Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Zasłony są puszczone prosto, a firany podpięte. Mam mieć dwa drążki.

To okno na przeciwko tarasowego ( większe ) firana podpięta z dwóch stron i zasłony puszczone też z dwóch stron .

Tylko jak dam jeden komplet zasłon do okien tarasowych a karnisze będą mieć 220 i 240cm, to mi nijak zasłony okna jednym kompletem nie zasłonię.

Z drugiej strony... kto mnie widzi prze to okno... jak tam jest tylko las. No chyba, że jakaś ciekawska dusza by przyszła.... Malcia i kilka dziewczyn wie o czym piszę....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie mi się zasłony spodobały... tylko czy aby nie za wzorzyste....?

http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/20_626.1/300/290/Zaslona-na-kolkach.jpg

http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/20_627.1/300/290/Zaslona-na-kolkach.jpg

Dzięki Irma za stronkę.

Idę szukać dalej....

Może gdzieś znajdę podobny materiał i uszyję sama....?

Oj wybawiliśmy się bardzo. Dawno nie byłam na takiej fajnej zabawie. Było lepiej niż na niejednego sylwestra, gdzie jakieś 5 lat temu powiedziałam basta. Wolę iść na karnawał.... Muzyka fajna, grali do białego rana, rozbawiali gości, śmiechu i kawałów naopowiadanych i nasłuchanych mnóstwo,ale , że ja wysiadłam to juz pojechaliśmy koło 5.00....

Kolana mnie bolały tak, że o 7 musiałam jakieś mazidła stosować i dwie tabletki przeciwbólowe brać, bo jedna nie dała rady. Dijśc nie mogłam z sypialni do kuchni.... Aż płakałam z bólu....

To dobrze, że nogi tak bolą, bo to znak, że żyję, że zabawa udana....

Teraz muszę tylko wrócić po iskierkę....;)

czyli opłacało się wydać na fryzjera:D

I tak musiałam iść, i tak... ale że na zabawę szłam to zmusiło mnie iść szybciej. Tak bym inaczej zwlekała.... Nie lubię jak grzebią mi we włosach....

Anulku dzięki za linka , zaraz idę pooglądać.... :)

Oj wybawiliśmy się bardzo....

Ja moze az tak sie nie wybawilam - ale dostalam zaproszenie do teatru na "Siostrunie" - swietna sztuka - komedia - jak bedziecie mogli isc to idzice jak w burze - dawno juz nie bylam w teatrze wiec tym bardziej bylam zachwycona i tak sie smialam ze az nie pamietam kiedy tak mnie bolal brzuch

Znajomy ze swojego zakładu jedzie na wycieczkę do Pragi... i za całe 150zł/os.... Noooo nie muszę mówić , że ja też chcę jak nie wiem. Może być nawet trochę drożej, ale na 3 dni z przejazdem, zwiedzaniem to niewiele.... Jak załatwi to dopiero będę się cieszyć... Było też SPA w Berlinie, ale nie mam czasu.... A szkoda... :(

Wiesz... od dawna tak się nie wytańczyłam.... i nie uśmiałam... To było mi bardzo potrzebne, bo ostatnio tylko budowa i wykańczanie, i ciecie wszystkich wydatków....

Teraz naprawdę jeszcze ze dwie takie imprezki i wrócę do dobrego stanu psychicznego....

Pisnę tylko tyle, że chłopaki dają mi w kość.......