Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem... to zależy gdzie go wyślą, gdzie ma grupę... Zwykle z Rosjanami pracuje... Pracuje u Walterchofera... z tego co kojarzę....

A czy dobrze mieć takiego znajomego... Nie wiem... Bo mnie nie uczył... on tylko z Emilem jeździł, my z mężem gdzieś indziej sami śmigaliśmy... Ale wspólne imprezy to całkiem fajne bywają :)

Cześć Dziewczyny :)

Wusia nareszcie jesteś :) Odpoczęłaś?

Pszczółka już na gazie... Kokardy dalej niet :(

Dzwonić i opieprzyć mojego męża....

Autko jeździ tak jak na benzynie, żadnej różnicy nie widzę... Moc taka sama, zwinność i przyśpieszenie, przynajmniej na tych dwóch pierwszych biegach.......

Kala jak jedziesz jedynką ( E75) , to nie ma bata jedziesz koło mnie. Masz 600km do NS i 8godz 40 min drogi....

To po 6,5 godzinach i przejechaniu ~ 414km masz przystanek u mnie.

Wiesz do mnie zawsze po drodze :) Wiec zapraszam na kawkę :)

Od wczoraj jest u nas Teściowa... więc dostęp do neta ograniczony przez jej wczesne chodzenie spać... A ja jej bym klikała w klawiaturę... :(

Muszę coś innego wymyślić....

Cześć Dziewczyny :)

Wusia nareszcie jesteś :) Odpoczęłaś?

Pszczółka już na gazie... Kokardy dalej niet :(

Dzwonić i opieprzyć mojego męża....

Autko jeździ tak jak na benzynie, żadnej różnicy nie widzę... Moc taka sama, zwinność i przyśpieszenie, przynajmniej na tych dwóch pierwszych biegach.......

Kala jak jedziesz jedynką ( E75) , to nie ma bata jedziesz koło mnie. Masz 600km do NS i 8godz 40 min drogi....

To po 6,5 godzinach i przejechaniu ~ 414km masz przystanek u mnie.

Wiesz do mnie zawsze po drodze :) Wiec zapraszam na kawkę :)

Od wczoraj jest u nas Teściowa... więc dostęp do neta ograniczony przez jej wczesne chodzenie spać... A ja jej bym klikała w klawiaturę... :(

Muszę coś innego wymyślić....

ale mi dałas zagadkę ;)

.....po przejechaniu 414 km.....hmmm.......zaczynam kombinować gdzie to może być??:):):)

Elenka prawie kilkadziesiąt postów wcześniej było jak mi turbolot umarł na wszystko. Jest jak najbardziej do naprawy... ale... Jest juz leciwy, choć bez rdzy, i wartość auta przekroczyłaby naprawa. A, że miałam zmieniać auto latem, a turbolot umarł teraz i znajomy przywiózł akurat prawie nowy mały czarny turbolocik z przebiegiem 13 000km więc go kupiliśmy i przerobiłam jeszcze na gaz, żeby jeszcze taniej jeździć.... ma wspomaganie, klimatyzację, poduszki powietrzne, z przodu elektryczne szyby, jest to czarna perła i co najbardziej zabawne ma czujniki cofania w 3,5m autku :lol2: w 6-cio metrowym nie miałam :lol:

Aaaa mąż powiedział, że kokarda będzie jak będzie miał wszystko co potrzebne jest w iskierce ;) poczekamy zobaczymy....

A Inka to taki pieszczoch i tak jest za mną, że mnie na krok nie chce opuścić... wszędzie ze mną jeździ.... A jak mnie pilnuje....