pasie 25.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja w to wierzę bo kiedyś Efilko też coś wrzuciła i pod petycją byli podpisani dwaj lekarze, których dobrze znam, jeden to przyjaciel moich rodziców i rozmawiałam z nim na ten temat, powiedział, że jak najbardziej popierać - oni potem do ministerstwa z tymi głosami jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No tak , to prawda.....A przecież nie podajesz pesel, nip, adresu zamieszkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Sie wpisałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No tak , to prawda..... A przecież nie podajesz pesel, nip, adresu zamieszkania.... no więc tym bardziej jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Witaj! wpadam z rewizytą! super domek! no i zazdroszczę już tego wykańczania przed nami jeszcze dłuuuuga droga... smutno mi się zrobiło jka przeczytałam o twoim piesku...ja tez swojego straciłam pół roku temu...rozpacz była wielka...teraz w naszych sercach zagościł kolejny czworonóg nie potrafiłabym już chyba żyć bez sierściucha przy boku jak noga Emilka? Edytowane 29 Stycznia 2011 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witaj Noga Emila już dobrze.... Kłóci się z nami kiedy na narty możemy jechać... A ten sezon możemy sobie odpuścić.... Już też mamy innego psiaczka... To Inka , suczka też tej samej rasy... gdzieś w komentarzach są jej zdjęcia.... kochamy ją bardzo i pozwalamy na więcej niż Pinkusiowi... Aż trudno w to uwierzyć... Ale tak jest. Przed wczoraj oddaliśmy za symboliczną kwotę turbolota... Szkoda go było... ale poszedł. My nie mamy czasu aby go naprawiać i żadnej gwarancji, że jak naprawię to dobrze sprzedam. Udowodniłam mężowi, że turbolot był większy na szerokość od iskierki... Jakoś tak bardzo ciasnawo jest w tym autku. Na gazie pomykam, ale jakoś baaaardzo dużo mi pali to auto jak na tak mały samochodzik i moc.... Muszą mechaniki pogłówkować nad nim bo wielkie moje wcześniejsze podobnie paliło ropy jak ten pierdek teraz benzyny. Gazu oczywiście też relatywnie pali więcej od benzyny, pomimo iż jest to sekwencja i to jakiejś czwartej generacji.... Nooo nic nie kumam... ale będą grzebać pod maska. Nooo i brakuje mi w tym jeżdzidełku duszy... Niby fajnie, ale jakoś tak baaardzo wolno. Ja najszybciej jechałam 120km/h, mąż koło 140... ale chyba wiatr go popychał. Jako miejski autko to jest OK, ale tak w traski... to chyba tylko z Miśkiem mogę w Polską jechać.... Byłam w piątek u hodowczyni pokazać Iknę i porozmawiać... Myślałam , że będzie chciała zostać... a tu nie. Pilnowała mnie cały czas, siedziała na kolanach, i do wyjścia pierwsza stanęła i piszczała, żeby czasami jej nie zostawić... Aż Karina się śmiała z niej ... To było dla mnie sporym zaskoczeniem, bo myślałam, że może będzie chciała zostać z psiakami.... Czyli dobrze jej u nas. Noooo kto by ją nosił na rękach i pieścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 I kto by ja karmil tak dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiolcia czemu narzekasz jak wszyscy kochają jak psa dobrze traktujesz to nikt tak kochał nie będzie jak psiak to co się dziwisz że wracać nie chciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiolcia czemu narzekasz jak wszyscy kochają jak psa dobrze traktujesz to nikt tak kochał nie będzie jak psiak to co się dziwisz że wracać nie chciała Ale Ona wracać chciała!!!!!!!!!! i to pierwsza była przy drzwiach i piszczała cobym jej czasami nie zostawiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nie chciala wracac tam skad przyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Małgoś słusznie zauważyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wunia kiedy jej tam dobrze było. Nigdy nie była sama, zawsze była z mamą, siostrą babcią i innymi koleżankami i kolegami.Hasała po parku z psiakami, zawsze zadbana jak z żurnala, wyprana wyczesana, i kochana. Hodowczyni to mogła i pewnie na głowie spać.... A u nas czasami musi być sama bo jak jadę sprawy pozałatwiać to zostaje, ale nosić przytulać to ona się lubi jak diabli.....Emil jej czasami dokucza, starszak też czasem się z nią przedrzeźnia... i tak myślałam, że jak zobaczy rodzinny dom to będzie chciała zostać... I tego się szczerze bałam, bo nie było jej tam dwa miesiące.... A tu niespodzianka.... Jak pobrykała z psiakami to zaraz koło mnie leżała, przytulała się i piszczała przy wyjściu pierwsza przy drzwiach.... , żeby czasami o niej nie zapomnieć...Noooo zadowolona byłam, nie powiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.02.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 widać piesek pokochał Cię całym swym serduchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 tez jestem za petycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dotarłam wreszcie turbolot poszedł w obce łapy ......znam ból rozstania z brumem, dasz radę przyzwyczaisz się do zmiany, jeteś dobrym kierowcą szybko okiełznasz nową bestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dotarłam wreszcie turbolot poszedł w obce łapy ......znam ból rozstania z brumem, dasz radę przyzwyczaisz się do zmiany, jeteś dobrym kierowcą szybko okiełznasz nową bestię Ja dobry kierowca???? To nie bestia Malcia... to mała i wolna jak dla mnie iskierka..... A czy w dobre ręce... ??????? Nooo w sumie poszedł za nowy akumulator, miał bak benzyny i OC na pół roku... I to nie pokryło np. benzyny w całości co gościu dostał... Ale nie zalega mi już w garażu... Nie muszę biegać za częściami i nie muszę biegać do mechanika.... Cze Pepe i MSdrakula Psie nas kocha a my ją Pepe podpisuj, podpisuj proszę To nie bezpośrednio dla mnie ale Emil też korzysta raz w roku z turnusów.... więc i nas podwyżka czeka o 23% Niestety... jak zawsze oni mam dobrze nie zrobią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a a propos vatu - własnie dostałam pisemko, ze mam dopłacic do kursu pokaźną sumkę Kur...wa.... uczyć się każą, a ceny szkoleń są absurdalne, plus do tego jeszcze 23 % - kogo będzie na to stać? albo poziom nauczania spadnie, wtedy po h robić taki kurs...no ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Noooo ja mam szczescie, ze jezykowe jeszcze nie podpadly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jest jeszcze jedno wyjście , szkolić sie tylko w akredytowanych placówkach choc u nas takich jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Arnika... Ty coś kiedyś mówiłas o jakimś składzie kamienia.... co tam brałas - granit może i gdzie to jest ... a przede wszystkim jak z transportem stantąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts