Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Dziewczyny wczytałam, i naprawdę nie ma nigdzie , że można od decyzji się odwołać... Znalazłam z przed trzech lat decyzją z PCPR na turnus i dla dziecka jak i opiekuna maiłam ponad dwa tys w sumie.... Ale aż takie dysproporcje.... będę na razie dzwonić, bo siedzę w sypialni pod kołdrą i się grzeję....

Ojjjj zaskarżę, zaskarżę....

Oni będą mieś już wielkimi pogrubionymi literami wypisane Emil K.

Nooo nie popuszczę....

Ciekawe jak dostała Żelka i Agnes?????? Może w tym roku po prost jest mniej kasy w budżecie i dlatego... Chociaż nie wierzę....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Nituś. Jadę więc do Komfortu... aż oczy zrobiłam , że w komforcie są tkaniny.... nigdy nie widziałam... i do LM...

LM miałam odwiedzić, przecież to market bardziej wykończeniowy niż budowlany.

Idę się szykować i oblookać....

Aaaa i znalazłam wczoraj tkaninę po jakież 12zł/mb na 3 m wysoka i wygląda jak len, batyst, tyle, że jest gładki z podobną fakturą, nie gniecie się i nazywa się Enzo.... Popatrz w sklepach bo tani jak barszcz... Będzie jako firana.....

Widziałam też ładne pasiaste zasłonowe, ale po 30 kilka zł.... Zobaczymy.... Muszę w końcu się zdecydować na coś.....

Z drugiej strony to nie ma pośpiechu... Moje karnisze już tydzień leża w salonie ;)

A tak mężowi chciało się szmatek w oknach.....

Ty Nituś spać nie możesz??????????????

Bardzo mi smutno, oczy mam pełne łez, bo odeszła maleńka czteromiesięczna kruszynka, która też była zarażona wirusem cytomegalii jak kiedyś Emil....

Nich odpoczywa w spokoju (*) (*) (*)

http://republika.pl/blog_ya_4519460/6724857/tr/450px-plonaca_swieca_na_stole.jpg

O 11.00 zadzwonili ze szkoły, żeby przyjechać po Emila ... bo jest bardzo chory... gardło, gorączka, kaszel....

Jadę na złamanie karku, złamałam wszystkie przepisy włącznie z czerwonym zaświecającym się światłem, byłam po niego z pootwieraniem wszystkich bram i pozamykaniem wszystkich wrót w ciągu 10min....

Zachodzę do klasy a on przepycha się kolegą , uśmiechnięty.... zadowolony... pytam dlaczego nie umierający????????

Zawiozłam do lekarza.... Osłuchowo OK... gardło OK, czasami zakaszle....

Nic mu nie jest... Ale stodal i baktrim dostał....

Już wiem, że Emil jest chory na szkołę....

Aaaa i na jutro ma imprezę u kolegi - urodziny to i trzeba chłopakowi jakiś prezent kupić....

Wunia później zajrzę, bo chłopaki głodne, a i mieli mi węgiel przywieźć o 13.00 a jeszcze sku... synów nie ma....

Aaaaa Nitka chyba będę miała len z bawełną na zasłony... Dobra cena i tak jak Irma mówiła..... żeby taką tkaninę dać...

Nooo nie lekko....

W poniedziałek akcja była jak nie wiem...

W ten poniedziałek jesteśmy z mężem wezwani na poważną rozmowę...

Dziecko chore w szkole, a zdrowiutkie w domu... Może od czasu do czasu zakaszle, ale to nie jest kaszel... Może brzoza może coś zaczyna pylić.... Może jest alergikiem... Ja też zdrowa jestem a od czasu do czasu zakaszlę...

Nooo jak nic tylko chory na szkołę....

Nooo ale najważniejsze, że znalazłam materiał na zasłony....

Ojjjj jak się cieszę... Kobieta ma mi wysłać próbkę... zobaczymy co to jest.

Kolor ecru bawełna i len.

Coś takiego wynalazłam...

http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001942831/1_f.jpg

http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001942831/3_f.jpg

Co wy na ten kawałek...?