Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Nitka kupowałam granit na parapety zewnętrzne w Strzegomiu. Ceny biły na łeb te co są u nas, a juz nie mówię o tych Warszawskich. My pojechaliśmy na wycieczkę dwa razy... Raz pooglądać i wybrać kamień, drugi raz odebrać. Dobrze, że mąż ma spore autko to daliśmy radę. Myślę, że jest możliwość przewiezienia na palecie przez firmę kurierską. Mnie lepiej wyszło się przejechać choć nie mały bo 250km odcinek w jedną stronę.

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupowałam tutaj http://www.litos.com.pl/ ale widzę, że nie mają pokazanej swojej oferty....

Bardzo fajny kierownik z nami rozmawiał.... Ja jestem zadowolona. Mają granity i marmury z całego świata.

Są też inne zakłady obróbki kamieni.

Jak pojedziesz to szukaj zakładów z dużymi dźwigami i maszynami... To oni tną i obrabiają kamień. Nie trudno ich namierzyć....

My nie mieliśmy konkretnego adresu tylko w ciemno... szukałam patrzyłam to co mi się podoba, zamówiłam i kupiłam....

Zobacz jeszcze....:

http://www.granit-strzegom.com.pl/osiagniecia.html

http://www.nagrobki-czyczerski.com.pl/materialy.htm

http://www.wozniak.comweb.pl/granity/granity.php ( tu raczej same nagrobki, ale pokazane fajne są granity... )

I kilkadziesiąt innych zakładów, ale nie mam namiarów. Najlepsza jest niestety wycieczka....

Dziewczyny i zaglądający czasem Chłopaki :)

Proszę o 1% dla Emila, jeśli nie macie komu go przekazać.

Tu podaję nr KRS Fundacji :

Proszę Podaruj 1% podatku Emilowi

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

KRS 0000037904

Koniecznie trzeba wpisać w pozycji 128 - " Informacje uzupełniające" - Kosałka Emil nr. 2986 -Leczenie i rehabilitacja

W innym przypadku jak nie będzie wskazanego dziecka to wpłynie do wspólnego worka fundacji....

Ponieważ środki z 1% wpływają dopiero pod koniec roku, i niestety nie mam informacji od kogo to już teraz chciałabym

Wszystkim Darczyńcom serdecznie podziękować.

Liczy się każda złotówka. A mnie cieszy nawet kilkadziesiąt groszy oddane dla Emila, bo wiem, że Ktoś zadał sobie trud :)

Środki zebrane z 1% zawsze przeznaczam na turnus rehabilitacyjny:)

Dziękuję :)

Edytowane przez Arnika

Hej Pasiulka:)

Dobry. Przespałam się po południ, bo wczoraj za boga nie mogłam spać....

A miałam takie plany, że zrobię kipisz u Emila w pokoju... bo wszystko jest mu potrzebne, niezbędne i konieczne. Każdy śmieć, czy pudełko. Powiedział, żebym mu kupiła pudła w Ikea to będzie ładnie.... Za niedługo w jego pokoju będzie wyglądało jak u kloszardów.... ale niestety usnęłam i jak wstałam to za niedługo młody poszedł spać. Teraz mam wolne wiec klikam....

Jeeeesu... jak fajnie, że ktoś tu zagląda :)

ja jak mam chwilę to zaglądam :)

a moja Zu dziś ju po 20-tej poszła spać i sie cieszyłam,że tyyyyyyle wieczoru do klikania ale niestety Starszy mnie na powtórzenie do kalsówki z angielskiego naciągnął a teraz chyba sama się położę bo zaczynam się przestawiać na porę letnią;) i mam zamiar kłaść się wcześniej spać i wcześniej wstawać:yes:

Noooo ja tez ostatnio stwierdzilam, ze jak wstaje o 9 rano, to mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle dnia przed soba. :D Ale caly dzien jestem zaspana... :rolleyes:

Ja wstaję przed siódmą.... i też jestem zaspana....

Ile Zu ma latek? Przecież Ona się dopiero urodziła.... a juz przedszkole... Za niedługo komunia, studniówka i tyle miałaś z dzieci...

Jesuuu jak ten czas zapiernicza.....