zuznka 15.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To jest Zuza proste..... jasne !!!!!!!!!!!!!! ja mam problem z guzikiem a co dopiero z maszyną i ściegiem itd..... szkoda że tak daleko do ciebie bo pochałturzyłabyś trochę dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A od czego są samochody?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A od czego są samochody?????????????? od tego żeby : - rząd miał kasę z akcyzy - firmy ubezpieczeniowe na reklamy - serwisy żeby miały kogo oszukiwać a my żebyśmy widzieli jak pieniądź traci swoją wartość z roku na rok :lol2: a tak po za tym to kuźwa wspaniały wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nooo ja bez tego rujnującego mnie trwona nie wyobrażam sobie życia....Kiedyś sąsiadka zobaczyła mnie z Emilem idących na nogach... Ojjj zdziwiła się bardzo, bo nigdy dalej niż do drugiego domu nie doszłam... - i pyta się mnie co się stało... A ja na to , iż turbolot umarł, a nowy się cli itd... więc chwilowo jestem bez autka.... Nooo zdziwiona była maksymalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nooo ja bez tego rujnującego mnie trwona nie wyobrażam sobie życia.... Kiedyś sąsiadka zobaczyła mnie z Emilem idących na nogach... Ojjj zdziwiła się bardzo, bo nigdy dalej niż do drugiego domu nie doszłam... - i pyta się mnie co się stało... A ja na to , iż turbolot umarł, a nowy się cli itd... więc chwilowo jestem bez autka.... Nooo zdziwiona była maksymalnie.... mnie jak lekarz zabronił tego śmego i owego to tylko patrzyłam oczami kota ze Shreka czy nie zabroni mi jeździć samochodem - podziałało bo nie zabronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 wiesz jakie to zagrożenie dla kobiety w ciąży jest poruszanie się komunikacją miejska..... Zimą marzniesz na przystankach... a w lato te pomieszane zapachy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 wiesz jakie to zagrożenie dla kobiety w ciąży jest poruszanie się komunikacją miejska..... Zimą marzniesz na przystankach... a w lato te pomieszane zapachy.... własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zuza a jakie Ty wybrałaś płytki do łazienki????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 zuza a jakie ty wybrałaś płytki do łazienki????/ tanie !!!!!!!!!!!!! :D:D http://www.nowoczesneplytki.pl/upload/original/CERAMIKA_PARADYZ/aakolekcje_paradyz/laz/kashmire-scherzo3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dla manie tanie są od 20-50zł max... A że ja się nie znam to pytam co to są za płytki???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dla manie tanie są od 20-50zł max... A że ja się nie znam to pytam co to są za płytki???????? hihi, a ja płaciłam po 50 zeta a ta dekoracyjna po 30 zł/sztuka a produkt Polski : http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/kashmire-scherzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 i w dodatku ładnie na żywo te paradyże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 i w dodatku ładnie na żywo te paradyże wpadnij pod koniec tyg to zobaczysz efekt a może w weekend wybierz się z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 wpadnij pod koniec tyg to zobaczysz efekt a może w weekend wybierz się z P. w weekend:yes: i Magii się razem ze mną do Ciebie wybiera właśnie w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ładnie wygląda ładnie... Ciekawe jak się pomaca..... Poszłam spać parę minut po 20..... wstałam rano chłopcom zrobiłam śniadanie i do łóżka.... Obudził mnie listonosz po 11.30.... Ale dobrze mi się spało....Dobrze , że poleżałam bo oprócz wysypanego zimna nic już prawie mi nie jest... A tak pewnie były by oskrzela jak nic.....Listonosz przyniósł z PEFRON o dofinansowaniu na turnus rehabilitacyjny.... Dostałam na dziecko i opiekuna 1150zł... , przy czym w poprzednim mieście dostawałam 1400zł, a gdy są małe dochody to nawet ok. 2000zł... Kuźwa przecież PEFRON to jedna instytucja a nie zależy w którym mieście...I jak taka kwota ma się do jakiegokolwiek wyjazdu???????? Każdy wyjazd to ponad dwa tysiące, jeśli pojedziemy poza sezonem i niekoniecznie na to co jest Emilowi potrzebne... Dostałby jakąś inhalacje i może kąpiel perełkową ( ma w domu). może masażyk... i nic więcej. A to mu jest nie potrzebne.... To co mu jest potrzebne to zaczyna się od 4500zł a tak najlepiej abym pojeździła z nim do dr. Mazgutowej, ale tam stawki zaczynają się od 7500zł To ceny jeszcze z przed podwyżki Vat.... Nooo jak się tu nie wkur.iać..... Idę dalej do łóżka..... wygrzewać się, aby mi nic nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 maja z tym vatem zrobic porzadek, ponoc to pomylka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.02.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Arnika, a nie możesz się odwołać? jak są wyliczane te kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Elena... jak znajdę papiery przyznawane w ubiegłych latach to pokarzę im, i nawet do województwa się chętnie przejadę.... W zeszłym roku ze względu na przeprowadzkę nie dostałam wcale....Skąd im się biorą we wszystkim takie dysproporcje w świadczeniu usług i świadczeń pieniężnych dla dzieci z orzeczeniami.... pomiędzy jednym miastem a drugim....Aż mi smutno, że ja do jakiegoś trzeciego świata się przeprowadziłam....A na decyzji nigdzie nie ma napisane, że można się odwołać..... co mnie nieco dziwi... Bo w ostatnich miesiącach maż chorował, więc dochodu nie było, a oni biorą pod uwagę dochód z 3 ostatnich miesięcy ... to tak naprawdę powinniśmy dostać nawet zwiększone dofinansowanie....Nooo masakra.... Słyszałam Markotka... Za dużo się zaczęło dziać, i ludzie się sprzeciwiali.... A czy znieśli, zniosą to jeszcze nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Arniczko ja też słyszałam o tym VAT więc jak tak trąbią to może zniosą:rolleys: pisz, dzwoń i odwołuj się - przeważnie masz 7 lub 14 dni - nawet jak wniesiesz pismo i nie nazwiesz odwołaniem to mogą tak je potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja też słyszałam, że mają ten VAT oddawać. A jeśli chodzi o odwołanie, to mnie się wydaje że na każdej decyzji powinna być. Takie coś, to można nawet zaskarżyć przecież!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts