Arnika 05.02.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zasłony są puszczone prosto, a firany podpięte. Mam mieć dwa drążki. To okno na przeciwko tarasowego ( większe ) firana podpięta z dwóch stron i zasłony puszczone też z dwóch stron . Tylko jak dam jeden komplet zasłon do okien tarasowych a karnisze będą mieć 220 i 240cm, to mi nijak zasłony okna jednym kompletem nie zasłonię. Z drugiej strony... kto mnie widzi prze to okno... jak tam jest tylko las. No chyba, że jakaś ciekawska dusza by przyszła.... Malcia i kilka dziewczyn wie o czym piszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 To kup material i daj do uszycia poprostu ciut szersze na te okna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Takie mi się zasłony spodobały... tylko czy aby nie za wzorzyste....? http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/20_626.1/300/290/Zaslona-na-kolkach.jpg http://cdn.dekoria.pl/image/djpg/20_627.1/300/290/Zaslona-na-kolkach.jpg Dzięki Irma za stronkę. Idę szukać dalej.... Może gdzieś znajdę podobny materiał i uszyję sama....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zapisuję ku pamięci... Może na coś ala rolety rzymskie...http://allegro.pl/tkanina-len-siatka-lniana-dekoracyjna-pasy-i1430224363.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Arniko - może zajrzyj do wątku o dekoracjach okien http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-Dekoracja-okna/page104i na stronę pracowni firan, która szyła mi firanki. www.decoraf.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Zapisuję ku pamięci... Może na coś ala rolety rzymskie... http://allegro.pl/tkanina-len-siatka-lniana-dekoracyjna-pasy-i1430224363.html Ooo fajne, ale chyba sie musi straszliwe gniesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2011 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dzień Dobry Właśnie wróciłam i padam... Nogi bolą... Impreza barrrdzo udana Idę spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.02.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dzień dobry Fajnie, że imprezka się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 czyli opłacało się wydać na fryzjera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Oj wybawiliśmy się bardzo. Dawno nie byłam na takiej fajnej zabawie. Było lepiej niż na niejednego sylwestra, gdzie jakieś 5 lat temu powiedziałam basta. Wolę iść na karnawał.... Muzyka fajna, grali do białego rana, rozbawiali gości, śmiechu i kawałów naopowiadanych i nasłuchanych mnóstwo,ale , że ja wysiadłam to juz pojechaliśmy koło 5.00.... Kolana mnie bolały tak, że o 7 musiałam jakieś mazidła stosować i dwie tabletki przeciwbólowe brać, bo jedna nie dała rady. Dijśc nie mogłam z sypialni do kuchni.... Aż płakałam z bólu.... To dobrze, że nogi tak bolą, bo to znak, że żyję, że zabawa udana.... Teraz muszę tylko wrócić po iskierkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 czyli opłacało się wydać na fryzjera:D I tak musiałam iść, i tak... ale że na zabawę szłam to zmusiło mnie iść szybciej. Tak bym inaczej zwlekała.... Nie lubię jak grzebią mi we włosach.... Anulku dzięki za linka , zaraz idę pooglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam poniedziałkowo i bardzo słonecznie (za moim oknem;) ) Super ,że zabawa się udała. Czasem trzeba się wyrwać z domu,od codzienności i zabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Cześć Nadulka Baaardzo mi tego brakowało... Proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Oj wybawiliśmy się bardzo.... Ja moze az tak sie nie wybawilam - ale dostalam zaproszenie do teatru na "Siostrunie" - swietna sztuka - komedia - jak bedziecie mogli isc to idzice jak w burze - dawno juz nie bylam w teatrze wiec tym bardziej bylam zachwycona i tak sie smialam ze az nie pamietam kiedy tak mnie bolal brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Znajomy ze swojego zakładu jedzie na wycieczkę do Pragi... i za całe 150zł/os.... Noooo nie muszę mówić , że ja też chcę jak nie wiem. Może być nawet trochę drożej, ale na 3 dni z przejazdem, zwiedzaniem to niewiele.... Jak załatwi to dopiero będę się cieszyć... Było też SPA w Berlinie, ale nie mam czasu.... A szkoda... Wiesz... od dawna tak się nie wytańczyłam.... i nie uśmiałam... To było mi bardzo potrzebne, bo ostatnio tylko budowa i wykańczanie, i ciecie wszystkich wydatków.... Teraz naprawdę jeszcze ze dwie takie imprezki i wrócę do dobrego stanu psychicznego.... Pisnę tylko tyle, że chłopaki dają mi w kość....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Arniczko jak ja Ci zazdroszczę imprezki - my jak na razie to zawsze i wszędzie z jednym dzieciem (bo Starszy już nie chce z nami chodzić) i nie ma opcji z wyjściem na noc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pasie od urodzenia Emila jest to nasza czwarta impreza z zarwaną nocką i bez młodego. Starszak już dawno z nami nie jeździ.... Chodzi już swoimi drogami....Jeszcze się nie obejrzysz i też będziecie jeździć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Arnika cieszę się, ze się wybawiłaś!A dzisiaj na dokładkę macie slońce? U nas świeci i jest bjuti i zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 U nas też wychodzi z lekkiej mgły. Też zapowiada się na bardzo ładny dzień Już czuć wiosnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 U mnie też świeci słońce,jest super! Ale od soboty znowu zapowiadają mrozy wrrr..... Arnika,jade w poniedziałek do Ikei ale do Czech,jeszcze tam nie byłam,a mam prawie tą samą drogę co do Katowic. Później zdam relacje jak było:) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts