Arnika 02.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 podpisałam petycję ktoś tam dzisiaj w komentarzach napisał, że ministerstwo zdrowia rozważa jednak cofnięcie tego vatu, więc trzymam kciuki, aby tak się stało turbolota oddałaś ale masz nową iskierkę i na pewno się do niej przyzwyczaisz. Mam... ale jest mniejsza Węższa i mniejszy bagażnik Turbolot był jednak spory.... Przyzwyczaję sie... Już mi się dobrze śmiga po mieście... I najwarzniejsze, że na gazie Co mnie neizmiernie bawi podjeżdżanie na stacje i ... Proszę do pełna.... za 60zł :rotfl: Normalnie rozpusta..... Podpisujcie dziewczyny petycję za siebie i swoich mężów i rodziców... A co.... Niech wiedzą, że naród wcale taki głupi nie jest i też sie nie zgadza.... powiem tak... dali nam 1% a zabrali 23%.... normalnie kradzież zgodna z ustawą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja wstaję przed siódmą.... i też jestem zaspana.... Ile Zu ma latek? Przecież Ona się dopiero urodziła.... a juz przedszkole... Za niedługo komunia, studniówka i tyle miałaś z dzieci... Jesuuu jak ten czas zapiernicza..... Zulina w maju skończy 3 strasznie ten czas leci to prawda ..... chyba za jakiś czas muszę pomyśleć o trzecim potomku (ja myślę cały czas;) ale małż jak na razie protestuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak bylam mala i chcialam miec rodzenstwo to mowilam mamie, zeby sie nie pytala taty i sama sobie wziela to nasionko, co on ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pasie... nie wiesz jak się to robi....??????? Zamknij oczy tylko... A jak zapyta się mąż a skąd, a jak... to powiesz, że Ty nic nie widziałaś bo miałaś zamknięte oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak bylam mala i chcialam miec rodzenstwo to mowilam mamie, zeby sie nie pytala taty i sama sobie wziela to nasionko, co on ma. No i wzięła..., wzięła?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak bylam mala i chcialam miec rodzenstwo to mowilam mamie, zeby sie nie pytala taty i sama sobie wziela to nasionko, co on ma. jak ja się cieszę,że moje Młode nie ma takich szalonych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No i wzięła..., wzięła?????????? Wziela, wziela, ale stracila kilka ciaz, stad jak wiesz jestem jedynaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jadę dzisiaj do fryzjera... ciekawe co zrobią mi na głowie... Zazwyczaj fajnie obcinają. Nooo muszę się zrobić na bóstwo , bo mąż zaprosił mnie na bal karnawałowy...Cokolwiek to znaczy wybywam w sobotę, tylko muszę sie ładnie ubrać i zrobić siebie o dziesieć lat młodszą.... W tym celu postanowiłam odwiedzić Sephore ...W ostatnim długim czasie zaglądałam tylko do Castoramy... ciekawe czy znajdę coś dla siebie w drogerii... W Casto byłam raczej biegła co i gdzie kupić, poszukać... drogerię omijałam wieeeelkim łukiem.... Mam nadzieję, że panie sprzedające malowidła będą wiedziały co i gdzie, i co mnie będzie pasowało. Ja się na tym nie znam... i chyba tak już pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Arnika ile km robisz na pelnym gazowym baku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ~ 250km... ale jest jeszcze przed wymianą filtrów, oleju i przed wszelkimi regulacjami. Po pierwszym tankowaniu wyszło mi, że pali mi gazu koło 9 litrów... przeraziłam się, ale też jeździliśmy jak szaleni dając iskierce nieźle w pedał.... Po drugim tankowaniu wyszło mi, że pali około 8 litrów... Ale też nadal przed przeglądem. Trzeba dodać, że u mnie nie zmieściła się duża butla ( jest w kole zapasowym), tylko taka na ok. 30 litrów a szkoda. No przecież to i tak jest małe autko. I tak codziennie robię jakieś 50-100km , w zależności ile mam spraw do załatwienia. Ale i po południu mąż nie jeździ już swoim dużym, tylko bierze iskierkę.... Czyli wychodzi na to, że słusznie założyliśmy gaz, tym bardziej, że prawie nowe autko i posłuży mi kawałek czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 W wątku pokażcie mi swoje salony wyczytałam... : " Elfir napisała... .......niesłusznie zakładasz, że zasłony mają być zasłonięte. Zasłony mają meblować a nie zasłaniać. Okna są za lekkie w stosunku do mebli, a zasłony to wyrównają.Dodałabym też kilim (arras? ) na ścianie - zwróć uwagę, że często eksponowano broń na kobiercach.I zdecydowanie odsunęła komplet wypoczynkowy od ściany. A wówczas za nim mogłaby stać konsola z zegarem lub coś w tym stylu. " Mam kilim wełniany schowany w pudle... mam stojący zegar w kącie co to chodzi i bije.... i dwa ...co prawda zepsute zegary wiszące, trochę już wyglądające na starawe, ale mają robić jako ozdoba ścian, za obrazy, których nie mam.... Nooo jak to bywa szewc bez butów chodzi..... mając syna artystę.... Nooo on to jest artysta:yes:.....I ciągle zastanawiam się nad tymi karniszami.... Mam kilka złotych, które pozostało mi może na 3-4 karnisze po sprzedaży turbolota. I trzeba będzie je kupić, bo inaczej się rozejdą.... O zasłonach będzie czas pomyśleć.... Oj najwyższy czas..... A miała Mysza mi się tu kiedyś wypowiedzieć n/t karniszy... i znikła.... Aaaa i dojechał abażur co to go zamówiłam.... nawet fajnie wygląda... porwał go do siebie Emil, ale ostatecznie będzie do wiatrołapu, z wiatrołapu pójdzie oświetlenie do łazienki ( tej na razie nie zaczętej i nie skończonej... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No to ten gaz nie wychodzi jakos rewelacyjnie ja za bak place 220zl i na tym pojade z 800- 900km to na gazie kosztowaloby mnie to podobnie moze niewiele mniej, myslalam ze to wiekszy zysk, na benzynie moze ta roznica wychodzi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Zależy ile pali benzyny a ile gazu... i jaki jest koszt zakupu benzyny i gazu.Mnie wychodzi jakby nie liczyć taniej jeździć na gazie, niż na benzynie. Tym bardziej, że założenie gazu potraktowałam, jakby zakup w pakiecie z autem, bo była cena za autko bardzo niska... Więc auto + założenie gazu wyszło mnie taniej niż na giełdzie kupienie samego autka i to ze znacznie większą ilością przejechanych kilometrów....I trzeba dodać, że jest jeszcze zima i pali więcej.... Jak dojdę do 6-7 litrów gazu to będzie dobrze, A tak dojdę po przeglądzie, po regulacji i po wymianie filtrów i oleju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dzień doberek.Tak sobie czytam i z podziwu wyjść nie mogę, jakie małe spalanie gazu ma auteczko. Mój miluś pali lekko dyszkę na setkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Co Wy tam, wiecie o spalaniu Moja suzi potrafiła łyknąć 18 litrów ......benzynki Wiola, właśnie zauważyłam,że dzwoniłaś rano - dziewczyno bój sie boga, o tej godzinie to ja przewracam się na drugi bok oczywiscie jak Młode do szkoły nie idzie. Zadzwonię wieczorem, co by teraz Cię nie rozpraszać , wybór błyszczyka jest priorytetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Oj Malcia... Błyszczyk zakupiony cienie stanowczo NIE... bo nie wiem jakie ... Moją ulubioną firmę kosmetyczną wyautowali z Sephory Durnie nie znają się... Tusz też musiałam kupić inny niż miałam zamiar... Buuuuu I chciej się tu zrobić na młodszą niż jesteś kobietą jak nie ma śmindrów... i ja się na śmindrach też nie znam.... Więc będę taka jaką jestem Witaj Sipatka Nie wiem co to miluś, ale moja iskierka to przechodzi samą siebie.... to powinno fruwać w powietrzu i mało palić, a pali dużo według mnie.... Ale podregulują, podrasują przykręcą tu i ówdzie, ja powymieniam filtry i oleje i będzie lepiej. Tak ma być Aaaaa i obcięłam włosy i mam całkiem nową fryzurkę... Nie wiem czy lepiej czy nie, zobaczymy czy rodzinka pozna.... bo tym razem ze starszakiem to musiał mąż jechać do lekarza, bo ja byłam umówiona do fryzjera... więc nie ma to tamto... a on się mnie wczoraj wieczorem pyta - a nie możesz przełożyć tego fryzjera ? Nooo skoro mnie porywa na zabawę to NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A Ty jesteś zadowolona z fryzury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Choć po raz pierwszy widać mi jedno ucho... i jest najkrótsza jaką dotychczas miałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts