wu 14.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no ważne że już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No i czas płynie.... I obiadek już zrobiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja nawet pomysłu na obiad nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja też nie lubię bardzo gotować. Oj nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 CoolibeerGdzie kupowałeś rury do centralnego odkurzacza? i do podłogówki?I w jakich cenach? Czy ktoś kupował w necie czy w hurtowni? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja lubię tylko siły nie mam gotować obiadu w okolicach 18 po całym dniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wusia, mam pomidorówkę i karczek na drugie chcesz trochę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 HELLO .. to nie gotujcie , zróbcie sałatkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Grafika — Obejmuje techniki pozwalające na powielanie rysunku na papierze lub tkaninie z uprzednio przygotowanej formy. (wp) jak to zrobić w ołówku Może coś pokręciłam... , ale nazywa się chyba to grafika warsztatowa... tak podrążę, bo Ty nic nie pokreciłaś , poprostu nie wiem skąd to się wzięło, ale w tej szkole, na rysunek piórkiem lub ołówkiem mówiło się grafika A grafika, (także warsztatowa) to druk, - takie pomieszanie terminów ps czasem nawet nauczyciele tak mówili, a ja ich bezczelnie poprawiałam a i jeszcze mam alergię jak ktoś mówi cwetr/swetr i chłopacy reszta mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ja nawet pomysłu na obiad nie mam to go kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 za Malką... http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Fixy/Pomysl-na-Zapiekanke-ziemniaczana-z-miesem-mielonym-41126-big.jpg http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ffffffffffffuuujjjjjjjjjjjjjjj, ja żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 niemożliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Grafika — Obejmuje techniki pozwalające na powielanie rysunku na papierze lub tkaninie z uprzednio przygotowanej formy. (wp) jak to zrobić w ołówku Może coś pokręciłam... , ale nazywa się chyba to grafika warsztatowa... tak podrążę, bo Ty nic nie pokreciłaś , poprostu nie wiem skąd to się wzięło, ale w tej szkole, na rysunek piórkiem lub ołówkiem mówiło się grafika A grafika, (także warsztatowa) to druk, - takie pomieszanie terminów ps czasem nawet nauczyciele tak mówili, a ja ich bezczelnie poprawiałam a i jeszcze mam alergię jak ktoś mówi cwetr/swetr i chłopacy reszta mi nie przeszkadza Chyba nie powiedziałam ,,chłopacy, czy cweter" Nie pamiętam.... OK może to i nie jest grafika..., ale i tak bardzo ładnie rysuje w ołówku i tuszu, czy też czarny cienkopis. On też głośno wyrażał swoje opinie... za głośno, bo był słyszany, a nie słuchany. Swoją drogą dziwna szkoła, oj dziwna A teraz siedzi nad tryptykiem słoneczników. Może ludzie z niego będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 za Malką... http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Fixy/Pomysl-na-Zapiekanke-ziemniaczana-z-miesem-mielonym-41126-big.jpg http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif To nie jest dobre... Dobre są duszaczki, takie na ognisku mniaaaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dario szkoda że tak późno wróciłam bo się na pyszotkę nie załapałam a ponieważ wróciłam wpół ósmej do domu to w ramach obiadu odsmażyłam kiełbaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ... dobry wieczór... oblotkę kontrolną robię rzeczoznawca był - więc chyba idzie ku dobermu co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ... dobry wieczór... oblotkę kontrolną robię rzeczoznawca był - więc chyba idzie ku dobermu co? No Nituś ku dobremu... Ale nie wiem kiedy??? I trzeba naprawić i może sprzedać? Nie dlatego, że drzwi do wymiany, ale, że kasa potrzebna na budowę A rzeczoznawca się aż zdziwił, jak zobaczył przebieg..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wpadłam sie przywitać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts