Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z miłą chęcią:)

Dawno się nie widziałyśmy... mój młody do Twojego kilka dni temu mnie ciągnął jak nie wiem.... Ale mu dobrze powiedziałam, że Was nie ma...

I jak chcesz to książki Mazgutowej mogę Ci pożyczyć....

Aaaaa i dzisiaj rano nie dzwoniłam bladym świtem... moje młode w szkole już było... pewnie Twoje też... No chyba, że mąż zawozi to ja przepraszam za budzenie....;oops:

Umówiłam się na sterylkę z moją Inką.... Aż się boję....

Dziewczyny co robiłyście sterylki swoim suczką to nie jest straszne?????????

Będzie miała EKG zrobione, bo pytał się wet czy jest spokrewniona z Pinkim... Będzie ją dokładnie badał. To chyba dobrze....

Arnika, sterylizowałam ... ale kotkę, bidna była po tej narkozie, słaniała się na nogach, w takim ubranku szpitalnym zawiązywanym na plecach, żeby rany nie lizała, ale w ciągu kilku dni wróciła do siebie. Spodziewałam się, że kiepsko będzie z zachowaniem czystości od razu po zabiegu, ale mimo, że ciągnęła nogi za sobą i się przewracała, to do kuwety trafiła.

Jak w stopce zamieścić ten tekst w formie linku...

Tak aby po kliknięciu się otworzyła ta informacja... Jak to zmienić....?

Dziewczyny i zaglądający czasem Chłopaki :)

Proszę o 1% dla Emila, jeśli nie macie komu go przekazać.

Tu podaję nr KRS Fundacji :

Proszę Podaruj 1% podatku Emilowi

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

KRS 0000037904

Koniecznie trzeba wpisać w pozycji 128 - " Informacje uzupełniające" - Kosałka Emil nr. 2986 -Leczenie i rehabilitacja

W innym przypadku jak nie będzie wskazanego dziecka to wpłynie do wspólnego worka fundacji....

Ponieważ środki z 1% wpływają dopiero pod koniec roku, i niestety nie mam informacji od kogo to już teraz chciałabym

Wszystkim Darczyńcom serdecznie podziękować.

Liczy się każda złotówka. A mnie cieszy nawet kilkadziesiąt groszy oddane dla Emila, bo wiem, że Ktoś zadał sobie trud :)

Środki zebrane z 1% zawsze przeznaczam na turnus rehabilitacyjny:)

Dziękuję :)

Wiesz boję się jak nie wiem. Ale sterylka konieczna... nie będą mi przynajmniej burki pod płotem dołów kopać, żeby do suki się dostać....

Arni myslisz ze bedzie az tak zle - u mnie aktulanie dwie suki maja cieczke i ani jednego psa pod plotem nie mam - cisza i spokoj :)

sterylizowałam wszystkie swoje zwierzęta (poza rybkami ;) i zawsze było ok.Choć przy Franku liczyłam na bardziej spektakularny efekt , ale on nadal tak pieprznięty jak był, mimo że hormony mu się na mózg nie rzucają :rotfl:

Arniczko ja swoją sterylizowałam w czerwcu i baaardzo szybko doszła do siebie:yes: nic sobie nie rozlizała - w takim fartuchu grzecznie chodziła, potem jedynie miała zapalenie pęcherza ale w sumie nie wiadomo czy to było związane z zabiegiem czy po prostu zbieżność ale furaginem szybko wyleczone..

Arni myslisz ze bedzie az tak zle - u mnie aktulanie dwie suki maja cieczke i ani jednego psa pod plotem nie mam - cisza i spokoj :)

Nie wiem, ale się boję..... Wiesz jak odszedł Pinkuś to normalnie mam strach w oczach....

Idę do Wusi, bo coś gdzieś pisała, że nie za dobrze z nią.....

Do Rybnika mam kawałek... to jakieś70-80km

U nas też jest niezły, w Katowicach też i w Chorzowie....

Hodowczyni siostra pracuje u weta w Bielsku , jest przy wszystkich operacjach, ale nie chcą się zgodzić, abym tak daleko robiła zabieg, bo w razie czego.... to jest kawałek... a w nocy to co by było.... I mają racje ... po przemyśleniu... Dobrze jak jest dobrze... ale gdyby coś....