Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

I dodam, że mam jeszcze męża, a on to dopiero twardy jest w przekonaniu firanek... nagadałam mu kiedyś o wyższości nad formą.... - paneli/ekranów .... i teraz nawet chce i się dopytuje... Ale ja nie wiem czy teraz chcę....

I gdyby nie mąż to bym nie zakładała karniszy i firan.... O ile mniej pracy przy oknach..... Ale mam drugą połowę i szmatki muszą być....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaa i kiedyś machnę na jakiś kolorek salon... , że nie wiedziałam na jaki i miałam już białą farbę kupioną, to pomalowałam salon na biało.... Z drugiej strony to biały pasuje do wszystkiego.....

Ale chyba dzisiaj pomalowałabym na taki lekko kawowy odcień..... coś jak nr 7..... takie latte....

I proszę pamiętać, że kominek najprawdopodobniej będzie z kafli piecowych... Moje marzenie... Wiem, wiem nie modne, ale co mi tam, jak za mną chodzi kaflowy piec od dzieciństwa..... Dla mnie najprościej byłoby zamówić koze, albo wkład i położyć kawałek marmuru i git... ale te kafle.... Mrauuuuuuuuuu

Nigdy nie mówiłam, że nie podobają mi się błyszczące tkaniny.... Ja uwielbiam organzy... ale te fajne, a nie badziewie.... Ale u mnie nie bardzo chyba pasują i daję sobie z nimi spokój.... chociaż może jakiś panel czy coś... Może.... Zobaczymy na czym stanie....

Arnika, pamięć to moze masz dobrą, ale krótką!

Z Irmą obie mówiłyśmy jakie tkaniny. Żadne przez Ciebie pokazane nie pasują do twojego salonu :no: no chyba, ze nam nie powiedzialaś i kompletnie zmieniasz wszystko.

Jak powiedziała May, : grube, MATOWE, mięsite i raczej jasne tkaniny. Żadne organzy, wolae srale i inne świecące się ( jak psu jaja;)) tkaniny NO WAY. :no: zwlaszcza do kominka obłożonego kaflami :sick:

Kasia i May oraz Irma a jakieś propozycje??????? A świecące to mnie się podobają, ale niestety nie dam.....

Ten w róże jest złamaną bielą... lekko beżowy, i matowy, ciężki.... Ale w wytłaczane róże....

No nic idę szukać dalej... merete mi się nie bardzo podobają...., ale to by było najprostsze.... Ikea i już....

Nooo i najważniejsze w jakim kolorze... - naturalna surówka, naturalny len... taki mniej więcej szukać....

Z firan to szukałam etaminy, batystu, lnu cieniutkiego... Może ekrany, panele z tego zrobię....

Ale się zajadę z prasowaniem....