ale jak znajdę gdzieś nierówną deskę, nawet dwie to wtedy odkręcimy i zrobimy tak jak powinno to być... Może nawet na każdy wieszak osobną deskę.... ale wtedy dużo wiercenia by było.... a w naszych dziurawkach jakoś nie chcą się kołki trzymać Za garderobę dziękować Partacze nadal nie uregulowali za "pomyłki".... A w ogóle to Witaj po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ach, ja już taka "nieregularna" jestem - pamiętam o wielu domach, ale czasu na zaglądanie mam mało... No, nierówne dechy... Mniam!Ja miałam na początku takie wieszaki, sama sobie zrobiłam. Potem wymieniliśmy na takie sklepowe z pólka, na której mam kosz z czapkami, torbę na tańce, kask rowerowy. Jak dla mnie tamte ładniej wyglądały - wygrały względy praktyczne. Ale wspominam je miło... A niech partaczy ktoś tak samo potraktuje - może by zrozumieli o co chodzi, wrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arnikomelduje że nadrabiam forumowe zaległosci i stale jestem u Ciebie:)a co do wieszaków .. fajne sa a garderoby zazdraszczam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arnika a czemuż to do siebie nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Bo Pasiula smutno mi było... Nie mam głowy i wszystkie kłopoty znowu spadły mi na głowę....Wczoraj znowu byłam wzywana do MOPSU o tego dodatkowego nauczyciela... Iiii niestety... dostałam tylko połowę z tego co chciałam.... Byłam tak wściekła jak nie wiem...Dobrze, ze w ogóle mam usługi... A i jeszcze jedna rzecz spadła jak grom z jasnego nieba... i nie mogłam juz nerwowo wytrzymać.....Nooo ale nic to... Będzie dobrze.U Agnes dowiedziałam się , że VAT na rehabilitacje jest teraz 23%To znaczy, że za wszystko będziemy płacić o ten VAT drożej... czyli prawie 1/4 np wyjazdy czy rehabilitacji droższa będzie..Noooosz ku..estwo w biały dzień....Tak nie idzie uskładać, żeby raz w roku wyjechać... a potrzeby spore, a teraz to już będzie dopiero źle.... Dobiło mnie to wczoraj.... Muszę pomyśleć o swoim ogrodzie... i wierzcie mi, że nie mam nawet siły zdjęcia wrzucić... Aż mi wstyd... Po prostu złość, bezradność, bezsilność mnie dobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Emil wyciągnął mi dzisiaj zaproszenie - skierowanie na badania... - na JUTRO -... do PPP na badania... Kończy się I etap edukacji i musi przejść badania w Por. Psych. Ped..... Masakra dla mnie...Boję się jak nie wiem, bo już nie ma zajęć SI, bo nie jest napisane w orzeczeniu , że ma Zespół Aspergera, bo wtedy nie był jeszcze zdiagnozowany... Teraz mamy opinie os 3 różnych psychiatrów.... A co będzie jak będzie miał dobry dzień, jak nie pokaże co potrafi...Nie napiszą w orzeczeniu to nie będzie miał dodatkowych zajęć.. Tych , które są mu potrzebne.... SI, Biofeedback, Psycholog... A tyle to już szczyt marzeń.... Mam dość biegać za tymi wszystkimi świstkami, zaświadczeniami itd... MAM naprawdę DOŚĆ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arniczko przesyłam moc uścisków dla Ciebie. :hug:Dasz radę, musisz bo w tym pojebanym niestety kraju nic nie przychodzi łatwo i człowiek musi o wszystko walczyć,wręcz z gardła wyrywać. Szkoda że pensji nie podnieśli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arniczko pitulam dasz sobie radę, pokonasz wszystkie trudności - tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ja też pitulam znaczy sie My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arnika, oddychaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dzięki dziewczyny A jak Małgoś piszesz do mnie .. " Arnika Oddychaj " To nie wiem czemu, ale mnie się z porodówką kojarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Nawet nie chce mi się poszukać wszystkich jego orzeczeń i diagnozy... Jak mi się nie chce tam jutro jechać... Ale damy radę... Mam nadzieję.... Siedzę i czytam wątek ogrodowy i już mi się co nie co klaruje w głowie ogród i jak to ma mniej więcej wyglądać...Muszę przenieść to na papier... ojjj sporo przede mną... I jakie przekopania mnie czekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dzięki dziewczyny A jak Małgoś piszesz do mnie .. " Arnika Oddychaj " To nie wiem czemu, ale mnie się z porodówką kojarzy.. No widzisz, przez porody przeszlas to i przez to przejdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arnika dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Wiolcia będzie dobrze dacie radę a co do pokazania przez Emila co potrafi to przecież możesz Mu nieco "pomóc" na pewno wiesz jak Go wprawić w stan lekkiej euforii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Nooo najlepiej powiedzieć mu, że nie dostanie kasy... , albo coś obiecać i zmienić zdanie....nooo to jazda na całego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 no widzisz i tak trzymaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Arnika dasz radePrzeciez oni tez wiedza ze Asperger to ma tak, ze raz dziecko zachowuje sie jak zupelnie zdrowe a raz pokazuje pazurki.Ja chyba mialam niezle szczescie ze trafilam w Gliwicach do osrodka gdzie pyschologa pedagoga logopede ma na podstawie skierowania od lekarza pediatry a jak dziecko potrzebuje to ma i SI i inne dodatkowe zajecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts