Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Udziela, udziela, bo co chwilę podchodzi do mnie i piszczy....

A ja głupia płaczę....

Q...wa męża jak zwykle nie ma, i ja muszę sama.... Tylko tyle, ze ktoś musi pracować... Ale jak zwykle ja mam się z trudnymi rzeczami zmierzyć....

Podłogi nawet nie potrafię umyć... Marzę jak diabli....

Trzeba o jakimś urządzeniu będzie pomyśleć , może parowa myjka by zdała egzamin, bo po mopie płaskim to w/g mnie brud jest rozmazany, a nie umyta podłoga, Na kolanach miałam przyjemność już szorować, ale nie uśmiecha mi się tyle metrów na kolana jechać....

Bożesz... co ja pisze, jak ja się denerwuje....

Melisę mówisz Mhk.... a to pomoże.... Relamium 5 X dwa to by chyba poradziło....

Właśnie weszłam z nią do domu.

Zaczynają przeciwbólowe puszczać, bo zaczyna piszczeć.... Była cała mokra, tak się śliniła, i piszczała po wybudzeniu masakrycznie, że wet dzwonił po mnie.... Zeszła kroplówka i przyjechałam. Z tego wszystkiego to nawet nie spytałam co jej podać przeciwbólowego...

Czy Wasze zwierzaki coś dostawa? Jak to przechodziły?

wyrzuty to byś mogła mieć jakby Ince się coś poskudnego zrobiło bo nie zrobiłaś sterylki:) moją też to czeka w swoim czasie a zobacz ile moja bestia większa od Twojej a to zawsze zwiększa ryzyko:( super że wszystko sprawnie poszło niech się teraz goi jak to na psie;)

Nooo oczywiście nie wytrzymałam i dzwoniłam do Kariny - hodowczyni. Też trzymała kciuki.

Tak ma być, piszczy, bo sama nie wie co robi, jest jeszcze naćpana, nic jej nie będzie tak ma być. Przeciwbólowe dają dożylnie co to wystarcza na 12, albo na 24 godziny. Mam jutro ją pokazać u weta.... Jak będzie jadła to będzie OK, a jak nie chyci się jutro jedzenia to dostanie kroplówkę.... Dzisiaj wieczorem mam jej dać wody.

Mam takie wypieki na twarzy, jak nie wiem. Ale przynajmniej mogę pisać już na klawiaturze.

Moja starsza w ubiegłym roku latem miała sterylkę. Najpierw była kołowata, potem nieswoja, ale po dwóch dniach już znowu była psem podwórzowym, aż p. doktor mnie zrugał, że za dużo biegała i piachu sobie w brzuch wbijała (pomimo opatrunku) I najważniejsze by nie pozwolić lizać rany. Ubranko sunia dostała?

Tak ma granatowy kaftanik :)

Śmiesznie wygląda.

Położyła się u Emila i drzemie.... Jak na nią to niepodobne, bo nigdy mnie nie opuszczała.... Jak ja na kompie to ona obok, albo na kolanach.... jak ja w kuchni to ona też.... Z jednym wyjątkiem, jak któryś z chłopaków a najbardziej maż coś jedli to Inka już koło nich... Zawsze mnie zdradziła za jedzenie.

Jak wstanie to fotkę jej pstryknę....

Zdjęcia są nie ostre, bo cały czas ziaje....

W pościeli u młodego....

DSC07516.JPG

DSC07521.JPG

DSC07527.JPG

Dostała odrobinę napić się. Napiła się. Wiec będzie pić. Chyba jest dobrze. Ziaje przeokropnie. temp nie ma.

Markotka tak Ci się wydaje.....

Kupione zwierze za pieniądze, co to dusza mu się w nim nie mieści, macha ogonem i zawładnęło serca nasze jak kolejny członek rodziny. Nie pyskuje, nie robi nic złego, nie kłóci się, nie odszczeknie z przekąsem... Co che żebyśmy zrobili to robi,.... albo i nie :lol: ;) Jak jej się chce :)

Jednym słowem przyjaciel bezgranicznie ufający , a ja jej krzywdę zafundowałam...

Ale z drugiej strony nie będzie ropomacicza, ciąż urojonych, raków i innych paskudztw....