malgos2 23.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A jej w ta dupke wygolona nie zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie skarżyła się nigdy ... Pinki też nigdy się nie skarżył... A jak co to mam ubranko w wiatrołapie... Ale one tak szybciutko biegają, że nie jest im zimno... Aaaaa i godzinami nie chodzą na spacerki... Tylko siku... co u suk to bardzo szybka sprawa.. ja byłam zdziwiona, chodziłam z nią, chodziłam a ona drugi raz nie sika... no i coś jeszcze czasami... i juz może być po spacerze zimą... chyba, że biega za śniegiem... Jak zrobiło się ciepło i na działce pokazała się trawka to Inka dostawała głupawki i biegała jak nie wiem... A w domu to ma wybieg i biega ile chce.. więc spacerki nie są konieczne... Co innego było w blokach... troszkę psia musiała pochodzić sobie po dworku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Małgoś... i to jest wzorzec rasy.. te psy tak się obcina... Można ciąć jak się chce , i nawet na krótko obciąć ( Pinkiego obcinałam na krótko zawsze latem , bo mu było bardzo gorąco.. , a mnie się nie chciało czesać....), ale Inka będzie miała na razie długie włosy... Nie będę jej obcinać.... spotkało by się z wielkim oburzeniem rodziny.... czyli męża i Emila.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Inka uwielbia śnieg.... http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyOZS3IDOI/AAAAAAAACKw/wMJPsGZX7VU/s640/DSC07246.JPG http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyOLNawupI/AAAAAAAACKs/oBphcjI-oxA/s640/DSC07241.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyN6YjlYuI/AAAAAAAACKo/G5Cq8mYR8cs/s640/DSC07227.JPG Przynajmniej mam pomoc w odśnieżaniu.... piękna jest !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Małgoś... i to jest wzorzec rasy.. te psy tak się obcina... Można ciąć jak się chce , i nawet na krótko obciąć ( Pinkiego obcinałam na krótko zawsze latem , bo mu było bardzo gorąco.. , a mnie się nie chciało czesać....), ale Inka będzie miała na razie długie włosy... Nie będę jej obcinać.... spotkało by się z wielkim oburzeniem rodziny.... czyli męża i Emila.... chyba całe forum by się oburzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ten pyszczek w sniegu i te kokardki boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nooo jest słodka jak niewiem Całe forum powiadasz Elenka.... A wiesz ile to czesania jest... teraz zmienia włos ze szczenięcego na dorosły i kołtuni mi się troszkę... ale nie ma zmiłuj się.... A ostrzyżony Lwi Piesek to taka sportowa wersja Lewka. Ja lubiłam ostrzyżonego z całej długości włosy Pinkiego... O ile mu buło lżej i o ile ja miałam łatwiej z czesaniem.... Nooo ale ka by nie było to jest INVICTO PRINCESA Alwaro ( tak ma w rodowodzie, co oznacza Niepokonana Księżniczka... ja dodaje jeszcze, że ze wsi ) , no i jak tu księżniczkę ogolić?????? Pepe pyszczek w śniegu jest cudny... jak były roztopy to był w błocie Ona wszystkiego jest ciekawa.... Nawet sama w las poszła... Pinki z drogi w las nigdy nie poszedł... a ona wyczaiła tam jedzenie dla sarenek co to je zimą dokarmiamy i dalej w las podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.01.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Lwiczka słodziutka, nie można zaprzeczyć! A jeszcze przez wszystkich ubóstwiana, dobrze jej z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nooo jest słodka jak niewiem Całe forum powiadasz Elenka.... A wiesz ile to czesania jest... teraz zmienia włos ze szczenięcego na dorosły i kołtuni mi się troszkę... ale nie ma zmiłuj się.... A ostrzyżony Lwi Piesek to taka sportowa wersja Lewka. Ja lubiłam ostrzyżonego z całej długości włosy Pinkiego... O ile mu buło lżej i o ile ja miałam łatwiej z czesaniem.... Nooo ale ka by nie było to jest INVICTO PRINCESA Alwaro ( tak ma w rodowodzie, co oznacza Niepokonana Księżniczka... ja dodaje jeszcze, że ze wsi ) , no i jak tu księżniczkę ogolić?????? Pepe pyszczek w śniegu jest cudny... jak były roztopy to był w błocie Ona wszystkiego jest ciekawa.... Nawet sama w las poszła... Pinki z drogi w las nigdy nie poszedł... a ona wyczaiła tam jedzenie dla sarenek co to je zimą dokarmiamy i dalej w las podjadać Kochana, to byłby normalnie książęcy afront Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kochana, to byłby normalnie książęcy afront Albo sportowo wiejska frzurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Lwiczka słodziutka, nie można zaprzeczyć! A jeszcze przez wszystkich ubóstwiana, dobrze jej z Wami! Ojjj i to jeszcze jak.... A jakie mamy rozmiękczenie mózgu... choć staram zachować zdrowy rozsądek i mocno stąpać po ziemi.... Właśnie dobijała się do mnie abym ją wzięła na kolana jak siedzę przy kompie... - nie uległam, to położyła się pod nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 W piątek jadę z Emilem do hodowczyni pokazać ją i zobaczyć się z Kariną.... Ciekawe jak zareaguje... I czy będzie chciała z nami wracać???Może pomyśli, że była tylko na wakacjach..... Zobaczy swoje ciotki, babcie, mamę i kuzynki... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Żeby się nie zgubiło...http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=75953&p=24&p=25&p=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Żeby się nie zgubiło... http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=75953&p=24&p=25&p=0 a co konkretnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Muszę kiedyś kupić do kuchni dwa żyrandole, i do salonu. Do salonu jakieś ciemne, proste świeczniki. Na tej syronce znalazłam kilka, które mnie się spodobały.Miałam też namiar na żyrandol świecznik od dziewczyn....Ale i tak dzisiaj nie kupuję.... Muszę pooglądać.Najpierw karnisze i jakieś szmatki trzeba kupić.... Jeśli możecie to kliknijcie w ten link jak jesteście za zniesieniem 23% vatu na rehabilitacje dla dzieci..." Popieram petycję, jestem za..."http://www.petycje.pl/petycja/6383/sprzeciw_w_sprawie_wprowadzenia_23procent_podatku_vat_na_turnusy_rehabilitacyjne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jestesmy za tylko ja nie wiem, co te petycje daja tak naprawde. Czy to nie jest tylko kolekcjonowanie naszych danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Już spora liczba ludzi podpisała się pod petycja. Z danych podajesz maila do weryfikacji, imię i nazwisko i skąd jesteś. Możesz podać województwo, i same imię, albo jakiś pseudonim.... Nie wiem .... Chodzi o to aby było jak najwięcej ludzi podpisanych w tej petycji. Aby nasz rząd zobaczył, ze jest wcale nie mała grupa ludzi, którym się to nie podoba.Juz raz była podobna akcja o zniesienie progów dochodowych, dla matek wychowujących niepełnosprawne dzieci.... Po protestach pod Belwederem pomogło...Może i teraz pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja też wierzę, że pomoże i dla tego klikam:) w grupie siła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja też kliknęłam - jakaś weryfikacja być musi, bo inaczej będzie jak z podpisami na liście Begerowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts