Arnika 11.02.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kasia i zmienię stół, który kolorystycznie nie pasuje, no chyba, że da się go przemalować, ale wątpię.... Muszę kupić coś pod TV i komodę, barek... ale jak dobrze pójdzie to po wakacjach....Kanapy zostają... lubię je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Właśnie przyszły wymienione rurki. Wczoraj dostałam karnisze, ale pomylili się i wysłali za krótkie rurki. Dziś dosłali właściwe i tamte zabrali ... Bardzo porządna firma Bardzo mnie to ucieszyło Jeśli mąż nie będzie robił jutro kiełbasy ... znajomy sie zajadał i go prosił, to będzie wiercił dziury pod karnisze Później tylko trzeba będzie szmatki kupić, a to też nie lada wyzwanie jak widać..... Aaaaa i wolałabym materiał na metry kupić, nie wiem czy taniej wyjdzie, ale chciałabym jeszcze jakiś bieżniki do salonu i kuchni i poduchy na kanapę uszyć... Żeby wszystko jednakowo wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.02.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czesc Arni - a jak psinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Już nieźle. Cieszy się poszczekuje jak ktoś wchodzi. Wczoraj byłam u weta z nią na kroplówce, i zaczęła jak to jej zwyczajem warczeć jak ktoś wchodził. Nawet na amstafa.... No kosmos.... Czyli będzie żyła I co najważniejsze zaczęła wczoraj jeść i pić. Ale dzisiaj jeszcze nie widziałam, żeby piła i jadła. Ale załatwić się poszła i wysikała, czyli wszystko dobrze pracuje. Jak ściągam kaftanik o wylizuje ranę i głupawki dostaje... Jak jest ubrana to jest bardzo ostrożna i nic nie robi. Ale muszę jej ściągać ten kubraczek. A jakie już na filce po bokach, pod spodem i przy łapach... masakra. Jak ja ją rozczeszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 naturalne merete pogryza się z bezowymi affronami Arni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ale ja nie bardzo chciałabym merete... Jeśli już to te bielone, a nie bezowe.... Ale mnie jakoś nie bardzo leżą..... Joesooooo wolałabym drugi dom stawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Joesooooo wolałabym drugi dom stawiać.... to stawiaj, będziesz .... developer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ty to już mi drugi mówisz.....I to mnie rajcuje... bardzo podobał mi się ten etap budowania.... Całą budowlankę pomimo kataklizmów z deszczami przeszłam bezstresowo.... Wiedziałam co i jak....Natomiast teraz czuję się jak z krzyża zdjęta... Wykańczanie wcale mnie nie bawi.... Bardzo się męczę..... I na dodatek się nie znam....Dziewczyny mi mówią, a ja Niemiec.... Dla mnie powiesić takie czt takie szmaty to ... noooo prawie to samo....I żeby nie było ... w ziemi też grzebać nie lubię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 I wcale nie przerażały mnie załatwienie papierków.... To był pikuś.....Jak bym chciała drugi dom stawia.... Oj jak bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ty to już mi drugi mówisz.......... myślałem, że będę pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) May czy o taką surówkę chodziło???? http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/43/11/40/1443114000_1 http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/43/11/40/1443114000_2 link : http://allegro.pl/tkanina-surowa-bawelna-surowka-tkanina-ekologiczna-i1443114000.html Kolor: kremowy/ecru Szerokość: 150cm Gramatura: 350g/m2 Edytowane 11 Lutego 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 myślałem, że będę pierwszy Już od dawna znajomy mi to mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Tak, o taką. Obawiam sie tylko czy akurat ta nie będzie za sztywna. Zamówiłabym tylko kawałek i zibaczyła, jak się układa. W surówkach jest wiele gramatur dostępnych. No i podrasowałabym ją tymi lampasami czarnymi lub ciemno brązowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 350g/m2 to dość gruba... natomiast cena jest bardzo niska......Więc chyba się skuszę... najwyżej będzie na zmianę z jakimiś innymi... Ale, ze teraz nie ma nic to i dobre by było.A zrobić je na przelotkach , tunelu czy zapinać na żabki?Mnie jakoś podoba się na kółkach.A lampasy/lamówki z czego???????? Czarne to do niczego by mi nie pasowały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A jak z prasowaniem tej surówki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 W/g mnie masakra.....Zadałam to pytanie sprzedawcy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.02.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cóż.... ja mam inne doswiadczenia. Szyłam w grudniu zasłony z bardzo grubej surówki. Sztywna prawie jak tektura była ale ładnie sie układała dzieki temu. Była to zasłona do...szafy wnękowej Do dziś jest używana i nie ma zagięć. Ładnie też się prasowała. Dlatego ją dobrze wspominam. Widocznie to od gęstości zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A kurczyła się czy nie? prałaś zanim powiesiłaś i zaszyłaś na dole listwę...? To widać, ze też jest gruby materiał. A jak je uszyć na przelotkach, na tunelu powiesić, czy normalnie na żabkach....? Wraca mężuś z oscypkami Ka ja kocham świeżuteńkie oscypki Jest wykończony... Stał w gigantycznych korkach.... Jest zły na kierowców, którzy nie umieją jeździć... Stwierdził, że ci co powodują wypadki to powinno im się zabierać prawo jazdy... Ja też dzisiaj klęłam na kierowców ... i okazały się nimi być dwie kobiety i jeden facet... Nooo ja kobieta za kierownicą i przeklinająca innych w świat... Inka po tych kaftanach skołtuniona była masakrycznie. Jeden filc..... ponad dwie godziny ją rozczesywałam.... Zostało mi jeszcze kawałek... Ale na noc kaftanik dostanie, bo będzie bez opieki i może się zadrapać... A ja jutro będę miała na nowo rozczesywanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nie prałam bo....nie weszłyby mi do pralki Mam wąską a miałam 15m w 1 jednym kawałku. To naprawdę sporo i ciężkie było. Jak się skurczy to można będzie podłużyć bo jest podwiniete na dole 15cm wiec jest z czego. Ja zrobiłabym na kółkach ale juz nie wiem jakie Ty masz karnisze i zastanawiam się, czy kółka pasują do Twoich wnętrz.... Do mebli w salonie raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) Mam takie karnisze... http://www.rena.pl/a1/nowe19/NOWE/Z%20ZNAKIEM%20WODNYM/ZLOTO%20ANTYK%20PODW/1.jpghttp://www.rena.pl/a1/nowe19/NOWE/Z%20ZNAKIEM%20WODNYM/ZLOTO%20ANTYK%20PODW/1.jpghttp://www.rena.pl/a1/nowe19/NOWE/Z%20ZNAKIEM%20WODNYM/ZLOTO%20ANTYK%20PODW/1.jpg http://www.rena.pl/a1/nowe19/NOWE/Z%20ZNAKIEM%20WODNYM/ZLOTO%20ANTYK%20PODW/1.jpg Edytowane 12 Lutego 2011 przez Arnika Nie było widać zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts