markoto 19.01.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 wiesz co z takim znajomym to fajnie, powie ci jakie robisz bledy i nad czym masz popracowac i reszte juz cwiczysz samaa gdzie w Austrii on pracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie wiem... to zależy gdzie go wyślą, gdzie ma grupę... Zwykle z Rosjanami pracuje... Pracuje u Walterchofera... z tego co kojarzę.... A czy dobrze mieć takiego znajomego... Nie wiem... Bo mnie nie uczył... on tylko z Emilem jeździł, my z mężem gdzieś indziej sami śmigaliśmy... Ale wspólne imprezy to całkiem fajne bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Hej,wpadłam zobaczyć co sychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 cze Wioluś jak pszczółka na gazie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witaj Arnika ...ja na te narty wybieram sie w okolice Nowego Sącza. to gdzieś blisko Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Dziewczyny Wusia nareszcie jesteś Odpoczęłaś? Pszczółka już na gazie... Kokardy dalej niet Dzwonić i opieprzyć mojego męża.... Autko jeździ tak jak na benzynie, żadnej różnicy nie widzę... Moc taka sama, zwinność i przyśpieszenie, przynajmniej na tych dwóch pierwszych biegach....... Kala jak jedziesz jedynką ( E75) , to nie ma bata jedziesz koło mnie. Masz 600km do NS i 8godz 40 min drogi.... To po 6,5 godzinach i przejechaniu ~ 414km masz przystanek u mnie. Wiesz do mnie zawsze po drodze Wiec zapraszam na kawkę Od wczoraj jest u nas Teściowa... więc dostęp do neta ograniczony przez jej wczesne chodzenie spać... A ja jej bym klikała w klawiaturę... Muszę coś innego wymyślić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Dziewczyny Wusia nareszcie jesteś Odpoczęłaś? Pszczółka już na gazie... Kokardy dalej niet Dzwonić i opieprzyć mojego męża.... Autko jeździ tak jak na benzynie, żadnej różnicy nie widzę... Moc taka sama, zwinność i przyśpieszenie, przynajmniej na tych dwóch pierwszych biegach....... Kala jak jedziesz jedynką ( E75) , to nie ma bata jedziesz koło mnie. Masz 600km do NS i 8godz 40 min drogi.... To po 6,5 godzinach i przejechaniu ~ 414km masz przystanek u mnie. Wiesz do mnie zawsze po drodze Wiec zapraszam na kawkę Od wczoraj jest u nas Teściowa... więc dostęp do neta ograniczony przez jej wczesne chodzenie spać... A ja jej bym klikała w klawiaturę... Muszę coś innego wymyślić.... ale mi dałas zagadkę .....po przejechaniu 414 km.....hmmm.......zaczynam kombinować gdzie to może być??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kombinuj Dziewczyno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kombinuj Dziewczyno..... Dąbrowa Górnicza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 albo Sosnowiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Moja Inka wczoraj.... http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTrk1D7E7QI/AAAAAAAACJw/M-jP6uG1ylg/s640/DSC07403.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Wioluś Inka to śliczna dziewczynka, ale co to jest pszczółka? domyślam, że że nie owad, skoro nie na miodzie jedzie tylko na gazie albo benzynie... ale może zdradzisz więcej szczegółów bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Elenka prawie kilkadziesiąt postów wcześniej było jak mi turbolot umarł na wszystko. Jest jak najbardziej do naprawy... ale... Jest juz leciwy, choć bez rdzy, i wartość auta przekroczyłaby naprawa. A, że miałam zmieniać auto latem, a turbolot umarł teraz i znajomy przywiózł akurat prawie nowy mały czarny turbolocik z przebiegiem 13 000km więc go kupiliśmy i przerobiłam jeszcze na gaz, żeby jeszcze taniej jeździć.... ma wspomaganie, klimatyzację, poduszki powietrzne, z przodu elektryczne szyby, jest to czarna perła i co najbardziej zabawne ma czujniki cofania w 3,5m autku w 6-cio metrowym nie miałam Aaaa mąż powiedział, że kokarda będzie jak będzie miał wszystko co potrzebne jest w iskierce poczekamy zobaczymy.... A Inka to taki pieszczoch i tak jest za mną, że mnie na krok nie chce opuścić... wszędzie ze mną jeździ.... A jak mnie pilnuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Widać stary turbolot zasłużył już na odpoczynek ale super, że masz już nowe jak przeczytałam, że pieszczotliwie nazywasz go pszczółką, to mi się przypomniało, że mąż kiedyś miał starego, poczciwego punciaka i nazywał biedroneczką pomiziaj Inkę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Spodobał mi się taki żyrandol.... http://direct.tesco.com/pi/Enlarge/4/AW10208-1504TPS753448.jpg I wygrałam aukcje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 fajny, a gdzie zawiśnie - w salonie???? a zapomniałam - Ineczka słodziuchna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Niieeeee, salon będzie miał takie świeczkowe... czarne... Albo biuro/gościnny, albo przedpokój... Bardzo mi się spodobał... ciekawa jestem po ile takie żyrandole w ogóle są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A Ty ile dalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts