Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie skarżyła się nigdy ... Pinki też nigdy się nie skarżył... A jak co to mam ubranko w wiatrołapie... Ale one tak szybciutko biegają, że nie jest im zimno... Aaaaa i godzinami nie chodzą na spacerki... Tylko siku... co u suk to bardzo szybka sprawa.. ja byłam zdziwiona, chodziłam z nią, chodziłam a ona drugi raz nie sika... no i coś jeszcze czasami... i juz może być po spacerze zimą... chyba, że biega za śniegiem... Jak zrobiło się ciepło i na działce pokazała się trawka to Inka dostawała głupawki i biegała jak nie wiem... A w domu to ma wybieg i biega ile chce.. więc spacerki nie są konieczne... Co innego było w blokach... troszkę psia musiała pochodzić sobie po dworku....

Małgoś... i to jest wzorzec rasy.. te psy tak się obcina... Można ciąć jak się chce , i nawet na krótko obciąć ( Pinkiego obcinałam na krótko zawsze latem , bo mu było bardzo gorąco.. , a mnie się nie chciało czesać....), ale Inka będzie miała na razie długie włosy... Nie będę jej obcinać.... spotkało by się z wielkim oburzeniem rodziny.... czyli męża i Emila....

Inka uwielbia śnieg....

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyOZS3IDOI/AAAAAAAACKw/wMJPsGZX7VU/s640/DSC07246.JPG

http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyOLNawupI/AAAAAAAACKs/oBphcjI-oxA/s640/DSC07241.JPG

http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TTyN6YjlYuI/AAAAAAAACKo/G5Cq8mYR8cs/s640/DSC07227.JPG

Przynajmniej mam pomoc w odśnieżaniu....:lol:

piękna jest !!! :):):)

Małgoś... i to jest wzorzec rasy.. te psy tak się obcina... Można ciąć jak się chce , i nawet na krótko obciąć ( Pinkiego obcinałam na krótko zawsze latem , bo mu było bardzo gorąco.. , a mnie się nie chciało czesać....), ale Inka będzie miała na razie długie włosy... Nie będę jej obcinać.... spotkało by się z wielkim oburzeniem rodziny.... czyli męża i Emila....

chyba całe forum by się oburzyło ;)

Nooo jest słodka jak niewiem :)

Całe forum powiadasz Elenka.... A wiesz ile to czesania jest... teraz zmienia włos ze szczenięcego na dorosły i kołtuni mi się troszkę... ale nie ma zmiłuj się....

A ostrzyżony Lwi Piesek to taka sportowa wersja Lewka. Ja lubiłam ostrzyżonego z całej długości włosy Pinkiego... O ile mu buło lżej i o ile ja miałam łatwiej z czesaniem....

Nooo ale ka by nie było to jest INVICTO PRINCESA Alwaro ( tak ma w rodowodzie, co oznacza Niepokonana Księżniczka... ja dodaje jeszcze, że ze wsi :lol: ) , no i jak tu księżniczkę ogolić??????

Pepe pyszczek w śniegu jest cudny... jak były roztopy to był w błocie :lol:

Ona wszystkiego jest ciekawa.... Nawet sama w las poszła... Pinki z drogi w las nigdy nie poszedł... a ona wyczaiła tam jedzenie dla sarenek co to je zimą dokarmiamy i dalej w las podjadać :lol:

Nooo jest słodka jak niewiem :)

Całe forum powiadasz Elenka.... A wiesz ile to czesania jest... teraz zmienia włos ze szczenięcego na dorosły i kołtuni mi się troszkę... ale nie ma zmiłuj się....

A ostrzyżony Lwi Piesek to taka sportowa wersja Lewka. Ja lubiłam ostrzyżonego z całej długości włosy Pinkiego... O ile mu buło lżej i o ile ja miałam łatwiej z czesaniem....

Nooo ale ka by nie było to jest INVICTO PRINCESA Alwaro ( tak ma w rodowodzie, co oznacza Niepokonana Księżniczka... ja dodaje jeszcze, że ze wsi :lol: ) , no i jak tu księżniczkę ogolić??????

Pepe pyszczek w śniegu jest cudny... jak były roztopy to był w błocie :lol:

Ona wszystkiego jest ciekawa.... Nawet sama w las poszła... Pinki z drogi w las nigdy nie poszedł... a ona wyczaiła tam jedzenie dla sarenek co to je zimą dokarmiamy i dalej w las podjadać :lol:

Kochana, to byłby normalnie książęcy afront ;)

Lwiczka słodziutka, nie można zaprzeczyć! A jeszcze przez wszystkich ubóstwiana, dobrze jej z Wami! :)

Ojjj i to jeszcze jak....

A jakie mamy rozmiękczenie mózgu... choć staram zachować zdrowy rozsądek i mocno stąpać po ziemi....

Właśnie dobijała się do mnie abym ją wzięła na kolana jak siedzę przy kompie... - nie uległam, to położyła się pod nogami...

Muszę kiedyś kupić do kuchni dwa żyrandole, i do salonu. Do salonu jakieś ciemne, proste świeczniki. Na tej syronce znalazłam kilka, które mnie się spodobały.

Miałam też namiar na żyrandol świecznik od dziewczyn....

Ale i tak dzisiaj nie kupuję.... Muszę pooglądać.

Najpierw karnisze i jakieś szmatki trzeba kupić....

Jeśli możecie to kliknijcie w ten link jak jesteście za zniesieniem 23% vatu na rehabilitacje dla dzieci...

" Popieram petycję, jestem za..."

http://www.petycje.pl/petycja/6383/sprzeciw_w_sprawie_wprowadzenia_23procent_podatku_vat_na_turnusy_rehabilitacyjne.html

Już spora liczba ludzi podpisała się pod petycja. Z danych podajesz maila do weryfikacji, imię i nazwisko i skąd jesteś. Możesz podać województwo, i same imię, albo jakiś pseudonim....

Nie wiem .... Chodzi o to aby było jak najwięcej ludzi podpisanych w tej petycji.

Aby nasz rząd zobaczył, ze jest wcale nie mała grupa ludzi, którym się to nie podoba.

Juz raz była podobna akcja o zniesienie progów dochodowych, dla matek wychowujących niepełnosprawne dzieci.... Po protestach pod Belwederem pomogło...

Może i teraz pomoże....