Arnika 16.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dziewczyny wczytałam, i naprawdę nie ma nigdzie , że można od decyzji się odwołać... Znalazłam z przed trzech lat decyzją z PCPR na turnus i dla dziecka jak i opiekuna maiłam ponad dwa tys w sumie.... Ale aż takie dysproporcje.... będę na razie dzwonić, bo siedzę w sypialni pod kołdrą i się grzeję....Ojjjj zaskarżę, zaskarżę....Oni będą mieś już wielkimi pogrubionymi literami wypisane Emil K.Nooo nie popuszczę....Ciekawe jak dostała Żelka i Agnes?????? Może w tym roku po prost jest mniej kasy w budżecie i dlatego... Chociaż nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Arnika na dekoracjach okien deliberujemy o tkaninach... przyjdź. Byłam wczoraj w sklepie, zrobiłam zdjęcia... może coś Ci się spodoba... co kilka głów to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Arnika na dekoracjach okien deliberujemy o tkaninach... przyjdź. Byłam wczoraj w sklepie, zrobiłam zdjęcia... może coś Ci się spodoba... co kilka głów to nie jedna Nituś a gdzie to jest????? Nie mogę znaleźć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ło tuuuu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-Dekoracja-okna/page108 możesz przelookac całość wątku, tylko nie czytać bo tego dużo, a fotki obejrzeć... niektóre sa fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dzięki Nituś. Jadę więc do Komfortu... aż oczy zrobiłam , że w komforcie są tkaniny.... nigdy nie widziałam... i do LM... LM miałam odwiedzić, przecież to market bardziej wykończeniowy niż budowlany. Idę się szykować i oblookać.... Aaaa i znalazłam wczoraj tkaninę po jakież 12zł/mb na 3 m wysoka i wygląda jak len, batyst, tyle, że jest gładki z podobną fakturą, nie gniecie się i nazywa się Enzo.... Popatrz w sklepach bo tani jak barszcz... Będzie jako firana..... Widziałam też ładne pasiaste zasłonowe, ale po 30 kilka zł.... Zobaczymy.... Muszę w końcu się zdecydować na coś..... Z drugiej strony to nie ma pośpiechu... Moje karnisze już tydzień leża w salonie A tak mężowi chciało się szmatek w oknach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A u mnie pośpiech jest... ja nie lubie gołych okien... ale mam kłopot, okazało się, że firma z której chce karnisze nie robi łączników i szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ntka wcześniej wklejałam gdzie kupowałam karnisze. Mają też łamane. Zajrzyj.... Ceny też mają rewelacyjne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ide poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3861357&gr_id=15983Sklep rena pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ty Nituś spać nie możesz?????????????? Bardzo mi smutno, oczy mam pełne łez, bo odeszła maleńka czteromiesięczna kruszynka, która też była zarażona wirusem cytomegalii jak kiedyś Emil.... Nich odpoczywa w spokoju (*) (*) (*) http://republika.pl/blog_ya_4519460/6724857/tr/450px-plonaca_swieca_na_stole.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Przykro mi bardzo , taka mała kruszynka Będzie ślicznym aniołkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 przykro Wiolciu i niewyobrażalny ból rodziców:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wiolu siebie napisałam Ci co zrobić z Enionem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 O 11.00 zadzwonili ze szkoły, żeby przyjechać po Emila ... bo jest bardzo chory... gardło, gorączka, kaszel....Jadę na złamanie karku, złamałam wszystkie przepisy włącznie z czerwonym zaświecającym się światłem, byłam po niego z pootwieraniem wszystkich bram i pozamykaniem wszystkich wrót w ciągu 10min.... Zachodzę do klasy a on przepycha się kolegą , uśmiechnięty.... zadowolony... pytam dlaczego nie umierający????????Zawiozłam do lekarza.... Osłuchowo OK... gardło OK, czasami zakaszle.... Nic mu nie jest... Ale stodal i baktrim dostał.... Już wiem, że Emil jest chory na szkołę.... Aaaa i na jutro ma imprezę u kolegi - urodziny to i trzeba chłopakowi jakiś prezent kupić.... Wunia później zajrzę, bo chłopaki głodne, a i mieli mi węgiel przywieźć o 13.00 a jeszcze sku... synów nie ma.... Aaaaa Nitka chyba będę miała len z bawełną na zasłony... Dobra cena i tak jak Irma mówiła..... żeby taką tkaninę dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Arniczko z tą chorobą na szkołę to ciężko Ci coś będzie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nooo nie lekko....W poniedziałek akcja była jak nie wiem...W ten poniedziałek jesteśmy z mężem wezwani na poważną rozmowę...Dziecko chore w szkole, a zdrowiutkie w domu... Może od czasu do czasu zakaszle, ale to nie jest kaszel... Może brzoza może coś zaczyna pylić.... Może jest alergikiem... Ja też zdrowa jestem a od czasu do czasu zakaszlę... Nooo jak nic tylko chory na szkołę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Kobieto Ty cały czas adrenalinkę masz podniesioną dużo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nooo ale najważniejsze, że znalazłam materiał na zasłony....Ojjjj jak się cieszę... Kobieta ma mi wysłać próbkę... zobaczymy co to jest.Kolor ecru bawełna i len. Coś takiego wynalazłam... http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001942831/1_f.jpg http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001942831/3_f.jpg Co wy na ten kawałek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Fotka mała a nie moge jej powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts